השאלון השבועי

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gif השאלון השבועי

אני מתחילה אותו מהיום, כי מחר אני כבר לא אהיה פה, אני חוזרת לבסיס. אני יודעת שחלק ממכם שומרים שבת, אז תענו על השאלון מתי שבא לכם, סבבה? אז הנה זה בא: 1. איזה זמר אתם מעריצים? 2. איזו זמרת אתם מעריצים? 3. איזו להקה אתם מעריצים? 4. לאיזה זמר/זמרת הייתם עושים טובה? 5. עם איזה זמר/זמרת הייתם רוצים לצאת לפגישה לוהטת? השאלות הן די מעפנות, אבל אני בטוחה שעם הזמן זה ישתפר חחח

Eden McFadden

New member
התשובות שלייייייי

1. איזה זמר אתם מעריצים? בריאן מקפדן, שי גבסו 2. איזו זמרת אתם מעריצים? נינט טייב 3. איזו להקה אתם מעריצים? ווסטלייף, גירלז אלאוד 4. לאיזה זמר/זמרת הייתם עושים טובה? בריאן מקפדן 5. עם איזה זמר/זמרת הייתם רוצים לצאת לפגישה לוהטת? דה..... ברור שבריאן מקפדן

atomic liZ

New member
שלייייייייייייייייי

1. איזה זמר אתם מעריצים? רון שובל, קרייג דייויד. 2. איזו זמרת אתם מעריצים? ג'ניפר לופז. 3. איזו להקה אתם מעריצים? אטומיק קיטן, גירלז אלאוד, בלו. 4. לאיזה זמר/זמרת הייתם עושים טובה? ג'ניפר לופז. 5. עם איזה זמר/זמרת הייתם רוצים לצאת לפגישה לוהטת? עם קריג דיוויד.

necky

New member
שליייייי

1. איזה זמר אתם מעריצים? בריאן מקפאדן 2. איזו זמרת אתם מעריצים? בריטני ספירס וכריסטניה אגילרה 3. איזו להקה אתם מעריצים? ווסטלייף, בלו ואטומיק 4. לאיזה זמר/זמרת הייתם עושים טובה? לנטאשה הימלטון 5. עם איזה זמר/זמרת הייתם רוצים לצאת לפגישה לוהטת? נטאשה הימלטון

sapir aloud555

New member
שלי

ותודה רבה עדן על העזרה!! תודה רבה רבה! 1. איזה זמר אתם מעריצים? לי ריאן, דניאל בדינגפילד. 2. איזו זמרת אתם מעריצים? אממ..אין לי ממש אחת..יש לי כאלו שנעים לשמוע ,לא יותר מזה.. 3. איזו להקה אתם מעריצים? גירלז אלאוד. 4. לאיזה זמר/זמרת הייתם עושים טובה? אממ, הייתי עושה להרבה. 5. עם איזה זמר/זמרת הייתם רוצים לצאת לפגישה לוהטת? לי ריאן דפנטלי

אני כמובן...איך לא? ../images/Emo8.gif

1. איזה זמר אתם מעריצים? דניאל ולי. 2. איזו זמרת אתם מעריצים? אין לי הערצה לזמרות...לפעמים נחמד לשמוע 3. איזו להקה אתם מעריצים? (ה)ראסמוס, בלו וכמובן את גירלס אלאוד. 4. לאיזה זמר/זמרת הייתם עושים טובה? טובה? אממ...תלוי באיזה מובן
אני חושבת שדניאל יכל לעשות לי הרבה טובות...אני הייתי יכולה לתת עצה לנו דאוט-מה זה? מה זה הכיעור הזה ה' ישמור...עד כמה בנאדם יכול להגיע למצב כיעור שכזה...גאד.....אקזאקטלי "הו מי גוש" <דניאל שלי
> 5.. עם איזה זמר/זמרת הייתם רוצים לצאת לפגישה לוהטת? OH MY GOSH...דניאל בדינגפילד...דההההההההההה

למעלה