אני לא מנחה אותך במה לבחור
את יכולה להחליט להיטיב עם עצמך בהרבה דרכים.החל בפאנג שוי וכלה בטיול בחו"ל, סקי באלפים או סדנת ויפאסנה בהודו או בנגב, יוגה,ריקודי עם, תפירה, סריגה , מסאג', עבודה, יצירה, ועוד המון.את בוחרת את העשייה שלך. אני יכולה לעזור לך אחרי שאת בוחרת לעשות. לא, לא היית ברורה וגם עכשיו לא. אני לא נמצאת בסביבת מיטתך/ביתך. אמרת שדברים מתבהרים לך, אמרת שאת מתחילה להבין...אז קדימה, אימרי מה או עשי משהו בכיוון. כדי לייעץ לך אני צריכה לראות את המרחב שלך. לתחושתי, עליך לבדוק מה "דוקר" בסביבתך. זה יכול להיות כל דבר עם צורה "שפיצית" וגם בני אדם שהתנהגותם "שפיצית"... ושוב, אמרתי שאולייש בעיה ביקיצה, כי לא ציינת שהשינה מוטרדת. את אמרת שכן אבל....גם אמרתי שזה יכול לנבוע ממשהו שמתרחש הרבה זמן, לאו דווקא בשינה... אני מציעה לא "לבודד". זו בדיוק הדרך להגיע לשום תוצאה. עליך ללמוד, לעניות דעתי,לקשר בין הדברים. לתת להם לזרום אחד לתוך השני ולא להתיחס לכל דבר בצורה ממודרת. יקיצה, היא המשך השינה. שינה היא המשך ההרדמות. הרדמות היא תוצאה של מנוחה. מנוחה מגיעה בד"כ אחריה פעילות שמופסקת וכן הלאה וכן הלאה וחוזר חלילה. תראי, יכולותי מוגבלות באינטרנט. יתכן שאם אראה את הדברים אוכלל לעזור יותר. אני יכולה, הכי הרבה, מכאן, לתת לך איזה שהם כיוונים. יעוץ, לא הייתי קוראת לכך. לא מכירה יעוץ שנעשה באינטרנט. ולפן יותר מעשי, האם יש סיכות/סכינים מסוגים שונים/דברים שכואבים בנשמה...שאת לא מטפלת בהם? האם הם בסביבתך? גם כאן, התשובות הן שלך. תרצי להעלות אותן, בבקשה. אני עוזרת לך לחשוב ולהגיע למצב של עשייה, hopefully.את זו שעושה,מתנסה... או לא.