וואו!

../images/Emo20.gif וואו!

כולי מלאת כבוד והערכה כלפי הוריו של הילד בן ה-12 שנרצח ע"י צה"ל לפני שבוע. באמת. אני לא אוכל בחיים להבין כמה כוח ורצון נידרשים בשביל לתרום את איבריו של בינך המת ל"אויבייך". ואוו. באמת שאני מתרגשת, אני פשוט מלאת כבוד כלפיהם, באמת ואוו. ואלה האנשים הטובים באמת. כל הכבוד שבעולם מגיע לאותם זוג הורים.

ערב רב

New member
הילד הוא טרוריסט לכל דבר

בזמן חילופי אש הוא הצטרף לטרוריסטים הערבים ועשה עצמו יורה עם רובה החיקוי שלו, זו הייתה פעולה טרוריסטית לכל דבר שהשפיעה על הלחימה. לדאבונו, הוא נפגע. מי שנכנס בכוונה לחילופי אש עם חיקוי טוב של רובה - דמו בראשו.

ערב רב

New member
כשאין מה לומר, מגדפים

הצבא שלנו מספיק גרוע גם ככה שחייליו אינם צריכים לחשוב פעמיים כשהם רואים חמוש המכוון אליהם רובה בזמן חילופי-אש.

ערב רב

New member
כנראה שלא ראית את הרובה המדובר

מדובר בחיקוי טוב של רובה צלפים בגודל ובצורה ולא רק שחיילים לא יכולים להבחין במהלך חילופי אש אם אחד מהחמושים שמכוון אליהם לפתע רובה מעבר לפינה נושא חיקוי טוב של רובה, אוי ואבוי אם הם יתחילו לעסוק בזה במקום להגן על עצמם ולהשיב אש לעבר המחבלים. לא מדובר כאן בילדים ששיחקו בקאובוים אלא בנער צעיר שהצטרף לפעילות חבלנית עם חיקוי טוב של רובה צלפים.

Deathatred

New member
טעות קטנה בדבריך

הרובה המדובר איננו רובה צעצוע אלא חיקוי פלסטיק של רובה צייד טקטי מתקדם (Tactical Shotgun, המונח "רובה צייד" הוא תרגם עילג). מצורפת תמונת הרובה ומתחתיה M-16 מקוצר להשוואה. בכל מקרה, חיילי צה"ל לא אשמים במות הילד אלא מי שהרשה לו להסתובב עם כזה "צעצוע" באזור קרב באמצע חילופי אש.

ערב רב

New member
ורובה דמה משמש לאימונים צבאיים

אני אמנם לא בקיא בדיני מלחמה אבל דומני שיש להתייחס לחמוש ברוב דמה כחמוש לכל דבר, ועל אחת כמה וכמה כשמדובר בטרוריסטים ולא בלוחמים חוקיים. אבל מה אני אגיד, הטיפול התישקורתי על הסיפור הזה (כולל הסחר באיברים) פשוט מקומם ומייאש. ז'דנוב היה מתגאה בו.

Deathatred

New member
לפי דיני המלחמה

גם אדם שחמוש ברובה שאיננו יכול לירות (רובה דמה, אין תחמושת וכו) נחשב לחמוש לכל דבר ועניין, ולגיטימי לירות בה בשל חשש סביר של היורה לסכנה של חייו (מאחר ואין הוא יכול לדעת מה מצב הנשק שמחזיק בידיו החמוש ובאופן טבעי עליו לפעול מנקודת הנחה שהנשק יכול לירות).

"אזור קרב" LOL

אחמד חטיב זכרונו לברכה ("הילד") נורה למוות בשכונת המגורים שלו. אני כבר מצפה לנאום המרדים והקבוע על כך שזו אשמת הפלסטינים, כי הם מנהלים לוחמה בשטח מאוכלס, בזמן שהם היו יכולים כמובן, לנהל את הקרבות מול חיילי צה"ל במישורים האין-סופיים שכוללת האוטונומיה הגדולה והאדירה שלהם... ואתה יודע מה צחי - אפילו אם כל מה שכתבת הוא נכון, וחלק מהדברים בהחלט נכונים - הדבר הנכון ביותר והמצער ביותר הוא, שלא אכפת לך ממותו של הילד, ולא הבעת עליו צער בשום שלב.

Deathatred

New member
קצת קשה להביע צער

כאשר השמאל והערבים משתמשים בילד הזה כמו שההאנטישמיים באירופה השתמשו בגופות תינוקות ששמו ליד בתי כנסת כתירוץ לבצע פוגרום ביהודים. זה מצער שהילד מת, אבל הוא בטענות על המוות אתם יכולים רק לבוא לפלסטינים. צה"ל לא אשם בשום צורה שהיא במות הילד.

שפנפן

New member
גם "הצבא הטוב בעולם" לא מבדילים?

איזה מן "גברים" מטואיסטים אנחנו שאנחנו מפחדים מילד קטן. איזה צבא של הומואים~

ערב רב

New member
אף אחד לא יכול להבין בין רובה הדמה

למקור ממרחק 130 מ' ובחלקיק שניה (וגם לא מ-10 מ' ב-10 שניות..).

איזה בולשיט!

זה היה רובה צעצוע! הוא לא יכל לפגוע באף אחד!!! הייתי נותנת לך דוגמא של מה היה קורה אם ילד היה עומד ליד צהל אבל אין דבר כזה- כי צהל יורה על אזרחים ואזרחים יורים על צהל פה הבעיה. הוא סתם היה שם.

Deathatred

New member
זה היה רובה דמה

ממרחק אי-אפשר היה להבדיל בינו לבין רובה אמיתי.

תיכנסי לראש של חייל דקה,

בלי קשר למקרה המדובר, שאני לא בקיא בו מאוד, כאשר חייל נמצא בשדה הקרב במהלך חילופי יריות, הוא לא יכול להפסיק שניה ולחשוב לעצמו: "רגע, האם מה שאני רואה כרגע זה רובה צעצוע או רובה אמיתי? האם האדם הזה שעומד עם רובה ליד אנשים אחרים עם רובים יורה עליי, או שזה רק האחרים שיורים והוא סתם תמים?" הוא נמצא בלחץ של קרב, קבלת ההחלטות שלו הן בחלקיק שניה ופועלות על פי חושים ותגובות יותר מאשר מהלכים מחושבים. הוא רואה חבורה של אנשים שמחזיקים רובה ובא מהם ירי - הוא יורה חזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם הוא עושה אחרת הוא עלול למות.

שפנפן

New member
קשה להאשים וקשה להצדיק

אני לא מוכן לקחת חלק בהנצחה או בצידוק של אחת המלחמות הכי מטופשות בהיסטוריה האנושית.. כן כן. ויענו לי כל הישראלים למניהם "אין מה לעשות, אנחנו במלחמה", אין מה לעשות? תראו.. שנהרגים אנשים ככה סתם אז זה טראגדיה וזה נורא ואיום! אבל אם זה במלחמה אז זה נסלח והכל טוב ויפה. בני אדם זה יצור מצחיק, על כל הדעות. אני גם לא מוכן להאשים ילד בן 19 שבקושי השכיל להתבגר וקיבל רובה לידיים קצת אחרי שהוא הפסיק לרות ברובה פיקות, לשלוח אותו לשטחים ולצפות שהוא לא יבהל ויכנס לחרדה ולפניקה בכל פעם שהוא רואה מישהו (לא משנה מי) בזמן שהוא שומר.

למעלה