אני חדש כאן,וכמוכם,דנה ברגר היא אחת אומניי המוזיקה האהובים ביותר גם עלי.כמה משיריה כמו "אהבה","חמימות חולפת","עד הקצה","לומדת לעוף",הפכו במהרה להיות לבין השירים האהובים עלי ביותר,לא רק מהשירים שלה,אלא בכלל. שמח להצטרף לפורום.
היי אני חדשה כאן והחלטתי להצטרף כי הייתי ביום רביעי בהופעה של דנה ברגר (ההופעה לכבוד יום האישה) באוניברסיטה בתל אביב וממש נהנתי.... היא פשוט נתנה הופעה מדהימה!!!!! תמיד אהבתי את השירים שלה אבל אחרי ההופעה לא יכלתי להפסיק לזמזם את השיר בראש (מותר).... היא פשוט אחלה זמרת ואני רק מחכה שהדיסק החדש שלה יצא כבר. אז... זהו לבינתיים ויום טוב לכולם
ברוכה הבאה מותק לפורום, כל שאלה בעיה ובקשה את מוזמנת להפנות אליי במסרים או באיסיקיו 273247905 ושאלון קצר- מהם חמשת השירים המועדפים עלייך של דנה? דיסק אהוב של דנה? חרותי או מותר? ואיך הייתה ההופעה.? מה דנה שרה? נהנת? פרטים
תודה על הקבלת פנים המגניבה!!!! והתשובות: מהם חמשת השירים המועדפים עלייך של דנה? להתגעגע, 2007, יש בזה טעם, אהבה, חמימות חולפת דיסק אהוב של דנה? עד הקצה חרותי או מותר? חירותי וההופעה... פשוט מהממת השירים מעולים!!! וההופעה שלה פשוט סוף!! היא מדהימה. השירים היו- חמימות חולפת, מותר, לישון בלי לחלום- עם אפרת גוש המלכה ויש בזה טעם, ממש נהנתי ואני בטוחה שגם כל מי שהיה בהופעה... שבוע טוב
ושאלון הכרות-דנה קליל- 5 שירים אהובים של דנה דיסק אהוב- מתכוון ללכת להופעה בבאר שבע? מתכוון לקנות את הדיסק החדש? מה אתה חושב על ארבעת הסינגלים שדנה הוציאה עד עכשו? יומטוב