המפגש

../images/Emo20.gif המפגש ../images/Emo20.gif

היו על זה מלא דיונים, ואני חושבת שמגיע לזה שרשור.. אז כל מי שמתאים לו בפסח שיסמן
ולמי שמתאים בפורים שיסמן
ותאריך שבו הוא יכול.
תגיבו זה חשוב!!

Fall Out Liel

New member
אבל זה לא או פסח או פורים../images/Emo168.gif

בפסח בטוח יהיה מפגש אבל השאלה אמורה להיות האם גם בפורים יהיה מפגש או לא? ואני מעדיפה לחכות לפסח..

../images/Emo148.gif

בפורים יש גם מפגש של מיי כמיקל רומנס וגם של טוקיו הוטל , אז אם כבר אני יהיה בעזריאלי אז אני יבוא גם לפמפגש של פו"ב =]

FOBit

New member
אז זהו..../images/Emo110.gif

את תבואי למפגש פורום פוב ואח"כ אם יזדמן לך תלכי למפגשים הבאיםXDDDD

chen010189

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo82.gif

אני בפורים ב20.3 בתל אביב בכל מקרה. בפסח אני יכולה בכל התאריכים נכון לעכשיו ו100% ביום חמישי כלשהו.

liorez

New member
../images/Emo82.gif ואולי.. ../images/Emo148.gif

בפסח 99% אני יכולה לבוא ובפורים תלוי מתי זה יוצא.

HandsStainedRed

New member
../images/Emo148.gif|לין-זי|../images/Emo198.gif

אממ אני לא בטוחה מתי החופש שלי..אבל אני יודעת שזה חמישי שישי שבת ראשון.. ובחמישי זה תענית אסתר אז אין לימודים.. אני לא ממש יודעת אם יש תחבורה ציבורית והכל.... אזזז......למישהו יש חופש יומראשון או שכולם שבתו?
ס'חופרת אני שיואו!

יא אהבלה!

חמישי מתחפשים! איפה את חייה? לא בבצפר שלי!מתחנגל1 שני שלישי אביזרים,רביעי כיתתית חמישי תחפושת אישית ושישי שבת ראשון חופש באלי יוםראשון 3333>

sharon XD

New member
מה פתאום ..../images/Emo80.gif

ראשון ושני אביזרים שלישי תחפושת כיתתית ורביעי תחפושות אישיות ואז יש חופש חמישי שישי שבת וראשון .. כמה מיטל חפרה על זה בשחרית ואתן עדין לא יודעות, איפה אתן חיות .. אופיר זאת חפירה

FOBit

New member
../images/Emo148.gif 23.3--> אם זה התאריך של יומראשון.

+

william beckett

New member
../images/Emo148.gif../images/Emo82.gif

אני יכולה בשניהם לבנתיים...,אבל אם זה פורים אז רק ב20.3 כי אני לומדת ביום ראשון...

למעלה