חדשה בפורום

SHiRivv

New member
../images/Emo20.gif חדשה בפורום

היי כולם...שמחה להצטרף אל הפורום קוראים לי שירי, בת 18 וכרגע לפני גיוס. קראתי באתר ובהודעות האחרונות על הרבה הופעות שאני רוצה להיות בהן...אז בינתיים אני בטוח אהיה בהופעה בירושלים, וכבר לא יכולה לחכות. מקווה להשתלב ולהכיר את כולכם...

ס פ י ר2

New member
היי שירי.. ברוכים הבאים

קודם כל ברוכים הבאים ל"מישפחתנו"- אוהבי עמיר בניון. יפה לך שאת תיהיה בהופעה בירשולים, יהיו שם הרבה חבר'ה מהפורום.. חחח.. החבורה הירשולמית ועוד המון.. יש לך כרטיס לצוותא? אם אין לך שתדעי שזאת הופעה מדהימה בצוותא-ואני אומרת לך מניסיון. גם אנחנו מקווים להכיר אותך ושתישתלבי איתנו כאן בכיף בפורום. שלום לך ערב טוב.

SHiRivv

New member
לגבי צוותא

אני מאוד רוצה לבוא להופעה ולפי מה שהבנתי אני צריכה להזדרז ולקנות כרטיסים. הייתי בהופעה האחרונה של עמיר בצוותא (ההופעה הראשונה שראיתי), וכמו שאת אומרת היה פשוט מדהים.

gala21

New member
תתחדשי !

שירי ?( תקני אותי אם אני טועה...) ברוכה הבאה ! שמחים שבאת אלינו... יותר מאוחר יפנה אליך נחום מנהל האתר ויברך אותך רשמית! סחתיין על הכרטיסים לירושלים . יהיה לך מושלם!

Nahoum

New member
ברוכה הבאה שירי!!!!

מקווים שתהיי פעילה בדיונים כאן, שמחים לקבל עוד משתמשת כאן לפורום!! ספרי לנו כאן על עצמך קצת..

SHiRivv

New member
קצת על עצמי....

קודם כל אני מאושרת שמצאתי את הפורום, אשתדל להיכנס כמה שיותר מהר לעניינים ולהשתתף בדיונים. למוזיקה של עמיר התוודעתי רק לפני כמה חודשים, ששמעתי בפעם הראשונה את השיר "שלכת". אני עד היום לא מבינה איך פיספסתי 5 שנים של האזנה למוזיקה הנפלאה הזו, אבל אני משלימה את השנים שעברו וכל יום מגלה שיר מיוחד שמרגש אותי.

למעלה