אתה לא הרשע בפורום.... אמממ..בעצם מי הרשע של הפורום?..
Y yaarangel New member 16/4/04 #29 אתה לא הרשע בפורום..../images/Emo70.gif.. אמממ..בעצם מי הרשע של הפורום?..
Y yaarangel New member 16/4/04 #31 לא../images/Emo70.gif עידן נחמד..^__^^ אממ..מי לא נחמד בקיהלתנו ה"שפויה"? וייאיי רק עכשיו גיליתי שיש עוף...תצפו להפתעות חמוסיות.. יאמי.. נופר+השיר שנופר כתבה על החמוסיות
לא../images/Emo70.gif עידן נחמד..^__^^ אממ..מי לא נחמד בקיהלתנו ה"שפויה"? וייאיי רק עכשיו גיליתי שיש עוף...תצפו להפתעות חמוסיות.. יאמי.. נופר+השיר שנופר כתבה על החמוסיות
Y yaarangel New member 16/4/04 #32 אהה...בעצם עידן רשעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קראתי מה רשמת לליאור תתבייש לך אני בעד סקילה המונית...נא להביא למפגש הבא כל דבר שניתן לזרוק.. ליאור אם תתגרש מהפורום...אממממ...אנחנו כבר נמצא משו לעשות לך!!! אוהבים אותך..
אהה...בעצם עידן רשעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קראתי מה רשמת לליאור תתבייש לך אני בעד סקילה המונית...נא להביא למפגש הבא כל דבר שניתן לזרוק.. ליאור אם תתגרש מהפורום...אממממ...אנחנו כבר נמצא משו לעשות לך!!! אוהבים אותך..
K Knotted String New member 17/4/04 #38 לא אתה לא..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif אתה הרשע? חה. אתה צריך להסקל, כן. אבל אתה לא רשע. אתה וואנאבי-רשע.
לא אתה לא..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif אתה הרשע? חה. אתה צריך להסקל, כן. אבל אתה לא רשע. אתה וואנאבי-רשע.
S SNoochy BooChyS1 New member 17/4/04 #41 לא... היא צודקת... אז מה אם פתחתי לה ת'חזייה אני עדיין מסכים איתה!!!
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 18/4/04 #48 אין לך זכות לדבר../images/Emo3.gif../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif
W Wild elf New member 18/4/04 #53 ועוד איך יש לי אני ראשון והיחיד. פטנט רשום מספר 5863-526 בגילדית הפטנטים של פלנטס. כל השאר חייבים לשלם דמי שכירות.
ועוד איך יש לי אני ראשון והיחיד. פטנט רשום מספר 5863-526 בגילדית הפטנטים של פלנטס. כל השאר חייבים לשלם דמי שכירות.
L La Gamba New member 18/4/04 #50 ברוכה הבאה אגב, הדמות האהובה היא תמיד תניס, כי הוא הכי כריזמטי, אבל אז מכירים את השאר.
S Silver Lance New member 18/4/04 #54 היי וברוכה הבאה../images/Emo9.gif שלום ואני שמח שהצטרפת לפורמינו. מקווה שתהני כאן. מאוד כיף פה. ובאמת, כשתכירי את שא רהדמויות בהמשך, סביר להניח שתאהבי מישהו אחר בהמשך.
היי וברוכה הבאה../images/Emo9.gif שלום ואני שמח שהצטרפת לפורמינו. מקווה שתהני כאן. מאוד כיף פה. ובאמת, כשתכירי את שא רהדמויות בהמשך, סביר להניח שתאהבי מישהו אחר בהמשך.