כפיר ו....

ברור שרנננננננננננננננננננה

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא ממממממממממממממממממיייייייייייייייייייייייייייי?

הילה121

New member
רננה בוודאי

כפיר חייב להיות עם רננה , לפי הפרק היום ברור כי גם היא אוהבת אותו היא פשוט פגועה ממנו. אני רק מקווה שאבי הנקמן לא יעשה לו כלום, זה יהיה חבל... אה ו - טלי שרון מלכה !!!!

ברור ש.....

רננה
זה כזה ברור שהם מתאימים!!! טלי עופר ויעל מתה עליכם אתם הכי הכי שיש!!!!

רננה, רני, רנושקה../images/Emo66.gif../images/Emo66.gif

מה השאלה פה בכלל?!?!!? הוא בטווווח יהיה עם רננה... ככה זה טלנובלות... אם שני אנשים שונאים אחד את השני הם בסוף יהיו ביחד!! כמו שבהתחלה רננה שנאה את כפיר אבל לאט לאט היא התאהבה בו.. וגם במיכאלה... אתם לא זוכרים שדורין (רננה/טלי שרון) שנאה את משה ובסוף הם היו ביחד...עד שמשה מת!! אז זהווווו הם יהיו ביחד

רננה...

גם אם היא חושבת עליו כל הזמן הם חייבים להיות ביחד... שניהם חושבים אחד על השני!!! חוצמזה..היא משתמשת לפי דעתי ברמי כדי שכפיר יקנא... שיש לה חבר.."ושהיא כבר לא יכולה להיות עם כפיר" כי רמי איתה... אבל זה סתם...כי באמת באמת..היא מאוהבת בכפיר והיא מנסה לשכוח אותו אבל היא לא מצליחה... ובצדק
איך אפשר לשכוח את כפיר המאמי?!?!? אז בסופו של דבר כפיר ורננה הכי מתאימים... חחח אתמול בלילה ראיתי את כל השידורים חוזרים שכפיר ורננה ביחד.. ועכשיו אני חושבת על זה כמה הם מתאימים.. ואיך היו הנשיקות שלהם...ושהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו...וסתכלו מה עכשיו נהיה מזה והכל בגלל דנה בלום המטומטמת שהיא סיפרה לרננה על ההתערבות המפגרת הזאת!!!! יוווווו בא לי להרוג את דנה..ולהחזיר את הכל אחורה...כמו שהיה את כפיר ורננה המאוהבים לנצח!!

omer123402

New member
עםםם שריתת

היא הכי מתאימה לו !! היא עוד תחנך את המלאךך הצדיק שלהה !! ועזבו את רננה מכפיר סתם חרא בשבילההה !! שתהיי עם רמי דוק סתיו

ברור שעם רננההההה

טוב אבל זה ברור שבסוף הוא יהיה עם דנה... אבל יש פיצוי לזה ....עופר וטלי חברים במציאות...איזה כיףף כפרה עליהם...

my broken smile

New member
אממ אממ ../images/Emo4.gif

גרשון (= גרגמל) וכפיר ( =דרדסית) או כפיר ורני אממ אממ קשה קשה ו..קשה אבל אני אבחר ב- כפיר ורני כאילו דה!

למעלה