הולה הולה.

the mush

New member
../images/Emo20.gif הולה הולה.

תמיד שאלתי את עצמי - מזה מחול בכלל
חח.. אז, קוראים לי מור
רוקדת ג'אז 5 שנים כבר. בלט מודרני 4 שנים. בלט קלאסי שנתיים. איכות.

the mush

New member
נו, כה, ../images/Emo75.gif

לא מכירה {מכירה או מכיר?
} את זה שאת עומדת מול המראה ושואלת את עצמך דברים. סתם. אמ, רקדתי באולפנה למחול מועצת מנשה. ואז עברנו לברזיל ורקדתי ב- carlota portela. שבג'אז נחשבת לאחד הביתי ספר הכי טובים. ואני רוצה להתלהב ולציין שהיתי בקבוצה של המתקדמות. ועכשיו אני רוקדת ב cisne negro שנחשב לביצפר אחד הכי טובים בבלט. זהו

the mush

New member
ושחכתי לציין,

שגם עכשיו אני בברזיל, אז ה - cisne negro בברזיל.

GATINHA

New member
hola lá

?que você está fazendo no brasil הי, גם אני חדשה פה בפורום
.. תקבלו אותי?

GATINHA

New member
היי ../images/Emo13.gif

eu estive no mundo do cpoeira e do samba desde que eu era 16 e eu planeio na vinda ao brasil este ano.... אני מתכננת לרקוד המון ולראות את חבר שלי לשעבר (שגורש מהארץ) ולא ראיתי אותו כבר 7 חודשים! איך הגעת ללמוד דווקא בברזיל?

the mush

New member
5 שנים.

כבר עברה שנה. לא מאוד, סאופאלו לא מאוד יפה. הרבה זיהום אוויר. פשוט אין כמו ישראל.

GATINHA

New member
../images/Emo4.gif טוב.. באמת

אף פעם לא מעריכים משהו עד שלא "מאבדים" אותו (אני עוד בשאיפה להגיע לברזיל..) מה תעשי עם צבא? זה בטח קשה מאוד..

Mr GK

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה לפורום מחול!

למה שלא תשתפי אותנו קצת בחוויות מחו"ל?

the mush

New member
../images/Emo75.gif

אמ, רקדתי באולפנה למחול מועצת מנשה בארץ. ואז עברנו לברזיל ורקדתי ב- carlota portela. שבג'אז נחשבת לאחד הביתי ספר הכי טובים. ואני רוצה להתלהב ולציין שהיתי בקבוצה של המתקדמות. ועכשיו אני רוקדת ב cisne negro שנחשב לביצפר אחד הכי טובים בבלט.

פורום מחול? אתה צוחק...

הייתי בטוח שאני בפורום תמיכה טכנית ולא הבנתי מה עושות פה כל הבנות היפות עם הבגדי גוף הצמודים. בכל אופן, תודה על התמיכה הטכנית....

למעלה