חדשה כאן

rollwithit

New member
../images/Emo20.gifחדשה כאן

ANYWAYS אני עושה פסיכומטרי באוקטובר. אבל פתאום יש את ההרגשה הזאת ש"למה לי ללמוד ולהשקיע כלכך? מה אם אני אקבל ציון גרוע? אז אי אתחרט שבזבזתי כלכך הרבה זמן על הפסיכומטרי". הבעיה היא שאני חושבת שפסיכומטרי הוא יותר כמו מבחן של מזך כזה. דעות ועידודים יתקבלו בברכה.. תודה מראש

ואיזו אופציה אחרת יש לך?

עד כמה שאני יודעת, למעט מכללות מעטות, בכל מקום צריך פסיכומטרי, ככה שבזבוז זמן זה לא יהיה. אני לא חושבת שפסיכומטרי הוא עניין של מזל. יכול להיות שהמבחן יראה לך קל או שלא תקבלי פיילוט בבמותי (או בנושא שהכי חלש אצלך) ותרגישי איך התמזל מזלך, אבל סה"כ אין הפתעות. אם לומדים כמו שצריך למבחן אין כאן שום עניין של מזל. זה היכולות שלך נטו. ואם תקבלי ציון גרוע? (כדי להיות פוליטיקלי קורקט רק אגיד שאין דבר כזה ציון גרוע או ציון טוב, אלא ציון שמאפשר לך להתקבל למה שאת רוצה או שלא מאפשר.) אם הציון לא יספיק לך- תעשי שוב! תלוי עד כמה חשוב לך ללמודאת אותו מקצוע. יש אנשים שעושים 5 פעמים פסיכומטרי ויותר. חוץ מזה- תמיד אפשר לשפר בגרויות אם זה יותר קל לך. או בקיצור- יהיה בסדר. תשקיעי את המקסימום עד אוקטובר ותסיימי עם זה. בהצלחה!

RISTOTO

New member
צודקת..

בכל מילה. גם אני בדיוק כמוך אחותי פרסמתי אותה בעיה לפני כמה שבועות. אני גם לומד בימים אלו פסיכומטרי. שיהיה בהצלחה!

lanit

New member
צודקת, אבל...

בכל דבר בחיים יש את "מה אם הייתי עושה ככה...". ותאמיני לי, אין כמו לצאת מהמבחן ולדעת שעשית כל מה שיכולת כדי להוציא את הציון הטוב ביותר. מין קאטרזיס כזה. גם אני, כמוך, אמרתי למה להשקיע, אני תמיד יכולה לעשות שוב. אבל אחרי שעושים פעם אחת, הדבר האחרון שאת רוצה זה לעשות את הפסיכומטרי שוב (לפעמים רק בשביל 10 דקות שחסרות כדי להכנס לקורס חלומותייך). יאללה, פוּש אחרון, ושיהיה

למעלה