המפגש

../images/Emo82.gifב-20.3 יש לי בצפר

ויש לי מלא מלא אירועים בכל השבוע הזה אז פסח הכי מתאים לי
אעאע אני בשיכנועים מעכשיו כבר עם אמא שלי שאני יבוא למפגש והיא אמרה "לא יודעת"זאת התקדמות!!

MomijiSan

New member
אוקע[:../images/Emo215.gif

לפי מה שידוע לי השבוע של פורים הולך ככה: יום רביעי - פורימון יום חמישי- לימודים כרגיל
יום שיש-חופש יום שבת- נחשוXD יום ראשון-מחזירים יום לשביתה אבל כל המורות שלי שובתות באותו יוםXD ולחובבי האנימה יש את האנימה קון ככה שלא מתאים בפורים לדעתי X: אני בעד פסח!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifממש אין לי מושג :X

בגלל השביתה אין חופש. חמישי - לומדים. שישי - תחפושות. + חוגגת יומולדת. ראשון - הפנינג בבית ספר ואני במועצת תלמידים וחייבת להיות! שני - מועד ב' במתמטיקה :X אז אני חייבת ללמוד לפני בפורים בזמן הקצר שיהיה לי מתישהו..

DontWakeMeUp

New member
אני גם לא יודעת.

פורים בטוח לא! וגם בפסח כי זה או זה או מפגש פאניק. ואני ממש רוצה למפגש בפאניק..אז לא נראה לי אני יבוא בכלל X:

chen010189

New member
מאיפה לך לדעת שזה לא ייצא על אותו תאריך ?

אולי במאת ננסה לעשות הכל על אותו תאריך והלוואי ששוקס יעשו מפגש ככה עדיאל יבוא.......
לעדיאל יש חברה חדשה וכוסית! אני לא אוהבת לפנטז על תפוסים.........

DontWakeMeUp

New member
זה יהיה יותר מידי ילדים ולא כיף../images/Emo69.gif

אני רוצה מפגש פאניק בלבד וזהו

DontWakeMeUp

New member
לא אמרנו כלום../images/Emo69.gif

לא אמרנו שנעשה בתאריך של פוב או משהו.
למה לקחת כ"כ קשה? |:

TheGhost of You

New member
חח אז תעשו באיזה תאריך שאתם רוצים.../images/Emo121.gif

מי לקח את זה קשה? את אמרת שאת רוצה רק מפגש פאניק, לבד. אז תעשו מתאריך אחר מה את רוצה שאני יעשה חחח

TheGhost of You

New member
תאריך*../images/Emo121.gif

ואני ממש לא כתבתי את ההודעה בעצבים, או משו בסגנון. רק כתבתי לך.. שבועטוב.:)

../images/Emo41.gif סיכום ../images/Emo41.gif

בדקתי את כל הזמנים שאמרתם.. יצא לי פלוס מינוס, 11 בפורים, ו13 בפסח..למרות שיש עוד שאמרו לי על אבל זה לא כ"כ בטוח.. עכשיו יש כמה שאמרו לי שהם רוצים בפסח.. מי שאמר לי שהוא רוצה בפורים -> תהיה לכם בעיה לבוא בשניהם? [או רק בפסח?] ושוב...
מי שעוד לא אמר מתיי מתאים לו לבוא, אז תרשמו, זה חשוב! כי אנחנו רוצים שכמה שיותר הרבה יבואו, כי זה מפגש ממש חשוב.. ואנחנו מקדישים אותו גם לאלבום, שאיתו כבר היינו אמורים לסיים מזמן..

TheGhost of You

New member
את יודעת מה.. חח..../images/Emo121.gif

יותר מתאים לי בפסח ככה יהיה הרבה יותר כסף. [;;

אז זהו ש..

יהיה מפגש בפסח, השאלה היא באיזה תאריך בדיוק.. ואם יהיה גם בפורים בנוסף לפסח.

liorez

New member
בסוף למפגש פורים אני בטוח לא אוכל לבוא ../images/Emo10.gif

יש לנו חופש רק ביום שישי =/

למעלה