הפרק היומי! פרק 24 תגובות, תמונות, ברטונים אם יש לכם הכל לפההההה!!!!!!!!!!!!!!!!
ס ספיר חולה על נינוש New member 8/6/06 #1 ../images/Emo20.gif הפרק היומי! ../images/Emo20.gif פרק 24 תגובות, תמונות, ברטונים אם יש לכם הכל לפההההה!!!!!!!!!!!!!!!!
../images/Emo20.gif הפרק היומי! ../images/Emo20.gif פרק 24 תגובות, תמונות, ברטונים אם יש לכם הכל לפההההה!!!!!!!!!!!!!!!!
ס ספיר חולה על נינוש New member 9/6/06 #2 למישהו יש את השיר.. כשאת איתי שהוא שר עכשיו בפרק מוקלט? כאילו כמו שהוא שר את זה עכשיו עם הקולות של תמרה זה דאחוףף
למישהו יש את השיר.. כשאת איתי שהוא שר עכשיו בפרק מוקלט? כאילו כמו שהוא שר את זה עכשיו עם הקולות של תמרה זה דאחוףף
ט טולה 1995 New member 9/6/06 #3 פרק מהמם../images/Emo99.gif יונתן הזה ממש ממש דפוק רנוש מושלםםם כמו ת=מ=י=ד=! חחח אהבתי תקטע ששמש(אני עוד אדבר עלייה )אמרה לתמרה אין הוא בחור מהמם ואז היא עושה כזה רגע היא מרביצה לו חח .. קצת ריחמתי על הראל .. הוא בסך הכל דואג לתמרה והיא צועקת עליו אויי איך ידעתי ששמש לסבית!! מעניין מה תהיה התגובה של חלי!!
פרק מהמם../images/Emo99.gif יונתן הזה ממש ממש דפוק רנוש מושלםםם כמו ת=מ=י=ד=! חחח אהבתי תקטע ששמש(אני עוד אדבר עלייה )אמרה לתמרה אין הוא בחור מהמם ואז היא עושה כזה רגע היא מרביצה לו חח .. קצת ריחמתי על הראל .. הוא בסך הכל דואג לתמרה והיא צועקת עליו אויי איך ידעתי ששמש לסבית!! מעניין מה תהיה התגובה של חלי!!
K kocit New member 9/6/06 #4 חח עם לא שמת לב../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif חלי לא התנגדה..
ט טלטולללללללל New member 9/6/06 #8 גמאני אמרת את זהה!!! אני אמרתי את זה לאח שלי...!! ידעתי את זהה מהתחלה שהיא הכירה אץת חלייי=]]]
ח ח נ ו ו ו ש New member 9/6/06 #7 לא ראיתי../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif ואני גם לחא אוכל לראות היום.. מה היה??? פליז תספרו לי
לא ראיתי../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif ואני גם לחא אוכל לראות היום.. מה היה??? פליז תספרו לי