חדש בפורום

../images/Emo20.gif חדש בפורום ../images/Emo70.gif

שלום ! אני חדש בפורום ואני מתכוון לקנות נגן IPOD. יש לי כמה שאלות: -ראיתי כאן בפורום חריטה, מה זה? -מה המחירים של IPOD בארץ? ואיפה הכי זול. -האם ניתן ליצור תיקיות במכשיר? -האם ניתן לחפש שירים במכשיר? -איפה המוצר הכי זול בעולם? באיזה מדינה בחו"ל. תודה לכל העוזרים

GoatGuy

New member
ברוך הבא ומזל טוב!

*חריטה זה שירות שמוצע בחנות המקוונת של אפל ארה"ב בחינם - המאפשר לך לחרוט כמה מילים בחלק האחורי של האייפוד. בתור ישראלי השירות הזה לא זמין לך. *על זה אמרו גדולים וחכמים ממני - זאפ! (www.zap.co.il) *אין צורך בתיקיות, יש רשימות השמעה. אני ממליץ שתוריד כבר עכשיו בחינם את התוכנה אייטונז מהאתר של אפל, ותתחיל לעבוד איתה - כשתראה כמה היא פשוטה ומדהימה תבין כמה פשוט ומדהים האייפוד. *לא, וזה חסרון. אבל לא נראה לי שאפשר לעשות כזה דבר באף נגן אמפי3. *ארה"ב, אצל ריסלרים מורשים (כמו בסט ביי וbhphoto) שמוכרים את המוצר במחיר הכי נמוך שהם יכולים למכור - בדר"כ דולרים ספורים פחות. לדוגמה - 294 לעומת 299 או 189 לעומת 199. אין בעד מה
אני ממליץ שתמתין עם הרכישה אם עוד לא שיחקת עם אייפוד - ב7 באפריל ייערך מפגש (תעקוב אחרי הפורום בשביל פרטים נוספים) בת"א, תוכל להגיע ולשחק כמעט בכל הדגמים של אייפוד שקיימים (כבר אני אומר לך שיהיו שם אייפוד פוטו, אייפוד דור רביעי, דור שלישי ודור ראשון...) ובאותה הזדמנות גם לפגוש את רובנו.

GoatGuy

New member
אני אישית לא ממליץ.

קנייה מאתר אמין ומורשה (שישלח גם קבלה שתקנה לך אחריות לשנה בידע) כמו bhphoto.com תעלה לך 329 דולר כולל משלוח עד הדלת (=1414 ש"ח). הוא יגיע תוך בערך אותו זמן כמו מהאתר בארץ (שבוע פחות או יותר) ורוב הסיכויים שזה פשוט המחיר שתשלם - אלא אם המוכסים יחליטו לגבות ממך 17 אחוזי מע"מ, מה שיאלץ אותך להוסיף עוד 240 ש"ח. כלומר ,סה"כ 1650 ש"ח במקרה הכי גרוע - 150 השקלים שתחסוך ישמשו אותך לרכישת אוזניות/נרתיק/תחנת עגינה או כל דבר אחר שתרצה כאביזר לאייפוד - אני במקומך הייתי מצרף את זה להזמנה מחו"ל, כי תשלם את אותם דמי משלוח על שני מוצרים וזה כדאי.

למעלה