בוקר טוב

בלגן2

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

הרבה זמן לא כתבתי כאן, ורציתי לשתף אתכן בכמה דברים. קודם כל - בחודש האחרון יצא לי להיות מאושפזת כמה פעמים בבי"ח בגלל סיבוכים בהריון. יש לי רק דברים טובים להגיד על המחלקה שאושפזתי בה ועל הרופאים, אבל נדהמתי מהבורות לגבי האנדו. בוקר אחד, בסבב ביקור רופאים, הגיע רופא בכיר עם עוד 4 רופאים וכשהוא ראה בגליון שלי את המילה "אנדומטריוזיס", הוא ביקש מהם להסביר לו מה זה. לתדהמתי, אף אחד לא ידע!!! בסיטואציה אחרת - האחות שקיבלה אותי במיון, שאלה אותי אם גם עכשיו יש לי אנדו
(כאילו שזה יכול לעבור...) והיו עוד כמה וכמה מקרים כאלה שהשאירו אותי די המומה. זה קצת גרם לי לחשוב לגבי הלידה המתקרבת (שרק נגיע אליה בשלום
)- אולי כדאי ללדת במקום שקצת יותר מבינים בו? זהו, רק רציתי לשתף...

יש סיכוי ששמו של בית החולים

איכילוב....... מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר שאלת אם כדאי ללדת במקום שקצת יותר מבינים בו..... תה"ש תה"ש תה"ש תה"ש תה"ש תה"ש תה"ש תה"ש .....

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo46.gif מה שאת מספרת מפחיד

בד"כ אני מתעצבנת על בורות של רופאים, אבל סיפור כמו שלך הוא כבר ממש מפחיד ומקומם, ארבעה רופאים שאינם יודעים מה זה אנדומטריוזיס, הם ארבעה רופאים שיש להם פוטנציאל גדול לפגוע בחולות אנדו' אשר יגיעו ו/או הגיעו אליהן. לפעמים בא לי לטלטל מישהו במערכת הרפואית ובאמת שבד"כ אני מגיעה מהצד הפצפיסטי של החיים, אבל באמת דיייי! אני חושבת שנכון עבורך להיות מטופלת במקום שהצוות הרפואי שמע מה זה אנדומטריוזיס- וזאת בשל העובדה הפשוטה, שאם הם נכשלו במבחן הידע של "מה זה אנדומטריוזיס?" לכי תדעי מה הם עוד אינם יודעים... מצטערת, אבל לא הייתי רוצה להיות מטופלת ע"י קבוצה חובבנית וצר לי שאני כ"כ בוטה.

yaelma1

New member
מפחיד!

הגזימו, פשוט הגזימו. בשביל מה הם למדו רפואה? איזו בורות! אם הייתי במצבך הייתי הולכת רק לתה``ש ולא לשום מקום אחר גם בגלל שהם מבינים באנדו` וגם בגלל שמחלקת יולדות שם היא מהטובות בארץ ושמעתי את זה גם מגיסתי שילדה שם פעמיים וגם מחברות וכולן היו מרוצות. שתהיה לך לידה קלה. נ.ב: אולי תשלחי מסר לטל249 שילדה לא מזמן היא בטח תוכל לעזור לך.

בלגן2

New member
כבר קבעתי מזמן תור לתה"ש

ליעוץ לגבי הלידה עצמה ואני סקרנית לראות אם האנדו משפיע על ההחלטה לגבי קיסרי או לידה רגילה. אני מקווה שסוריאנו יחזור עד שבוע הבא....

גל 4

New member
../images/Emo70.gif וואו ../images/Emo70.gif להחליף בי"ח מיד ../images/Emo70.gif

למעלה