תבואי להופעה יהיה צחוקים
א אוראלוש5 New member 28/3/07 #69 ../images/Emo182.gifחח כפרעלייך 3> בע"ה יאוו אני מפחדת שלא יתפקשש לי ואני לא אוכל להגיע (( אבל בע"ה בלי נדר אני יבוא ) להלהלהלה
../images/Emo182.gifחח כפרעלייך 3> בע"ה יאוו אני מפחדת שלא יתפקשש לי ואני לא אוכל להגיע (( אבל בע"ה בלי נדר אני יבוא ) להלהלהלה
נ נופר סלב שכזאת New member 28/3/07 #77 ../images/Emo20.gifלמה שלא תוכלי חיי תסדרי את הכל תגידי לאמא שלך תכיני אותה
א אוראלוש5 New member 28/3/07 #79 ../images/Emo182.gifאני צריכה להגיד לאחותי הגדולה אם היא תוכל לבוא איתי..
מ מיכלוש יוסף New member 28/3/07 #14 ../images/Emo15.gif אני גם רוצה להיות שםם . ../images/Emo7.gif אח שליייי כל יום בב"ש , הוא משרת שםםםםםםםם . איזה כיפפפלו חעחעחע . למה לא הלכתי איתו ? . [ חיחי כן בטח =\\ ]
../images/Emo15.gif אני גם רוצה להיות שםם . ../images/Emo7.gif אח שליייי כל יום בב"ש , הוא משרת שםםםםםםםם . איזה כיפפפלו חעחעחע . למה לא הלכתי איתו ? . [ חיחי כן בטח =\\ ]
א אוראלוש5 New member 28/3/07 #16 ../images/Emo182.gifלא משנה אל תדאגי הם עוד יהיו הרבה פעמים ברדיו דרום יהיו עוד פעמים לבינתיים את רואה אותם בשידור חיי עם יהודה סעדו [[המעוך ]] והוא מסביר לך על קימחא דפיסחא XDD
../images/Emo182.gifלא משנה אל תדאגי הם עוד יהיו הרבה פעמים ברדיו דרום יהיו עוד פעמים לבינתיים את רואה אותם בשידור חיי עם יהודה סעדו [[המעוך ]] והוא מסביר לך על קימחא דפיסחא XDD
מ מיכלוש יוסף New member 28/3/07 #19 ../images/Emo15.gifחחח כן XD אייייך אפשר לראות את זה ? , אני רקק שומעתתת . =\
מ מיכלוש יוסף New member 28/3/07 #15 ../images/Emo15.gifהוא אמר לראות אותם בשידור חיי? איייייייייךך ? , אני נמצאת עכשיו באתר של דרומי . . . ומה עכשיו יהודה סעדו ? . אני רוצה ת'בוייייז ! :[
../images/Emo15.gifהוא אמר לראות אותם בשידור חיי? איייייייייךך ? , אני נמצאת עכשיו באתר של דרומי . . . ומה עכשיו יהודה סעדו ? . אני רוצה ת'בוייייז ! :[