טופיק!
*.*

../images/Emo20.gifטופיק!../images/Emo20.gif *.*

אוקיי, זה הולך ככה... איך הייתם רוצים שהעתיד של פרו, פייפר ופיבי היה נראה בפרק 2X02? הרי הן חזרו בזמן, והייתה להם אפשרות לראות את כל העתיד. אז אם יכלתם לשנות את הפרק, מה הייתם עושים? איך העתיד היה נראה? תהיו יצירתיים, ופרטו על הכל. חיים אישיים, כוחות, חוזק... מעמד, הישגים, עבודה, וכו´... אני אשרשר עוד מעט את שלי. *וחסר לכם שלא תענו! מואההאאהאהה!*

אוקיי, והנה אני!../images/Emo6.gif

אז קודם כל... אני רוצה להגיד שבעתיד שלי, כ-ל האחיות חיות (כן, כן, גם פרו...), כולל פייג´! רוצים הסבר? האחיות היו מגלות הכל על פייג´, פייג´ הייתה עוברת לגור איתן, והן היו... נו טוב, זה נשמע מוזר, כוח הארבע! זהו כוח הרבה הרבה הרבה יותר חזק, כמובן. לדעתי הכל הרבה יותר נחמד עם פייג´, ואחרי כל העונה הרביעית, כבר התרגלתי אליה ואני לא יכולה בלעדיה
! אוקיי... מבחינת החיים האישיים: ליאו ופייפר - עדיין נשואים באושר, עם שלושה ילדים קטנים וחמודים (ושום דבר כאן לא ספויילר, כי הכל זה סתם דברים שאני ממציאה
), בשמות - מלינדה, קייטי, ודן (
). למלינדה יש כוח שהוא מעין עיוות לפיצוץ, שאני המצאתי: פיצוץ-אורב. מה שהיא רוצה לפוצץ מתפוצץ בניצנוצים. *מדמיינת את זה - וואו!* (זה בגלל שהיא חצי אור לבן, אוף קורס...). הכוח הנוסף שלה הוא אורב, הבלתי נמנע לחצי אור לבן
. לקייטי יש כוח הטייה, שעדיין חלש בהתחשב לגילה הצעיר, וגם אורבינג אוף קורס. לדן יש כוח טלקינזיס-אורב, ריפוי, ואורבינג. פיבי וקול - ארר, זה
לעונה הרביעית - מי שלא ראה לא לקרוא!
... אז אני הייתי רוצה, שקול ופיבי יהיו עדיין נשואים, באושר. איך זה? פיבי נתנה לקול להעביר את הכוחות של המקור, והוציאה מקול את כל הרוע, בדרכים שלה. אני לא אפרט. פרו... ארר, פרו תהיה מאורסת לגבר רגיל (לא מכשף(ה) ), שיודע הכל על הכוחות שלה ועל הכל, ומסכים לזה. היא כבר בהריון עם בן, עדיין אין לו שם, ויש לו כוח חזיונות.
בערך - פייג´ וגלן - ביחד. לא ברור אם הם יינשאו או לא. אני מקווה
- סוף ספוילר בערך!
עכשיו... כוחות! פייפר - הקפאה, פיצוץ, שינוי צורה. (וכמובן ששום דבר זה לא ספוילרים, כי זה רק דברים שאני מקווה שיהיו.) פרו - טלקינזיס, הקרנה אסטרלית, מהלומה קינטית, כדורי אנרגיה. פיבי - חזיונות, ריחוף, אפשרות להפוך לבלתי נראית, כדורי אנרגיה. (פייג´ = בערך ספוילר) פייג´ - טלקינזיס-אורב, אורבינג, ריפוי, איתור, רוח, וחימום דברים. אממם, עבודה... טוב תעזבו, אין לי רעיונות, וזה לא ממש מעניין גם
ההישגים שלהם הם... מה שקרה בעונה הרביעית, וממשיכות להילחם בשדים. אני לא אגיד, כי זה ממש ספוילר כבר
המעמד שלהן כמובן מאוד מאוד גבוה, כי הן מאוד חזקות. הן ארבע מכשפות עם סופר כוחות... מה שאני מקווה, זה שיגיעו שדים עם כוחים חזקים בהתאם אליהן, כדי שזה יצא מעניין
דרך אגב, קיט מתה
, והן קנו כלבה גדולה וחמודה. משרתת אותן בנאמנות
אוקיי, זה הכל... אל תשכחו, הכל זה בראש שלי... זה דברים די מוזרים.
לא נורא. אז מה איתכם?

HuGo Hell

New member
../images/Emo58.gif5 (תגובה לליאל)

כוחות של הבנות יהיו לפי השמועה...
5 פרו - טלקנזיס, הקרנה אסטרלית ומהלומה קינטית. פייפר - הקפאה, פיצוצים וקירור וחימום מולקולות. פיבי - חזיונות, ריחוף וחישמול. פייג´ - טל-אורב, הילינג ואורבינג. ואכן לפי השמועה תהיה להן כלבה במקום קיט (ז"ל)..

Woogyman

New member
אתה מדבר רק על העונה החמישית, נכון?

כי לכל אחות יהיו עוד הרבה כוחות.. מה גם שלפייג´ יש כרגע רק כוח אחד של מכשפה (טלקינזיס) ושני כוחות של אורות לבנים (הילינג ואורבינג). היא תקבל עוד לפחות שני כוחות של מכשפה בעתיד (אם ההשערה שלכל אחות יהיו שלושה כוחות נכונה). אני גם כמעט בטוח שהאחיות יקבלו הרבה יותר משלושה כוחות כל אחת. לא יודע, זה קצת מדי. שום דבר מזה לא ספויילר, הכל השערות.

Cole cohen

New member
לפי שמועות הכוחות הם ../images/Emo58.gif5

פייפר : אפשרות להפוך לבלתי נראית, חימום וקירור של עצמים. פיבי : כדורי אנרגיה,ובליצינג (אפשרות לחזות בחיזיון עוד ועוד ולהרגיש את הרגשות של האנשים בחזיון) פייג´ לא מקבלת כוחות -שמועה אחת. פייג´ מקבלת גם היא כוח חדש ספוקלציות לכוח : טלפאתיה. - שמועה שניה.

Ophel McNeil

New member
ווטאשי ווה קאווי קונאי!

(מעניין אם אני בכלל כותבת את זה נכון...
). בכל אופן.... את די לא הגיונית...
קודם כל הפריע לי השם "דן". אז נכון שדניאל זה שם יפה, אבל אני לא חושבת שליאו היה נלהב לקרוא לבן שלו על שם האקס של אישתו. דבר שני - כוח הארבע?! אין לי כוח אפילו להסביר למה זה לא יכול להיות. (אם כי מעניין איך פרו ופייג´ התסדרו...). בקשר לאורב פיצוץ - כבר המצאתי את הכוח הזה לפניך. (*מוציאה לשון*). היה לי גם אובססיה קצרה לכוח זה, אבל עבר לי אחרי שקלטתי פתאום שהוא בלתי אפשרי בגלל שהוא כוח התקפה, ולכן זה לא יתאים לאור לבן (כמובן שהעונה הרביעית מנפצת את זה לרסיסים, אבל אני אסתום). ואיך בדיוק האחיות מגלות על פייג´?
זה אמור להיות מעניין.... אה... ואיך אני מדמיינת את העתיד? בדיוק כמו שקרה. עתיד מושלם. פיבי מוצאת להורג, פייפר וליאו גרושים, פרו שקועה בעבודה, פייג´ לא קיימת בכלל - אבל אין קול. עתיד נטול קול לחלוטין. עתיד מושלם.

Charmed Gal

New member
אופל השתגעת?

פיבי מתה? פייג´ לא קיימת? ברגע אחד הרגת שתי אחיות!!! למרות שפייפר ופרו תמיד היו לדעתי האחיות הכי מלוכדות! הן היו חברות הכי טובות מאז ומעולם! אפילו הגילגולים הקודמים שלהם היו ביחד נגד פיבי, בקיצור הן מושלמות ביחד! אבל בשום פנים ואופן לא להרוג לי את פיבי או פייג´! היכ נחמד אם הן היו כולן ביחד אבל זה באמת לא הגיוני לצערי... אבל זה גם נכון שעולם ללא קול יכול להיות נפלא! אבל מסכן ליאו מה עם המאהב שלו?

Woogyman

New member
אני עדיין חושב שקול הוא זה שקאל

גרין רצח. ועוד משהו שמעניין אותי (אמנם לא קשור) - איך פייג´ הגיבה לגילוי שהאחיות מכשפות ב322?

HuGo Hell

New member
אממ.. כניראה היא היית המומה..

אבל אל תשכח שהזמן חזר לאחור.. או יכול להיות שהיא הייתבעבודה ולא ראתה =/

Woogyman

New member
היא בטוח ידעה

כל העולם ידע. אם היא לא הייתה בשגרירות בירח באותו זמן, היא ידעה. זה מעניין, כי היא תמיד חשדה שיש לה קשר משפחתי איתן. אני מקווה שפעם יהיה פרק פלאשבקים בסגנון 317 שיראה את זה.

Ophel McNeil

New member
לא יהיה.

מאותה סיבה שלא יהיה יותר הצצות לגלגול הקודם של הבנות, או לעתיד - שאנן. המניאקית לא תסכים לחזור!

Woogyman

New member
לא חייבים את שאנן בשביל זה.

כמו שלא ראו את כל השחקנים מההיסטוריה של הבנות ב317.

אופל, את ממש שונאת אותי, הא?../images/Emo10.gif

על הקטע של דן, חשבתי עוד אחרי שקראתי את ההודעה. נו טוב, לא נורא. נשנה את זה ל... אנדי! גם טוב! ארר, בקשר לאורב-פיצוץ, לא ידעתי שהמצאת את זה כבר. כוח הארבע?? גם אני חושבת שזה לגמרי לא הגיוני ומוזר, אבל פשוט אני לא יכולה לוותר על פרו (אם כבר אפשר לשנות דברים
), וגם לא על פייג´! אז חיפשתי דרך לשנות את זה ו... זה מה שיצא
הייתי רוצה שהאחיות יגלו על פייג´ באותה דרך שהן גילו, רק בלי שפרו מתה. זה אומר, ש... למשל, אחת האחיות הייתה הופכת למשהו, או נעלמת, או משהו, והשתיים האחרות היו מטילות כישוף למציאת אחות אבודה, וכך הלאה והלאה... הן היו מצילות את האחות שנאבדה או נהפכה למשהו, וגם מוצאות את פייג´. זה יכל להיות נחמד. סוף
אוקיי... תגידי, השתגעת?????? עתיד בלי פיבי?? את בסדר??? (אני לא אוסיף עוד. תנו למה שכתבתי עד עכשיו לדבר בשם עצמו.) וגם - פייג´ לא קיימת בכלל???? שוב, השתגעת?????

Ophel McNeil

New member
אם זה עתיד נטול קול,

אני מוכנה לוותר על פייג´ ופיבי בששון ושמחה תוך כדי ריקודי הולה. (ובתור פלוס יש גם את מלינדה). אבל בעצם... תחשבו על זה... פיבי מתה. ואז פרו ופייפר עושות כישוף למציאת אחות עבודה וכל היאדה יאדה הזה, ואז פייג´ באה! ויש את כוח השלוש שוב! ואין קול! האין זה נהדר?
ולמה את חושבת שאני שונאת אותך?
אם בגלל הספוילר אז אני לא שונאת אותך, סתם כועסת עליך ומתוסכלת ממך. וסם - הבעיה היא שפרו היא חלק גדול, ולא סתם שחקנית. אם יראו פלאשבקים מהעבר, זה יהיה די טיפשי שפרו שלנו לא נמצאת בהם. בעיקר אם זה פלאשבקים של פייג´ מסתכלת בטלוויזיה.

Woogyman

New member
אם זה טלוויזיה יכולים להביא שחקנית

אחרת שיראו שם.. לא צריך שאנן בשביל לראות בקטן מישהי עם שיער שחור עם הגב למצלמה. זה טפשי, אני סתם מעלה השערות. אני רק אומר שפרקי פלאשבקים עדיין אפשריים, גם בלי שאנן.

Ophel McNeil

New member
מלבד ספוילר בלתי מסומן בכותרת?

שום דבר. (ולמה את חושבת שאני שונאת אותך?).

כן, אבל אמרתי שאני מצטערת. ושזה היה

בטעות. ואמרתי ללין למחוק את זה. ואני חושבת בגלל שהגבת קצת... לא משנה. עזבי. את סולחת לי?

למעלה