היי אביבה

../images/Emo20.gifהיי אביבה

מה שלומך? יש לי שאלה קצת מוזרה/מצחיקה... אז בבקשה לא לצחוק עליי
בנושא צבע- האם יכול להיות, במקרה, שיש השפעה של צבעי המצעים על איכות השינה שלנו (שלי במקרה הזה) אני חושבת, עדיין לא בטוחה... שמצעים בגוונים מאוד רגועים "איפשרו" לי לישון שינה טובה ורגועה... ומצעים מאוד צבעוניים, שמחים דווקא "עושים לי עייף" ..... תודה מראש

בוקר טוב רונית, מה שלומך?

לא ברור לי ממה יש לצחוק...בוודאי שלצבע מצעים יש השפעה. כמו כל צבע בכל מקום. אם כבר, אז יש להם השפעה מאוד גדולה כי הם נמצאים לידך בזמן הכי רגיש ומרגיש שלך...זמן שינה. לגבי ההשפעות השונות, יש לבדוק את הדברים. בארוני יש מגוון של צבעים. המצעים שלי תמיד בצבע אחד, לא פרחוני ולא פסים ולמרובעים, רק צבע. אני בוחרת את השילובים בהתאם למה שאני מרגישה וחושבת...

תודה אביבה

עזרת לי מאוד
שלומי טוב, לפעמים נפלא ולפעמים מצוין
האמת, רוב הזמן אני מתעוררת בבוקר עייפה, וזה מאוד מציק ומתסכל כבר ונמאס. לא יודעת איך לשפר את המצב הזה.... לפני כמה זמן שמתי מצעים שהגוון של הסדין כחול והציפה והכריות בקרם-בז'י כזה, עם פרח פה - פרח שם.. והתעוררתי רעננה, כמו שאני אוהבת אולי זה לא המצעים? אולי האמנתי שאלו המצעים? איך אני יכולה לדעת/לבדוק מה מכביד עליי? האם יש סיבה אחרת שקשורה לחדר השינה?
תודה מראש על ההתיחסות

לא אביבה אבל מה שמכביד עלייך זה

המעשים הרעים שאת עושה לאנשים אחרים וחבל. תתחילי להיות יותר טובה וחביבה והכל ייפתר.

מציעה לבדוק את הדברים לעומק

עם עצמך. אני לא היית ישנה עם כחול ולא תולה את העניין בסדינים, למרות שהם משפיעים כמו גם התמונות החפצים הכיוונים ובעצם הכל. אני תמיד חוזרת ואומרת לך את אותו הדבר. את צריכה לעשות את הדברים לעומק ולא לחפש "סיבות" סביבתיות כי מי שמביא את המצעים (וכל יתר הדברים)לבית זו את. אני מקווה שהאנלוגיה ברורה... את יכולה לבדוק מה מכביד עליך ...עם עזרה. לא הכל ניתן לעשות לבד... החיים אינם פיקניק וגם מפיקניק לפעמים מתעייפים.ממה שאני קוראת, אין בעיה עם השינה, יש בעיה עם היקיצה...או שזה לא כך. עייפות בבוקר עלולה להיות תוצאה ממשהו שנמצא בקיר הדרום מזרחי בחדר השירותים ולאוו דווקא בחדר השינה.עייפות היא תוצאה של משהו שמציק לך כבר הרבה זמן ואת לא שמה לב איליו.ואולי זה משהו שקורה מחוץ לבית...? אולי ביתך אינו מבצרך? זהו חומר למחשבה.לא חייבת לענות. אם תרצי להמשיך אני ברצון אמשיך. זה שלך ואני כאן לעזור. את יכולה לעבד את הנתונים שלך לבד ואת יכולה גם להעיזר.(הכי טוב). בד"כ, אנחנו עושים כמעט כל הזמן אותו הדבר. נדרש הרבה מאוד אומץ ומשמעת עצמית, לא להקשיב לכל מה שאומר לנו המוח שלנו, בנקודות מסוימות בחיים. בוקר טוב

בוקר טוב אביבה

תודה רבה הבאת כאן כמה דברים מאוד מענינים. נכון, יש בעיתיות עם היקיצה השרותים (והאמבטיה) הן 2 המקומות שלא אהודים עליי במיוחד, בעיקר בגלל שלא שיפצתי אותם כשעברתי, למרות שהבית שלי - באמבטיה והשרותים אני מרגישה כמו בשכירות.... (אני מתחילה קצת להבין עכשיו....) והם גם נמצאים בצד ההוא שהזכרת. אני כן שמה לב ל"מה שמציק לי" אבל הרגלתי את עצמי לדרכי חשיבה מסוימות... ולהשתחרר מהם ולחשוב עצמאית זו עבודה, שאני עושה אותה כמעט כל רגע ויום-יום, שדורשת סבלנות ואמון... תוך כדי הכתיבה כאן אני מתחילה לראות את התמונה, היא מתבהרת לי, ממש כך... האם דבריי עזרו/הבהירו לך קצת את הדברים? האם נוכל להמשיך מכאן? (האם תרצי לדעת מה יש בקיר הדרום-מזרחי בשרותים?) תודה

כן, תמיד אפשר להמשיך לאן שנראה

לא כל כך חשוב מה אני מבינה...חשוב מה את מבינה.אני עלולה/עשויה להבהיל את השומעים לעיתים בדברים שאני מבינה ולכן לא תמיד אומרת ובטח ובטח שלא באינטרנט.למען האמת....בד"כ אני לא אומרת... אם דברים מתבהרים אצלך אז הדבר הכי חשוב זה, לנקוט בדרך העשייה.לא לחכות. הדברים שהעליתי כולל הכיוונים הם דברים שעולים בי כשאני "מתחברת" לבית בתודעה שלי.זה לא בא בהזמנה אלא רק כשזה בא. לאן תרצי שנמשיך מכאן?

תודה

אוקיי עלינו על זה שיש בעיה ביקיצה ואני רוצה לנקוט בדרך העשייה, האם התכוונתמ לדרך העשייה בפנג שואי? מה עליי לעשות? איך תוכלי לעזור/לייעץ לי?

מה, לא הייתי מספיק ברורה כשכתבתי -

שיש בעיה ביקיצה ואני רוצה לנקוט בדרך העשייה - האם התכוונת לדרך העשייה בפנג שואי? מה עליי לעשות? איך תוכלי לעזור/לייעץ לי?

אני לא מנחה אותך במה לבחור

את יכולה להחליט להיטיב עם עצמך בהרבה דרכים.החל בפאנג שוי וכלה בטיול בחו"ל, סקי באלפים או סדנת ויפאסנה בהודו או בנגב, יוגה,ריקודי עם, תפירה, סריגה , מסאג', עבודה, יצירה, ועוד המון.את בוחרת את העשייה שלך. אני יכולה לעזור לך אחרי שאת בוחרת לעשות. לא, לא היית ברורה וגם עכשיו לא. אני לא נמצאת בסביבת מיטתך/ביתך. אמרת שדברים מתבהרים לך, אמרת שאת מתחילה להבין...אז קדימה, אימרי מה או עשי משהו בכיוון. כדי לייעץ לך אני צריכה לראות את המרחב שלך. לתחושתי, עליך לבדוק מה "דוקר" בסביבתך. זה יכול להיות כל דבר עם צורה "שפיצית" וגם בני אדם שהתנהגותם "שפיצית"... ושוב, אמרתי שאולייש בעיה ביקיצה, כי לא ציינת שהשינה מוטרדת. את אמרת שכן אבל....גם אמרתי שזה יכול לנבוע ממשהו שמתרחש הרבה זמן, לאו דווקא בשינה... אני מציעה לא "לבודד". זו בדיוק הדרך להגיע לשום תוצאה. עליך ללמוד, לעניות דעתי,לקשר בין הדברים. לתת להם לזרום אחד לתוך השני ולא להתיחס לכל דבר בצורה ממודרת. יקיצה, היא המשך השינה. שינה היא המשך ההרדמות. הרדמות היא תוצאה של מנוחה. מנוחה מגיעה בד"כ אחריה פעילות שמופסקת וכן הלאה וכן הלאה וחוזר חלילה. תראי, יכולותי מוגבלות באינטרנט. יתכן שאם אראה את הדברים אוכלל לעזור יותר. אני יכולה, הכי הרבה, מכאן, לתת לך איזה שהם כיוונים. יעוץ, לא הייתי קוראת לכך. לא מכירה יעוץ שנעשה באינטרנט. ולפן יותר מעשי, האם יש סיכות/סכינים מסוגים שונים/דברים שכואבים בנשמה...שאת לא מטפלת בהם? האם הם בסביבתך? גם כאן, התשובות הן שלך. תרצי להעלות אותן, בבקשה. אני עוזרת לך לחשוב ולהגיע למצב של עשייה, hopefully.את זו שעושה,מתנסה... או לא.

../images/Emo20.gifנפלא!

נפלא!
תודה רבה על התשובה המפורטת האמת, עניתי לך מייד, ועכשיו נכנסתי לפורום ומשום מה היא לא עלתה. בכל אופן, מאוד נהנייתי לקרוא את דברייך, יש בהם עומק מבחינת ההצעות/תהיות שהבאת ואותם אני אנסה להפנים/לבדוק. על פניו, בחדר השינה תלוי בקיר השמאלי של המיטה מדף, בגובה של כמטר וחצי, והקצה השמאלי שלו למעשה מופנה למיטה..... נשראה לך שיש קשר? נושא ה"שפיציות" בהחלט מתאים לדברים שאני בודקת/בוחנת בחיי כרגע, ולכן לא סתם אני משתפת אותך ב"נושא מסויים" בחיי ומתיעצת כי כנראה זה מה שעומד על הפרק כרגע. תודה רבה אביבה ואת מוזמנת להכנס לגלריה שלי להתפנן שבת שלום

למעלה