חיוכים...

טאKילה

New member
../images/Emo20.gifחיוכים...../images/Emo20.gif

איש אחד נכנס בהיסטריה לבית חולים לחולי נפש בצעקות "אישתי חולת נפש! תאשפזו אותה מיד!" "מה בדיוק הבעיה עם אישתך"? שאל אחד הרופאים. "הבית מלא שדים והיא לא רואה כלום". אישה נכנסת בהיסטריה הביתה וצועקת לבעלה "תפטר מיד את הנהג שלנו, הוא נוהג עכשיו כמו משוגע, אני חושבת שהוא ניסה להרוג אותי"! בעלה הביא לה כוס מים ואחרי שנרגעה אמר "יקירתי הנהג שלנו בחור כארז, בואי ניתן לו עוד צ'אנס..." חבר אחד מתלונן לשני "קניתי נעליים חדשות, אבל הם לוחצות עלי". "אז מה" עונה החבר השני "אני שנים הולך עם נעלים שקטנות עלי בשתי מידות". "למה"? שואל החבר הראשון. "תראה..." אומר לו השני "אני נשוי לאישה רעה, מכוערת, חמותי המפלצת גרה אתנו, הילדים שלי לא לומדים ומסתובבים ברחובות, והכלב מחרבן בבית באופן קבוע. הנחת היחידי שיש לי זה כאשר אני מוריד את הנעליים". אישה אחת החליטה לבדוק את נאמנותם של שלושת חתניה. בוקר אחד היא הזמינה את אחד החתנים לטייל לאורך הירקון וכעבור זמן מה עשתה את עצמה מחליקה ונפלה למים. החתן לא חשב פעמים קפץ למים ומשה את החמות. למחרת, כאשר יצאה מהבית ראה סובארו חדשה חונה בחניה עם שלט שכתוב עליו "מהחמות האוהבת!". למחרת הזמינה את החתן השני והסיפור חזר על עצמו. למחרת כאשר יצא מביתו מצא סובארו חדשה עם שלט "מהחמות האוהבת!". למחרת החמות הזמינה את החתן השלישי ושוב הסיפור חזר על עצמו, רק לחוסר מזלה של החמות הוא לא ידע לשחות והיא טבעה. למחרת כאשר החתן השלישי יצא מביתו בחנייה עמדה מרצדס חדשה עם שלט "מהחם האוהב!" לילה, גשם. איש אחד קם מהמיטה והתחיל להתלבש. "לאן אתה הולך במזג האוויר הזה?" שאלה אישתו מתוך שינה. "קבעתי עם החבריה ללכת לדייג" אמר, ויצא מהבית. כשלושת רבעי שעה הוא עמד בגשם וחיכה לחברה ואחרי שלא הגיעו חזר הביתה, התפשט, נכנס למיטה וחיבק את אישתו. "בחוץ ממש סוער" הוא אמר לה. ענתה לו אישתו "מה תגיד על זה, שבעלי האידיוט יצא לדוג עכשיו?" אישה שואלת את הבעל "אני לא מוצאת את הספר 'איך לחיות עד מאה ועשרים' ". "שרפתי אותו" ענה הבעל "אמא שלך רצתה לקרוא אותו".

שמים1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo20.gif חחחחחח אחלה בדיחות

והנה קצת על
נשים ובעל
אחד הלך לדוג ופתאום, על החכה דג זהב אמר לו הדג: אם תשחרר אותי בחזרה אל הים אמלא כל משאלה שתבקש ענה הדייג: האמת היא, שאין לי צורך בשום דבר. יש לי כסף, בית, אשה נפלאה ואוהבת, ילדים מקסימים - הכל. הנה, אני אשחרר אותך מבלי לבקש דבר. הדג היה ממש נפעם מהג'סטה האנושית ולכן התעקש: אני חייב לך את חיי. בקש משהו. כל דבר שעולה על דעתך. חשב הדייג ובסוף ענה: אתה יודע מה, אם אתה יכול ולא קשה לך, תעשה שאני ואישתי נגמור ביחד. אין בעיה אמר הדג, קיבלת. תיהנה. למחרת שמע הדג את הדייג עומד באותו מקום ושואג: דג זהב, דג זהב, ענה לי! הדג זכר את טוב ליבו של הדייג ועלה על פני המיים: מה קרה? שאל את הדייג. הדייג ענה: אל תשאל ! אתמול בערב הלכתי לשחק קלפים עם כמה חברים. באמצע הלילה, תוך כדי משחק גמרתי פתאום במכנסיים...

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחח

בחור אחד בא לאביו בהתרגשות וסיפר לו שקיבל תפקיד בהצגה. האב שואל "יפה בני ואיזה תפקיד קיבלת ?" הבן עונה " קיבלתי תפקיד של בעל " האב עונה " לא נורא בני בעתיד תקבל גם תפקידים עם טקסט" דייג אחד מעלה על חכתו כריש . אומר לו הכריש רחם עלי ותוכל לבקש כל משאלה שתרצה . אני בדיוק כמו דג זהב ואקיים את משאלתך. הדייג אומר "באמת ?? אז אני רוצה זין שיגיע עד הרצפה" אמר הכריש "אין בעיה בכלל" ואכל את שתי רגליו .

jozefin3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחחחחחחחח ....מדליק

ומחייך אותי על הבוקר... נשים נשים ,, וגבריםםםםם חחחחחחח ומה שבינהם!!

שמים1

New member
../images/Emo118.gif חרמן ../images/Emo3.gif

למושבניק אחד היה תוכי חרמן. יום אחד האיש חוזר הביתה עם יד מלאה בכמוסות ויאגרה. הוא אומר לתוכי: "תיזהר אל תיגע בזה, זה מסוכן מאוד". האיש יוצא וכשהוא חוזר, הוא מוצא את כל המושב הרוס. כל הפרות והתרנגולות שוכבות על הרצפה, נאנחות האיש בא אל התוכי ואומר לו: "תראה מה עשית". מכניס אותו למקפיא, והולך לסדר את המושב. אחרי שעה הוא נזכר, ´שכחתי את התוכי במקפיא´. רץ הביתה פותח את הפריזר, ומוצא את התוכי מזיע. שואל אותו: "מדוע אתה מזיע?" והתוכי עונה: "כבר שעה אני מנסה לפתוח את הרגליים של העוף הקפוא".

../images/Emo6.gif לצחוק על הבוקר...

איזה כיף... אוקיי צהריים...
העיקר שצוחקים!!! אלך לחפש איפה לגנוב

למעלה