מה חוץ מתותי לא אוהבת את אנהי
S soy rebelde New member 2/12/05 #22 הן התכוונו שכולם שמו תמונה של אנהי ורק את שמת של אהרון, אבל הוא גם יפה
T TuTyBoP15 New member 2/12/05 #23 אה...ג ם../images/Emo35.gif יותר../images/Emo70.gif יש לו יופי גבריי מן הסתם ולאנהי יש יופי נשי מן הסתם חחחחח ג-ב-ר-י- זה הכי אחי
אה...ג ם../images/Emo35.gif יותר../images/Emo70.gif יש לו יופי גבריי מן הסתם ולאנהי יש יופי נשי מן הסתם חחחחח ג-ב-ר-י- זה הכי אחי
S soy rebelde New member 2/12/05 #25 חחחחחחחחחח ברור! הכוונה היא שחן מעריצה של אנהי.. וזה לא צריך להיות 'ג-ב-ר-י זה הכי אחותי'?
J j e s s i c a 16 New member 3/12/05 #31 יאאאא../images/Emo70.gif עוד אנשים כמוני..../images/Emo3.gif
ס סוכריה16 New member 2/12/05 #24 חנוצ'קה שילייייייייייייייי דיי מסכנונה!! שברת את הצוואר?!?! יאאאא.. צרגישי טוב! ב"ה השבוע כבר תחזרי לפה! התגעגעתי נעלמת לי!!
חנוצ'קה שילייייייייייייייי דיי מסכנונה!! שברת את הצוואר?!?! יאאאא.. צרגישי טוב! ב"ה השבוע כבר תחזרי לפה! התגעגעתי נעלמת לי!!
ח חניניתה New member 2/12/05 #26 יוווו מאמייייי החלמה מהירה!!!../images/Emo101.gif אני ממש מקווה בשבילך שלא כואב לך יותר מידי!! ושתחזרי אלינו מהרררר אנחנו מאוד מתגעגעים אליך!!
יוווו מאמייייי החלמה מהירה!!!../images/Emo101.gif אני ממש מקווה בשבילך שלא כואב לך יותר מידי!! ושתחזרי אלינו מהרררר אנחנו מאוד מתגעגעים אליך!!
O osh360 New member 2/12/05 #28 חנוש החלמה מהירה מאמי מתה עלייך תרגישי טוב. ותחזרי כבר לפורום הרגשתי שאת כבר לא פה.
O O0שנינוש0O New member 2/12/05 #29 החלמה מהירה מאמי..! אני לא מכירה אותך.. אבל בכל זאת!! החלמה מהירה ,שתהיי תרגישי מעולהה ושתחזרי מהר לפורום המושלמי שלנו וככה נוכל להכיר... טוב לפי הכמויות של התמונות של אנהי שיש פה אני מבינה שאת חולהה על אנהי אז גמאני שמתי תמונה שלה חח
החלמה מהירה מאמי..! אני לא מכירה אותך.. אבל בכל זאת!! החלמה מהירה ,שתהיי תרגישי מעולהה ושתחזרי מהר לפורום המושלמי שלנו וככה נוכל להכיר... טוב לפי הכמויות של התמונות של אנהי שיש פה אני מבינה שאת חולהה על אנהי אז גמאני שמתי תמונה שלה חח
ג ג ב ש ו ש New member 3/12/05 #33 יאא חןןן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif באמת כמה זמן שלא היית פה את חסרה מאוד מותק שתהיה לך החלמה מהירה ותחזרי אלינו כמה שיותר מהר אוהבים אותך מוצ'ו גבי
יאא חןןן../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif באמת כמה זמן שלא היית פה את חסרה מאוד מותק שתהיה לך החלמה מהירה ותחזרי אלינו כמה שיותר מהר אוהבים אותך מוצ'ו גבי
י יובלוש המאמוש23 New member 3/12/05 #36 חנוש יפה שלי../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif אני לא יודעת מה קרה עם כל שאר חברי הפורום כשהחסרת, אבל אני באמת הרגשתי בחסרונך. חחח, איפה מלכת התמונות שלנו? מקווה שתחלימי ותבריאי מהר ככל האפשר, ונשיקות וחיבוקים ממני,יובל
חנוש יפה שלי../images/Emo25.gif../images/Emo41.gif../images/Emo59.gif אני לא יודעת מה קרה עם כל שאר חברי הפורום כשהחסרת, אבל אני באמת הרגשתי בחסרונך. חחח, איפה מלכת התמונות שלנו? מקווה שתחלימי ותבריאי מהר ככל האפשר, ונשיקות וחיבוקים ממני,יובל