הזמן הנשי.

המונשרי

New member
../images/Emo20.gif הזמן הנשי.

איך אתן מתייחסות לשינויים הפיזיים והמנטליים שחלים בכן? האם אתן שלמות אם עצמכן כפי שאתן עכשיו / מנסות להילחם , לשנות? מתי הרגשתן שהתגבשתן או שאתן עדיין בתהליכי למידה עצמיים?

הדוגמא הכי טובה שיש לי כרגע היא

בנושא ההרזיה. לפני כשנה השלתי עשרה קילוגרם. מאוד רציתי להוריד עוד במשקל אבל הבנתי שהמלחמה לא פשוטה ולו בגלל שהמשקל שאליו אני שואפת לא רלוונטי עוד עבורי. התייעצתי עם דיאטנית שאמרה שהמשקל צריך להיות ריאלי. מתי שקלת כך בפעם האחרונה ? זה מין שינוי כזה בגוף שאני מסתגלת אליו ומקבלת אותו באהבה. אני דואגת יותר לבריאות ולכושר והטיפוח האישי שלי. כן... זה גם ענין של גיל. פעם לא חשבתי על זה בכלל ואילו היום אני חושבת ועושה למען הבאות. ובענין האישי ? אני בתהליך למידה כל הזמן. מרגישה שאת התהליך שהתחלתי לפני שלוש שנים אני ממשיכה כל הזמן ושהדרך עדיין ארוכה במיוחד. אני מברכת על כך כי זו התנסות נהדרת ואני בהחלט מרגישה את הצמיחה האישית שלי.

קטיפ

New member
אני בתהליך שינוי פיזי ורגשי,מונשרי|

אני בהחלטה נחושה לחזור לעצמי לאחר תקופה לא קלה שהייתה לי עם הבן הבכור אני עובדת על התזונה , על הספורט, ואני שלמה עם דרכי מאוד ,ושמחה שהגעתי לשלב הזה, לחיות מחדש כמו פעם....ליצור, לצלם יותר לבנות תערוכה חדשה, ולחייך לחייך לחייך......

hayapollak

New member
יישר כח - מחכים כאן

בסבלנות להזמנה - לפתיחת תערוכה שלך, או השתתפותך בתערוכה עם עוד יוצרים.

אנחנו משתנות כל הזמן

היום אני לא אותה אישה שהיתה לפני הילדים לפני כל לידה לפני הלימודים - כל שלב בחיים הוא מקור ללמידה ועם כל שלב אני מתפתחת וגדלה , לומדת וצומחת . אני לא שלמה עם עצמי בעיקר במישור הפיזי אבל למדתי לתת לזמן לעשות את שלו ונלחמת במה שחשוב לי בעיקר , משאירה לאח"כ את המלחמות בטחנות רוח ואת האנרגיות שלי מפנה לדברים חשובים יותר

המונשרי

New member
התחברתי לשלמות הפיזית שציינת

יש כאלה שמקבלות כל קמט או שערה לבנה כאסון. אני חושבת ממש כמוך שחבל להיחלם בטחנות הרוח ( אפשר לנסות
) לצבוע שיער איפור + קוסמטיקה
אני בעד. אבל בגדול המלחמה נגד שיניי הזמן זהו קרב אבוד מראש. מה שאני עושה זה לקבל בהשלמה...

שינויי מזג האויר הביאו אותי לחשוב

אני אוטוטו בת 40 , נראית הרבה פחות, אבל מרגישה שינויים שחלים בי, הן פנימית והן חיצונית, זה תהליך שקורה לי כבר כמה חודשים, יש דברים שאני קולטת ויכולה לתקן ולשנות, יש דברים שאני מקבלת באהבה ובשימחה ויש דברים שאני מסרבת לקבל ועושה הכל כדי לדחוק אותם ממני והלאה.

המונשרי

New member
ליאיר לפיד

הייתה כתבה מאלפת על יתרונות אשה בת- 40... (חבל שלא שמרתי)

hayapollak

New member
אין לי את הכתבה-מונשרי אבל

לא מזמן קיבלתי מייל עם כל מיני אימרות נחמדות שאחת מהן מתאימה לנושא - *35 הוא הגיל בו סוף סוף הצלחת "לסדר" לך את הראש ואז - שאר הגוף מתחיל להתפרק. יש בזה משהו חחחחה.

תאירU4

New member
אני

אני אוהבת את עצמי עכשיו הרבה יותר מאיך שהייתי פעם. פעם פחדתי מהצל של עצמי. הביטחון העצמי הגיע בזכות הבעל התומך והמשיך עם הילדים ומזה שנתיים אני בתהליך םע עצמי של חשיבה, הבנה וצמיחה. עושה את זה לבד , עם עזרה של חברה שהיתה משקפת לי המון אבל ככה למדתי לעשות את זה לבד. אני מאושרת מאוד מהשינויים הרגשיים שלי, לגבי השינויים הפיזיים... הדבר היחדי זה שאני שמה יותר לב למה שאני אוכלת וממש ממש משתדלת לעשות ספורט, דבר שמאוד קשה לי עכשיו בגלל הלחץ בבית (4 ילדים קטנים).

האם תהליכי הלמידה

מסתיימים אי פעם...? כרגע אני נמצאת בתקופה שאני עוברת שינויים מנטליים די מורכבים, (יש לי כשרון מדהים להוף את החיים למורכבים במיוחד
ואני מנסה להיות מודעת להם היטב היטב ולחיות אותם בצורה שתגרום לי להיות הכי שלמה עם עצמי. אין לי ספק שעכשיו אני יותר שלמה עם עצמי מאשר בעבר, אך אני לא רואה את עצמי מצליחה לומר בפה מלא שאני לגמרי שלמה עם עצמי. אפשר להגיד שאני בתחילת דרכי בחיים ואני לגמרי בתהליכי למידה עצמיים...

למעלה