חמסין: איזו שורה הכי נוגעת לכם? למה? "את מבוקר עד ליל תעבדי בשבילי כדי לשכוח שאת עייפה" "מחר יהיה כל רגע האחרון בזמן המתעבה האלוהי" הראשונה מאוד מצמררת ויפה..ולא יודעת..היא הכי נוגעת בי. השורה השנייה, אני מכירה את ההרגשה שכל רגע הוא האחרון. ברגעים כאלה בד"כ הזמן הוא דמות אלוהית. והיא גם כן הכי נוגעת בי,קשה לי קצת להסביר את זה בבירור.. איך עבר עליכם השבוע שעבר? שבוע שעבר היה נחמד. מה היה טוב ומה לא היה כ"כ טוב? אבל זה היה לפני 3 ימים, אני לא זוכרת מה קרה בו. איך תרצו שיעבור עליכם השבוע הקרב ובא? וואי זה פסח!! אני מתכננת ללכת להופעות,ים,קניון,לישון אצל חברות.. אני אוהבת חופש.
בכולופן - המשפט שלי: כי היום אכזרי פה כשתיקה של הבת שבגרה והיתה לאשה. המממ, קשה לי להסביר למה החיבור בין הקושי ובין היותה של המדוברת כאן אישה מעניין בעיניי ובנוגע לשבוע האחרון - כמו שאתם רואים אני כותבת כאן ממש מעט לצערי המוןד ברים עוברים עליי בין היתר, אתמול פוטרתי מהעבודה שלי, עניין טרגי כשלעצמו שבוע הזה - אני מקווה לנוח ולהירגע מכל הבלגאן ולהתחיל להנות מפסח טלי
לאה גולדברג שולטת! משפט שהתחברתי אליו? אני מאוד את הפזמון "ושוב מחר החנק בגרון..." ובנוסף את "ורטט קר יחרוט בתוך שרב: מאה מיתות ולא קנאה אחת." אני ממש מכיר את התחושה הזאת. האהבה הנצחית הבלתי מושגת, הלילות והימים שמתארכים לעד, ונראה כאילו כל יום הוא האחרון. לדעת איזה זה למות כל פעם מחדש, אלף מיתות..
ושוב מחר החנק בגרון. השורה הזאת הכי נוגעת לי..לא יודע ממש למה, אולי הוא יוצר מין תחושה כזאת של ריקנות וחוסר ודאות...משהו שכל אחד [תקנו אותי אם אני טועה] מרגיש לפעמים...
השבוע עבר עליי ממש נחמד, דודים באו מחו"ל, חתונה של דודה, הופעות,חברים וכמובן---------------------->
הופעה של עברי לידר בת"א...ליל הסדר, יום הולדת שלי [מחר] אמממ מקווה שיהיה שבוע נפלא....
-ג המהוללת מהיצירות הספרותיות לבגרות שאגב האוסף |שרות לאה גולדברג| מאוד מומלץ לכל אוהבי המוזיקה הישראלית שרות שם כמעט כל הזמרות האהובות. החל מהדרה לוין עד לדנה ברגר..מומלץ את מבקר עד ערב תעבדי בשבילי כדי לשכוח, שאת עייפה. שורות מאוד יפות. מביעות את האהבה של של האמא לבתה.. וגם עוד הרבה דברים מסובכים שעוברים לי בראש עכשיו. בכל אופן... זה מרגש כי אני מזדהה עם זה.. אמאא שלי
לאה גולדברג יוצרת מוכשרת ואחת המוערכות באמת... ועשין לציטוטין: "בחדרי מוגפים כל התריסים אור וחושך כרתו פה ברית" יש כאן משו נורא אפל ומיסתורי דימוי נורא אפל ולהרגשה של לבד ... "כי ארצי בת חמסין עקרה ונוקשה כי היום אכזרי פה כשתיקה של הבת שבגרה והייתה לאישה" זה הקטע של ההקרבה בזה שהיא עלתה לארץ וכמה היא מוכנה לסבול וחוץ מזה הדימוי האחרון (כשתיקה של הבת שבגרה והייתה לאישה) נורא יפה... איך עברו עליי ימי החופשה היקרים... הייתי בקורס העשרה הכי מדהים העולם והיה הכי כיף..!!
אוו כמה ענו! אז אני כעת../images/Emo27.gif../images/Emo20.gif
טוב אני שמחה וקצת עצובה להגיד שהפעם זה יותר קל לי.. הכתיבה של רונה הרבה יותר טובה, זורמת, אישית עם המון רגש ועוצמתית.. אז בכל זאת בחרתי בית שכשלעצמו הוא לא מתקשר לנושא של השיר (וטוב שכך) "ושוב מחר החנק בגרון. ולילה וחמסין. אתה והיא. מחר יהיה כל רגע האחרון בזמן - המתאבד האלוהי" להסביר אני לא יכולה אבל זה מאוד יפה במיליון מובנים שונים.. והשבוע שלי היה אחלה לגמרי.. והשבוע שעוד מעט נגמר לי גם עבר אחלה.. בנאלי משהו
"את פורסת לי לחם: "אכלי, אכלי" מצטמקת ידך היפה. את מבקר עד ערב תעבדי בשבילי כדי לשכוח, שאת עייפה." פשוט... נוגעות. **אגב, אני חדשה, באתי בהמלצת מישהו.. ^_^ אוהדת רונה מושבעת.