ה"י 30.4.11

../images/Emo20.gifה"י 30.4.11../images/Emo20.gif

מאיפה בא המבול הזה...
רמה 61...
וקטע מוזר-אתמול מהצהריים עד 20:00 בערך היו לי לאגים מזעזעים. מ20:00 והלאה כמעט ולא היו לאגים בכלל...ואלו שעות שיותר אנשים משחקים...מוזר.

מ י ל ר

New member
מל טוב על הרמה D:

ולא תמיד הלאגים בגלל המייפל, לפעמים זה קשור לספקית, שלהם היה פחות עומס ולך עבד יותר טוב החיבור. את מתקדמת בצעדים גדולים עבודה שלשיית אה? D: רק שתדעי שבכאוס פאץ' (זה שאמור להיות לפי השמועות אחרי היומולדת של מייפל) הסקיל הראשי של עבודה שלישית מתחזק מאוד (ice strike) והוא יעשה בכול פגיעה 5 פגיעות, וישנו לו את הנמציה בטקנה למשהו קצת יותר מכוער 0:

תודה../images/Emo140.gif

האמת שלא ממש מפריע לי כרגע שיש לי לאגים דווקא בצהריים ובערב פחות, כי שעות הערב הן השעות שאני משחקת בהן יותר רוב הזמן.

הצלחתי להרוג את הספיריט אוף רוק!!!11

ווהוווו סופסוף! בפעם הראשונה הוא הרג אותי.
ואז שמתי לב שבכלל לא הייתי עם הכובע של ה12+ אינט, אז שמתי אותו וקיוויתי שזה ישנה משהו. והצלחתי להרוג אותו! אחרי 6 דק' בערך, אבל הצלחתי! 3: וסיימתי את כל הקווסטים בקרנינג סקוור וקיבלתי את זה
די נחמד.

btekx

New member
מזל טוב! צלחת להרוג את הבוס,

כעת תגידי את מוכנה להרוג ספיריט רוק האדום??? (הוא רמה 55, אל תדאגי, עוד לא הגיע למייפל שלנו, בפאץ "הקפיצה")

DancingIsMyLife

New member
טוב אז הגעתי לרמה 42,

ועם 93% אחוזים סיימתי את המשימה הלפני אחרונה של קרנינג סיטי סקואר עם ההוא שרוצה להיות כוכב, וראיתי שאני צריכה להרוג מישהו שנקרא הספיריט אוף רוק. בטוחה בעצמי עם 93% הלכתי והתחלתי להילחם בו. לא רק שלא הצלחתי להרוג אותי, הוא הרג אותי 6 פעמים. ולא רק זה, הוא הוריד אותי ל61%
ומה גיליתי ? שעם הולכים עם מישהו(שני גנבים שאיתם מתתי פעמיים, קלריק שמתתי אחרי שהוא הלך, וגם מכניק שמתתי איתו 3 פעמים) הוא פשוט לא זורק את המוסיק סקור :D אני אחרה לרמה 61 כמו לוטן ורק אז אעז להתקרב אליו

מ י ל ר

New member
איזה עבודה את?

כי אני הצלחתי לפני ה-bb להרוג אותו עם הרמיט שהיה מאוד חלש. אחרי ה-bb זה נהפך ליותר קל (עם ההרמיט) (ההרמיט היה רמה 44) אז לכן אני שואל איזה עבודה..

לא נשמע הגיוני שהוא לא יפיל את זה...

אבל הו וול. אם זה נכון-אין לי אפשרות לבוא ולעזור ואני אציע שתחכי לרמה יותר גבוהה. ומניסיון-ב55 עדיין לא כ"כ פשוט להרוג אותו....חכי ל60 ככה...
ואז תקבלי עגיל שנותן +1 להכל. ומזלטוב על הרמה! רק אל תעקפי אותי!

DancingIsMyLife

New member
חחחח ../images/Emo13.gif

הדבר הזה אמור להיות מין חפץ משימה כזה אולי בגלל זה
וכן זה מה שתכננתי לעשות XD

Hasselblad

New member
מיה

אני במקרים כאלה פשוט מחכה קצת... פעם פעמיים מתה גג ומוותרת. גם ככה עולים מהר את הרמות האלה אז תעלי עוד קצת ותחזרי לנקום בו

MomerS

New member
אתם לא רואים אבל

הזה שמעיף אותך פתוח אבל הוא לא עף

למעלה