האם ידעת ש...

../images/Emo20.gif האם ידעת ש... ../images/Emo20.gif

הידעת ש... ב-1921 הגיע וינסטון צ'רצ'יל, שר המושבות הבריטי, לביקור ממלכתי בתל אביב, וראש העיר מאיר דיזנגוף החליט להרשימו. מאחר שתל אביב הייתה אז בת פחות מ-15 שנה ורחובותיה היו דלים וחפים מצמחייה, הובאו עצים בוגרים מן המושבות הסמוכות, וניטעו באופן זמני בחולות שדרות רוטשילד. צ'רצ'יל עמד נפעם מול "העיר שהתפתחה פלאים", אך פרץ בצחוק למראה העצים הקורסים אחד אחד, כאשר ילדיה הסקרנים של תל אביב טיפסו עליהם כדי לחזות בשר מקרוב. דיזנגוף הנבוך לא ידע את נפשו, אך צ'רצ'יל רק טפח על שכמו ואמר לו: "הקפידו להעמיק שורשיכם, שכן בלעדיהם לא תחזיקו מעמד."

יפה. אגב גם בזמננו עירית תל אביב

מנסה להרשים אנשים מכובדים כאילו עומדים לבנות רכבת תחתית. כל פעם הם עושים הנחת אבן פינה מחדש לפסים. ואיך שהמכובד עוזב. מקפלים ציוד.. ואיידה.. למכובד הבאה.. תודה לך על הפינה היפה

לא.. אבל בגלל זה אני לומדת כל בוקר משהו חדש.

חיפשתי מה אני יכולה לתרום, שיועיל גם לי והחלטתי ללכת על הקו של אינטלגנציה כללית. (כי כבר יש פינת הלכה (יותר מאחת), שאלות על התנך, וידאו יומי, פינת המייל של ליגת, שרשור בוקר טוב(או שכבר לא), פינת ההגיגים (נעלמה משום מה), מוסר, ספירת העומר...)

22ושקה

New member
חחח..שטויות

אני לקחתי את הסיפור מסיפורי שבת שאחת הלקוחות מחלקת בחמישי..את מוזמנת להכנס לקומונה ולהתרשם

יהודי31

New member
תעשי פעם פינה על ויקפדיה

איך שהשמאלנים השתלטו על העברית בויקפדיה, ומוחקים דברים שלא לרוחם, ואין מה לעשות נגד זה. וכן שהנטורי קרתא יש להם הבעלות על ויקפדיה באידיש

יכול להיות. צודק. ברגע שלא תהיה התעניינות -

זו תהיה הפינה הראשונה שתרד באלגנטיות...

למעלה