יום שלישי

יעל י

New member
../images/Emo20.gifיום שלישי../images/Emo20.gif

מה חדש? איך אתן היום? עידכונים? אני מספרת שירדתי 600 גר' השבוע. שמחה. בלמתי את העלייה. מקווה להמשיך.

ronanit

New member
כל הכבוד לך...

600 גר' מכובד ביותר.. אני לא נשקלת.. מאוכזבת מהשקילה הקודמת. - גם לא הסתדר לי השבוע חדר כושר... אז בכלל בדיכאון.. לפחות שומרת על תזונה.. אבל - הבוס שלי אמר לי היום.. יפה רונית.. את באמת מתחילה לרדת..

אני שלחתי את הבעל להתעניין במשקל ( הגיע הזמן

לא התחלתי עדיין עם ההליכות ( שינויי מזג האויר וימים עמוסים גרמו לכאבים שמנעו ממני ) אבל ביקשתי מהבעל לדרבן אותי בערבים לעשות את זה ואולי נתחיל מחר מקפידה על אכילה נכונה ולא יותר מדי ( למרות נפילה פה ושם לחטיפים של הילדים ) לעבודה קניתי ירקות לנישנוש וזהו מקווה להמשיך מפה

רציתי לשטף אתכן במשהו

אז כפי שאתן יודעות מאז שאני בפורום הזה יותר ויותר אני נכנסת לעניין המודעות והדיאטה ועכשוו הכנתי לי יומן אוכל ( שאפשר לרשום בו ) אני מעלה אותו פה לבנות ( ואם יש הערות הארות לשיפורים אשמח לשמוע ) בנתיים הדפסתי וכרכתי לי אותו שיהיה לי תחת היד ( אפשר גם רק לשדך אני מניחה ) ויאללה ממשיכים מפה

קרמבו 112

New member
רוצה לספר לכן שאני מצליחה לרזות אבל עדיין

יש לגוף את הקצב שלו ולנשמה את הרצונות שלה והמילחמה היומיומית הזו בין הפיתויים הרבים ולבין הקצב של הגוף שכבר לא כמו פעם שהייתי צעירה זו מלחמה קשה מאוד קשה.... אבל מרגע שחזרתי לעבודה לשיגרה יותר קל לי לשמור וגם רואים תוצאות וגם מרגישה על הבגדים הבעיה היא עם הגוף הוא כבר לא צעיר ומתוח ויפה הכל נעשה נורא רופף וזה מה שמתסכל כי על פנין בבגדים אני נראית מצויין הבעיההיא כשמתפשטים אז אני מקבלת את השוק ואני עושה מון ספורט והמון מתיחות והמון כפיפות בטן זה לא עוזר ום לא יעזור לדעתי אחרי 3 לידות אני יכולה לומר על הגוף החטוב שהיה לי "קדיש" .... חחחחחח מתחילה להפנים את העיניין אבל שוב אני מודה זה הליך קשה להפנמה אחרי שהתרגלתי לסטנדקטים מסויימים באמת היה לי גוף מקסים לא היו לי תלונות עליו אבל הפעםאחרי הלידה הזו משהו קרה ? ... ואני עדיין מנסה להבין מה? ...

גם אני ירדתי (לראשונה בחיי ../images/Emo9.gif)

סוף סוף אני יורדת במשקל... מעולם לא הצלחתי ואני ממש גאה בי
מתחילת הדיאטה (כ-3 שבועות) ירדתי 2.5 קילו. יששששששש

למעלה