דעות על משתתפי התוכנית.

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

בקי גריפין הייתה מעולה היום, היא הייתה צריכה להישאר!!! השופטים סתם היו מגעילים
. לא זוכרת את שמה כרגע אבל זו המבוגרת בשימלה הירוקה, מה לה ולריקוד בכלל, שום דבר בגוף שלה לא זז היא הייתה ממש גרועה. זה לא פייר, רציתי את בקיגם בתוכנית הבאה

Savage Darkness

New member
סתם מעניין אותי...

לפי מה אתם מחליטים למי להצביע?? מה גורם לכם לחשוב שדווקא בקי הכי טובה למשל??

תראה

זו פעם ראשונה שאני צופה בתוכנית הזו וכאב לי על בקי גריפין כשהיא דיברה על איך שהו מגיבים לריקוד שלה. והריקוד שלה לפחות היום היה מעולה לדעתי, היא באמת עשתה עבודה יפה. ואחד השופטים שם קטל אותה בצורה מאודדדד מגעילה, הוא שוכח שכולם שם לא רקדנים מקצועיים הם בכלל שחקנים שבאו להשתתף בתוכנית ובתוך זמן מאוד קצר הצליחו ללמוד את כל הריקודים הצורה טובה מאוד, אולי עדיין לא מקצועי אבל אני מאוד נהניתי לראותאת כולם רוקדים, דבר שמאוד קשה ולא הרבה היו יכולים לעשות זאת. בגלל זה רציתי שבקי גריפין תישאר

כ"כ הגזמת!

ניצה שאול פשוט מעולה!!!! והם הזוג היחיד שאשכרה עשו משהו חוץ מסתם לזוז על הרחבה, קפיצות ודברים, הם היו ממש טובים. בקי כבר כמה שבועות לא מספקת את הסחורה, הגיעה לה ללכת והיה נראה שהיא מאוד מרוצה דווקא מההחלטה הזאת. בייחוד אחרי האיומים שלה של אני לא ארקוד יום שלישי ובלה בלה בלה, היא אשכרה עשתה טובה.

סמי ואליענה היו מצויינים!../images/Emo80.gif

וגם ניצה ובן זוגה! וסמי הורי ובת זוגו! אין אין! הייתה תוכנית פשוט מ=ד=ה=י=מ=ה!

MOVEREP24

New member
בקי ודני לא היו צריכים לעוף היום!

נכון שהם לא היו משהו בהתחלה אבל הפעם רואים שבקי התאמצה בעוד שהריקוד של איתן ודורית היה זוועתי אין צדק וחבל!

Savage Darkness

New member
לפי דעתי...

בקי עפה בצדק... ופעם הבאה אורבך ילך... עד כמה שזה מצער אותי... אני נורא אוהבת אותו ואת דורית.. הם זוג מקסים, אבל מבחינת ריקוד - שאר הזוגות טובים יותר. אני חושבת שפעם הבאה ניצה ואיתן יהיו מועמדים להדחה. ומה יש לכם מבקי, נו?????

|נגד|../images/Emo80.gif

ותלמדי לשרשר! בקי ודני עיצבנו אותי מהרגע שראיתי אותם בקי רוקדת עקום ומגעיל! אני לא אוהבת את איך היא רוקדת... והריקוד של איתן ודורית היה מ=ש=ג=ע אהבתי מאוד!

MOVEREP24

New member
תפסיקו לקנא בבקי

נכון אז היא כבשה את העולם היא מצליחה אז היא לא הצליחה בהתחלה בריקוד אבל היא הייתה היום מצויינת והבן זוג שלה, דני פשוט רקדן מעולה

Savage Darkness

New member
לא כל מי שמעביר

ביקורת רעה על מישהו עושה את זה מתוך קינאה. בקי מצליחה... יופי לה. מבחינת ריקוד אין לה מה לעשות בתוכנית. שתהיה הכי מצליחה במה שהיא רוצה.. דני באמת מעולה. אבל כל המקצוענים שם מעולים.

אני גם לא אהבתי אותה היום..../images/Emo80.gif

ואני לא מקנאה בה אני אומרת את מה שאני חושבת

Savage Darkness

New member
איתן ודורית

שיחקו אותה בפסדובלה.. השבוע הם היו פחות טובים. אבל יש שיפור. בהחלט.

כן.אבל עדיין בקי ודני היו פחות../images/Emo80.gif

פחות טובים.. שבוע הבא אם איתן ודורית לא ישתפרו הם יעופו
ואני לא רוצה

אורוןןןןןןןן המושלם שלי!!!!!

אורון אין עליך יפה שלי אתה הכי מושלם בעולםםםם!!!!! הלוואי הייתה לי הזדמנות להכר אותך ימושלם!!!

../images/Emo13.gifא-ו-ר-ו-ן---->ש-ל-מ-ו-ת..!!!

אורון שם ממעעללףף..יש לנו כמעט אותו שם :) וחוץ מזה ---->אני חולה עליך חתיךךך!

זבובית 1

New member
אליענה את גדולה!../images/Emo24.gif

ברצוני להגיד שאליענה רוקדת ובגדול!
מגיע לה לזכות בתוכנית היא גדולה, ניצה גם משחקת אותה יפה מאוד למרות שהפעם לא רקדה הכי טוב
אבל אפשר להתחשב בתוכניות הקודמות שהופיע כמו גדולה
ולאיתן מילה טובה תמשיך ככה, אתה כמו
טוב משובח יותר עם הזמן, כל כך יפה וחמוד!
טוב בהצלחה לכולם! ואליענה ה
שלך!

למעלה