הרגלים

../images/Emo20.gif הרגלים

אילו הרגלים יש לכם? הרגלים קטנים, שקשה להיפטר מהם הרגלים שאתם ממש ממש אוהבים ושמחים שהם שם טקסים קטנים ביניכם לבין עצמכם הרגלים שהצלחתם לשנות - אם כן, אז איך שיניתם הרגל שממש הייתם רוצים לאמץ ובינתיים לא הולך

ואני אענה לעצמי ../images/Emo3.gif

הרגל שהייתי רוצה לאמץ ובינתיים לא הולך - לפתוח את הבוקר עם כמה תרגילי יוגה. מדי פעם אני נזכרת ועושה את זה, אבל זה מחזיק יומיים ואז נעלם עם השגרה. שיניתי הרגלים רבים, ועדיין בדרך לשנות עוד כמה - ההרגלים האלה הם בעיקר סביב הרגלי אכילה ואורח חיים בריא. לקח לי שנים לשנות את זה. עניתי חלקית, כי חייבת לזוז

BellA עלמה

New member
הרגלים

פעם הייתי מתרגלת טאי צ'י בבוקר - הייתי שמחה לחזור לזה ולחזור לצעידות השקם בבוקר הרגל רע אולי זה לאכול מול הTV
וגם הרגלי אכילה

BellA עלמה

New member
עוד הרגלי שאולי הייתי קצת רוצה

לשנות- הוא לפתוח את הנט על הבוקר לפורמים שלי ולאילה שאני פעילה בהם. לא בטוחה שזה הרגל כלכך חיובי.

BellA עלמה

New member
זה לא עושה לי רע

אבל לא בטוחה שזה הרגל חיובי. עדיף לשתות את הקפה בלי הנט ככה לא אאחר לעבודה אספיק לחקת את הכלבה לטיול בבוקר. מה גם עדיף להתחיל את היום בצורה רגועה ולא עם המחשב שממילא אני במחשב רוב היום בעבודה(לא נכנסת לנט בעבודה). אבל מצד שני שאני לא נכנסת לפורום שלי על הבוקר אני מרגישה שזה חסר לי. שלום אני עלמה ואני מכורה לאינטרנט

magenta73

New member
מג'נטה וההתמכרויות...

חייבת את הכלבה שלי. חייבת את הפאב השכונתי שלי בסוף של יום מעצבן ביותר. חייבת לדבר עם חברות טובות כל יום בטלפון. חייבת קפה. חייבת לרקוד קצת. חייבת לדבר לשדרנים ברדיו... חייבת להיכנס לתפוז... לבדוק מה ניינים... חייבת לעשות לפחות משהו אחד יצירתי כל יום... חייבת לקרוא, ספרים. וכמוך.. חייבת להתחיל לעשות יוגה... לפחות בבוקר.. לפחות ת'תפילה לשמש...

../images/Emo6.gif לדבר לשדרנים ברדיו?

את באמת מדברת איתם, או שמדברת אל הרדיו בעצם? את מתכוונת לנתן זהבי ודומיו?

magenta73

New member
מדברת לרדיו...

אם איזה שדרן מתחכם או משהו אני "עונה"...

רומיקה

New member
ההרגלים שלי ../images/Emo13.gif

ההרגלים שלי: ספורט-5 פעמים בשבוע. אין מצב שמוותרת על כך. ככה אני רק פותחת את היום. שתי כוסות מים כל שעתיים פוצחת בריקוד כל פעם שאני מאושרת, אפילו טיפה. זה הרגל כזה. אין יום שאני לא רוקדת. יש עוד אני מניחה אבל לא עולה לי כרגע. הרגלים שהייתי שמחה להיפטר: לצאת מהסרטים הדמיונים שאצלי בראש. להפסיק לדמיין סיטואציות משונות שבחיים לא יקרו. להפסיק להסתכל על הפלאפון כל דקה.

behappy

New member
הנה כמה

בטח יש עוד ששכחתי או שהם כל כך רגילים שאני כבר לא שמה לב. - לכתוב כל פעם שצריך. אפילו על כפות ידיים אם אין ברירה. זה פשוט מוציא ממני - להסתובב בלי סיבה ולחייך לאנשים - להתמתח. המון. - חדר כושר כדי להוציא עצבים - לבהות בנט/טלווזיה כי אין כוח לזוז - לקחת תמיד. גם בקיץ, עוד משו ללבוש כי אם יהיה קר (ירושלים, ואני שונאת קור, אז..) - כמו מג'נטה- לדבר כל יום עם.. חברה טובה, אמא, מישו שמקשיב. - לרקודדד - להרדם באוטובוסים כאילו אין מחר ויש עוד כל כך המון..! פפפ החיים שלי בנויים מהמוני הרגלים

me

אילו הרגלים יש לכם? הרגלים קטנים, שקשה להיפטר מהם? ללעוס מסטיקים. {והרבה.} לשחק המון בשיער {כמו פקאצה מפגרת, בעע. ולהסתרק המון, גם.} לאכול תוך כדי לימודים. הרגלים שאתם ממש ממש אוהבים ושמחים שהם שם? כל ההרגלים של שמירה על הופעה/היגיינה. איפור, ניקוי פנים, טיפול בציפורניים, כאלה
וגם, כמה שאני מאורגנת. רושמת הכל, זוכרת דברים, ואיך שדברים אצלי מסודרים במקום שלהם.. מתה על זה. טקסים קטנים ביניכם לבין עצמכם? לא יודעת אם יש לי כאלה. הרגלים שהצלחתם לשנות - אם כן, אז איך שיניתם? התמכרות לאינטרנט שפחתה בצורה ניכרת מאוד בחודשים האחרונים
. שיניתי בגלל שאמרו לי שאני צריכה לעשות את זה בשביל עצמי, וגם בגלל שמאוד מאוד רציתי. והרבה הרגלי אכילה {וגם שינה} גרועים מאוד שהיו לי משתנים בהגרדה כבר כמה זמן, בזכות הרבה טיפול והרבה מאמץ שלי. הרגל שממש הייתם רוצים לאמץ ובינתיים לא הולך? אני לא יודעת אם בא לי לפרט ואולי גם יותר נכון לומר את זה באופן כללי.. הייתי רוצה ללמוד להיות מסוגלת לדעת מה טוב בשבילי. {ובעצם, לא רק לדעת, גם/בעיקר- לבחור לפי זה.} לא רק בדיעבד.

הרגלים ../images/Emo161.gif

יש לי הרבה הרגלים קטנים, למשל יש לי מנהג כל בוקר לבדוק מה קורה בפורומים, לעשות מעין סיפתח כזה, לצערי מסיבות כאלו ואחרות לא ממש יוצא לי לאחרונה, אבל דווקא כשכן לוקחת את השעה הזאת של סתם לגלוש בפורומים, לראות מה קורה בבייביז שלי <ככה אני מכנה את הפורומים שמנהלת
> על הבוקר עושה לי טוב וממריץ אותי... ניסיתי להיפטר תמיד מהרגל מעצבן שיש לי וזה ישר להפעיל את צינור הדמעות על כל שטות כמעט, עכשיו זה כבר יותר טוב, כבר לא ישר בוכה על כל שטות אבל כן קורה לפעמים שבוכה על שטויות ולא מצליחה להכניס ישר דברים לפורפורציות.

להפעיל את צינור הדמעות - משפט חזק

גם לי יש את ההרגל הזה על הבוקר, עם הפורומים. בד"כ אני משתדלת לכתוב דברים חיוביים, אז יוצא שאני מתמלאת במילים חיוביות מתחילת היום, וזה בד"כ עוזר לי. לגבי הבכי, יש לי שאלה: האם את מתאפקת מלבכות, או שהיום ישנן פחות סיטואציות שגורמות לך לבכות ישר?

אני מניחה שגם וגם...

מצד אחד- פחתו הסיטואציות ומצד שני- הרגישות שלי ירדה קצת לגבי דברים ואני יותר מחוספסת...

למעלה