אוקיי, והנה אני!../images/Emo6.gif
אז קודם כל... אני רוצה להגיד שבעתיד שלי, כ-ל האחיות חיות (כן, כן, גם פרו...), כולל פייג´! רוצים הסבר? האחיות היו מגלות הכל על פייג´, פייג´ הייתה עוברת לגור איתן, והן היו... נו טוב, זה נשמע מוזר, כוח הארבע! זהו כוח הרבה הרבה הרבה יותר חזק, כמובן. לדעתי הכל הרבה יותר נחמד עם פייג´, ואחרי כל העונה הרביעית, כבר התרגלתי אליה ואני לא יכולה בלעדיה
! אוקיי... מבחינת החיים האישיים: ליאו ופייפר - עדיין נשואים באושר, עם שלושה ילדים קטנים וחמודים (ושום דבר כאן לא ספויילר, כי הכל זה סתם דברים שאני ממציאה
), בשמות - מלינדה, קייטי, ודן (
). למלינדה יש כוח שהוא מעין עיוות לפיצוץ, שאני המצאתי: פיצוץ-אורב. מה שהיא רוצה לפוצץ מתפוצץ בניצנוצים. *מדמיינת את זה - וואו!* (זה בגלל שהיא חצי אור לבן, אוף קורס...). הכוח הנוסף שלה הוא אורב, הבלתי נמנע לחצי אור לבן
. לקייטי יש כוח הטייה, שעדיין חלש בהתחשב לגילה הצעיר, וגם אורבינג אוף קורס. לדן יש כוח טלקינזיס-אורב, ריפוי, ואורבינג. פיבי וקול - ארר, זה
לעונה הרביעית - מי שלא ראה לא לקרוא!
... אז אני הייתי רוצה, שקול ופיבי יהיו עדיין נשואים, באושר. איך זה? פיבי נתנה לקול להעביר את הכוחות של המקור, והוציאה מקול את כל הרוע, בדרכים שלה. אני לא אפרט. פרו... ארר, פרו תהיה מאורסת לגבר רגיל (לא מכשף(ה) ), שיודע הכל על הכוחות שלה ועל הכל, ומסכים לזה. היא כבר בהריון עם בן, עדיין אין לו שם, ויש לו כוח חזיונות.
בערך - פייג´ וגלן - ביחד. לא ברור אם הם יינשאו או לא. אני מקווה
- סוף ספוילר בערך!
עכשיו... כוחות! פייפר - הקפאה, פיצוץ, שינוי צורה. (וכמובן ששום דבר זה לא ספוילרים, כי זה רק דברים שאני מקווה שיהיו.) פרו - טלקינזיס, הקרנה אסטרלית, מהלומה קינטית, כדורי אנרגיה. פיבי - חזיונות, ריחוף, אפשרות להפוך לבלתי נראית, כדורי אנרגיה. (פייג´ = בערך ספוילר) פייג´ - טלקינזיס-אורב, אורבינג, ריפוי, איתור, רוח, וחימום דברים. אממם, עבודה... טוב תעזבו, אין לי רעיונות, וזה לא ממש מעניין גם
ההישגים שלהם הם... מה שקרה בעונה הרביעית, וממשיכות להילחם בשדים. אני לא אגיד, כי זה ממש ספוילר כבר
המעמד שלהן כמובן מאוד מאוד גבוה, כי הן מאוד חזקות. הן ארבע מכשפות עם סופר כוחות... מה שאני מקווה, זה שיגיעו שדים עם כוחים חזקים בהתאם אליהן, כדי שזה יצא מעניין
דרך אגב, קיט מתה
, והן קנו כלבה גדולה וחמודה. משרתת אותן בנאמנות
אוקיי, זה הכל... אל תשכחו, הכל זה בראש שלי... זה דברים די מוזרים.
לא נורא. אז מה איתכם?