הכר ת'פורום

Or Altman

New member
../images/Emo20.gifהכר ת'פורום../images/Emo20.gif

החלטתי לעשות פעילות כדי שנכיר טוב יותר אחד את השני
ונהיה מאחודיםםם!
[רואים שאני חיה בסרט?
] טוב אז פעם בשבוע אני אבחר מישהו מהפורום שתוכלו לשאול אותו כל שאלה שעולה לכם בראש! קאפיש?! יאללה אני מחפשת בינתיים קורבן ראשון
אה וכמובן שהקורבן חייב לענות על כל השאלות! אבל לא לשאול דברים מדיי אישיים אתם יודעים

Primula

New member
היתה לנו פעם פינה כזאת

ובהחלט כדאי לעשות לה קאמבק! קבלי ח"ח

shaya23

New member
אני מוכנה להיות הקורבן..

אני שי.. פעם הייתי קבועה פה בפורום.. ועזבתי.. ועכשיו חזרתי. .:]

shaya23

New member
האמת.. אין לי מושג.. פשוט הפסקתי

להיכנס.. שום סיבה מוגדרת.. התגעגעתי אז חזרתי..

shaya23

New member
למה אני אוהבת אותו?

אין סיבה מוגדרת..הוא פשוט שחקן מעולה ואי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא נראה טוב.. לא יודעת.. התאהבתי בו ב'שר הטבעות' ומאז..

westlife 4ever

New member
../images/Emo105.gifאוקיי,../images/Emo3.gif אני אהבתי ת'רעיון

איפה את גרה? משאלה אחת? אם היית פוגשת את אורלי מה היית עושה על הרגע הראשון? אוף, אני צריכה לחשוב...

shaya23

New member
אההה

אני גרה בניר בנים [אל תנסו לחפש על המפה.. חח זה בין קרית גת לקרית מלאכי] משאלה אחת? לא יודעת.. משאלה לעצמי- שאני אצליח בכל מה שאני ארצה לעשות. ברגע הראשון? הייתי מתעלפת.. סתם לא.. לא יודעת אבל הייתי בהלם..

Or Altman

New member
תכננתי לבחור את *____* אבל יאללה../images/Emo8.gif

מתי התחלת לאהוב את אורלן?
מאיפה הכרת אותו?[סרט ששיחק בו וכו'...]
מה את אוהבת באורלן?

n o g n o g

New member
אני גם מוכנה להיות קורבן אחריך..

שאלות בשבילך: אמממ..
תבחרי אחד מבין האפשרויות: ג'וני דפ או אורלנדו בלום? אנגליה או צרפת (בכדורגל)? צרפת או איטליה (בכדורגל)? סימפל פלאן או לינקין פארק? רוק או פופ? סרטים או סדרות? מוסיקה או ספרים?
תשלמי: אם הייתי יכולה הייתי טסה ל..... אם היו לי מליון דולר הייתי קונה קודם כל.... ואח"כ..... דבר אחרון שהייתי קונה זה...... הדסקטופ שלי הוא תמונה של...... מעצבן אותי ש.... אני אוהבת....
סתם: מקום אהוב לבילוי: מקום אהוב בארץ: תחביבים: להקה: זמר: זמרת: משהו שאת רוצה לספר.........: דבר שעשה לך טראומה:

shaya23

New member
תשובות..

תבחרי אחד מבין האפשרויות: ג'וני דפ או אורלנדו בלום? אורלנדו.. אנגליה או צרפת (בכדורגל)? אנגליה צרפת או איטליה (בכדורגל)? איטליה סימפל פלאן או לינקין פארק? סימפל פלאן ברור.. /M\ רוק או פופ? רוק סרטים או סדרות? גם וגם.. מוסיקה או ספרים? מוסיקה תשלמי: אם הייתי יכולה הייתי טסה ל.....ארצות הברית אם היו לי מליון דולר הייתי קונה קודם כל.... אהה לא יודעת.. לא חשבתי על זה אף פעם.. ואח"כ..... לא יודעת... דבר אחרון שהייתי קונה זה...... מן הסתם משהו שאני לא כזה צריכה... כמו אסלה.. הדסקטופ שלי הוא תמונה של......זה המחשב של כל הבית אז רקע מהמחשב. מעצבן אותי ש.... מתווכחים איתי על דברים שאני יודעת שאני צודקת בהם. אני אוהבת....לשיר.. לישון.. להיות עם חברים.. סתם: מקום אהוב לבילוי: עם חברים.. ממש לא משנה איפה.. מקום אהוב בארץ: המושב שלי.. :]:] תחביבים: כבתי בהושדעה אחרת. .אבל בעיקר הכי הכי זה לשיר להקה: סימפל פלאן, פול אאוט בוי זמר: אהה.. לא יודעת.. זמרת: כנ"ל משהו שאת רוצה לספר.........: אני נוסעת לאילת ביום חמישי! דבר שעשה לך טראומה: המחברות האלה בכיתה א' שרושמים בכל עמוד אותה אות מיליון פעם..

Or Altman

New member
../images/Emo39.gifחוק חשוב לקורבן../images/Emo39.gif

בתור קורבן
חובה
עליך לענות על השאלון הכללי הזה: שם:[רצוי מלא] גיל: תאריך לידה: תחביבים: סרט אהוב: איפה הכרתי את אורלן: למה אני אוהב את אורלן: משהו שברצוני לומר לחברי הפורום: זהו...אנג'וי

shaya23

New member
:] וגם השאלות הקודמות שלך..

מתי התחלת לאהוב את אורלן? אהה.. לא יועת.. נראה לי משר הטבעות.. מאיפה הכרת אותו?[סרט ששיחק בו וכו'...] תשובה למעלה.. מה את אוהבת באורלן? הכל.. חוץ מהקטע שהוא מעשן.. :/ שם:שי [שם משפחה חסוי.. סורי] גיל: כמעט 14 תאריך לידה: 23.9.92 תחביבים: לשיר, לישון.. לא יודעת.. סרט אהוב: יש מלא סרטים.. אין לי אחד אהוב.. איפה הכרתי את אורלן: שר הטבעות. למה אני אוהב את אורלן: שאני חושבת על זה- אין סיבה מוגדרת.. פשוט אוהבת את אותו משהו שברצוני לומר לחברי הפורום: חברות הפורום.. [אין פה בנים נכון?] אהה.. לא יודעת.. תהנו מהחיים.. ולכו לראות את שודדי הקאריביים 2 [מי שעוד לא ראתה] כי זה סרט מדהים..

Or Altman

New member
../images/Emo124.gifקורבן השבוע:../images/Emo13.gif

טאם טדאם
NeKoGiRl
יאללה תתחילו בחקירה
[
]

למעלה