בוקר טוב

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב אנשים יקרים זהו הבוקר האחרון כאן בפורום סקס וזוגיות גאה וכאחד שהיה מכור לפורום כמעט 24 שעות ביממה אין ספק שלא ישנתי טוב כל הלילה, עלו בי הרבה מחשבות ורגשות חלקם עצבות אפילו עצבות מאוד, אני בטוח שהמטרה העליונה של האיחוד היא רק למטרה טובה אך עדיין קצת קשה להיפרד מפורום שבו השקעתי את כל מרצי,חיפשתי נושאים לדון בהם, קיבלתי כל אחד בחמימות רבה, הכרתי אנשים נפלאים וחמים. למדתי רבות על סקס וזוגיות גאה למדתי רבות על עצמי דרך הפורום הנוכחי. וככה פתאום ....... זהו נגמר הולכים. אני חושב שגם להיפרד צריך לדעת, פרידה מכילה הרבה רגשות, חלקנו יותר מחוברים חלקנו פחות לאותם רגשות אבל הם שם והם קיימים. כלכך הרבה יש לי לומר, והמילים לא יוצאות אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף פשוט אוף!!!. כרגע יש בי הרבה כעס אולי זה טבעי אולי זה לא ככה זה כשנפרדים אמר לי אתמול חבר! אז בפעם הראשונה בפינת
הבוקר טוב
שלי יש יותר "פסימיות" מאשר אופטימיות. מותר לי נכון. אז אנשים יקרים נפלאים ומופלאים היה לי נעים להיות "בחברתכם", לדבר לצחוק לשתף ולהשתתף. מאחל לכולכם שתהנו מהבית החדש שעודד א' ושמי המארח המופלא יינהלו. שיהיה לכולכם
בוקר נפלא מקסים פורח זורח שיהיה רק טוב בכל אשר הקהילה הזאת תצעד, שנצליח ביחד להגשים את חזוננו אם כאדם ואם כקהילה. אוהב מאוד יוסי וקנין/אמט

עצוב ......

המקום הזה בהחלט הווה בית שני (אם לא ראשון) במיוחד משום שהוא לא היה מקום של איש אחד. אני זוכר את ההודעה על הקמת הפורום ע"י מאי ולירוי ,והחששות שהיו סביב העניין, והנה הפורום צמח ושגשג כשכל אחד מהמנהלים תורם את הפן האישי שלו לעניין. עד מהרה הצטרפת גם אתה ותרמת את אוירת הנינוחות והרוגע והאופטימיות האינסופית....לצד השאלות והתהיות שמטרידות את כולנו בנושאי סקס וזוגיות. ובל נשכח גם את הרגעים הפיקנטים שבהם ראינו גם את הצד ה- BDSM-י שבך !! לסיכום, אני חושב שמגיע מילות תודה למי שהגה את הפורום ולאלו שהקימו וניהלו אותו , מאי ואיתי ולמי שצבע את הפורום בשלל גוונים, הלא היא שפחת הפורום,אהה..סליחה...המארח הטנטרי, הידוע גם כ-amet ! וכמובן, לכל מי שתרם בכתיבתו או בכל צורה שהיא נתן מעצמו לקהילה הוירטואלית הסמויה שרק קוראת בשקיקה אך מיישמת בקפידה את חלק מהדברים הטובים שנכתבו פה ! ותקוותי שכל זה...ימשיך...במקום אחר בשם אחר ובניהול אחר...ככה זה היה תמיד וככה זה יהיה גם עכשיו, אז, עם הפנים קדימה, אפשר , גם היום, גם הרגע, שעות ספורות לפני הסיום, לאחל בבטחה, שיהיה לכולנו בוקר טוב ! ואם נכנס לקצת פרופורציה, אז,... תנחומיי העמוקים למשפחות החיילים ההרוגים

James Hammerton

New member
הפינה הזאת תחסר לי מאד ../images/Emo10.gif

כמו גם כל הנושאים שהעלת כאן (אגב, תמשיך לכתוב בפורום גאווה החדש נכון?), ובכלל כל האווירה שהייתה כאן, ההרגשה הטובה, הנוחות שבכתיבה כאן... כל אלה יחסרו לי מאד, במקום שהיה חלק בלתי נפרד ממני בתקופה האחרונה. ושוב, אנחנו לא ממש נפרדים, אלא רק מתחילים משהו חדש במקום קצת אחר

Falcor28

New member
אמטצ'וק ../images/Emo140.gif

גם אותי זה מאוד העציב ובמיוחד הפתאומיות של העניין. לא חשבתי שיודיעו על כך יומיים לפני השינוי
. ההרגשה שלי באופן אישי היא שכאילו היו לי שני בתים ופתאום לקחו לי אחד (ועוד את היותר ותיק מבין שניהם מבחינתי ). זה יהיה לי מוזר לפתוח דפדפן במהלך יום העבודה ולחפש הודעות חדשות רק במקום אחד (למרות שזה ללא ספק יהיה פשוט,מהיר וחסכוני יותר למקום בו אני עובד). אמט, אני כל כך מקווה שאתה גם אורז את הדברים לקראת המעבר מכיוון שההבדל המשמעותי ביותר בין הפורומים היית אתה. ואתה זה פנינות רוח
, וסקסיות
, ועצות נבונות
וחום ואהבה
והמרצה של שרשורים וצחוק עד דמעות
, וגם יציאה מגבולות הפורומים, אם זה בטלפונים מרגשים, בצ'יטוטים עד לפנות בוקר או קפיצות ספונטניות או לא לתל אביב. אמט'צוק בלעדייך זה באמת לא יהיה אותו דבר ואני חושב שאין סיבה לא לתת צ'אנס לקונספט החדש. בסופו של דבר מי שעושה את הפורום זה האנשים שמשתתפים בו ולא השם או השער או בעלי התפקידים. ולכן אם כל מי שהיה כאן ימשיך הלאה אין שום סיבה שכל הדברים הטובים של הפורום הזה לא יעברו לפורום החדש. זה נראה לי נכון, אם כי לא תמיד קל, בעולם הממשי. בעולם הוירטואלי זה יהיה אפילו יותר פשוט. אז רואים אותך שם מחר אוקיי? (ובהעברה זהירות על הקריסטלים
) אוהב
אמיר

guy1974

New member
זה הבוקר טוב האחרון בפורום ../images/Emo7.gif

אמט יקירי, אני אומנן משוחד אבל בכל זאת... כי מי כמוני יודע כמה הפורום הזה היה חשוב לך (מי אמר מכור
), היית מתווכח איתי אם ללכת לישון או להציץ עוד פעם אחת (לעשות Refresh)... היית קם מוקדם בבוקר כדי להספיק לכתוב את פינת
הבוקר-טוב
לפני שאתה מתחיל את היום, כל הזמן חושב ומחפש רעיונות ומאמרים חדשים ולו רק להכניס חיים "ואקשן", היית מתלהב בכל פעם שיש שרשור ארוך או שהרבה אנשים מגבים בפורום... אני בטוח שהפורום יחסר לך ולכולנו, לפתוח את היום עם פינת האופטימיות הרוחנית המיוחדת רק לך לקרוא, להגיב ללמוד ועוד... תודה רבה לך על כל ההשקעה והמסירות וכמה נדוש שזה לא ישמע "כל סוף זו התחלה חדשה..."

amet

New member
תודה נשמה שלי ../images/Emo23.gif

לא חושב שאתה משוחד אנשים יודעים כמה השקעתי בפורום וכמה נתתי גם אם לא טרחו לציין את זה. מכל מלמדי השכלתי

amet

New member
שלומקה מה אתה חושב../images/Emo35.gif

שאני באמת יכול לוותר על כלכך הרבה אנשים נפלאים שנכנסו לחיי ולא רק האנשים שאני פוגש גם אלה ביום יום על הנט. לא אני לא פורש, אני אמשיך הלאה אתן לרוח
לקחת אתי לאן שאני צריך להגיע. אם לומר את האמת אתה מפתיע ביומים האחרונים
.

s h l o m k e

New member
רגע רגע .....

הדבר הראשון שקופץ לי מהפה זה השאלה: במה בדיוק הפתעתי אותך
אבל לא, אני אתאפק ואשאל אותה בסוף. אתה אומר משהו שיש בו סתירה: "אתן ל-ר-ו-ח לקחת אתי לאן ש-א-נ-י צריך להגיע" אם אתה נותן לרוח לקחת אותך, לאן שאתה צריך להגיע, אז אתה למעשה יודע לאן אתה צריך להגיע ואתה רק נותן לה הנחיות כיוון
... או שאתה משאיר לרוח לקחת אותך לאן שהיא י-ו-ד-ע-ת שאתה צריך להגיע
היא יודעת
אתה יודע
ועכשיו שאלה: במה בדיוק הפתעתי אותך

נועם@בת

New member
לילה טוב איש ../images/Emo25.gif

זהו? למחוק את הפורום מרשימת המועדפים שלי? הייתי כאן רק אורחת, מבקרת שצופה מהצד. כאן גיליתי שכל הגברים אותו הדבר
. גם כשהם אוהבים גברים הפנטזיה שלהם היא על גוף צעיר חלק ומושלם... גברים... ושזוגיות היא זוגיות לא משנה מי מרכיב אותה. אמת יקירי, בזכותך היצצתי לעולם שלא הכרתי ולמדתי ממנו לא מעט. אין לי ספק שגם במסגרת פורום אחר לבוקר טוב שלך יהיה ריח של קטורת וצבע קריסטלי מדהים.
נועם ~שיותר מכל היתה צריכה היום טיפול~

amet

New member
אהובה שלי ../images/Emo23.gif

איזה יופי לשמוע ממך
אני שמייח שמעבר להילינג קריסטלים וקטורת אפשרת לי להכניס אותך לעולם הפרטי שלי, ונתת לי את הבטחון המלא בתור חברה אוהבת מפרגנת ותומכת. אני גם שמיי שלמדת עוד משהו על גברים, אך את יודעת שאני אוהב גדולים וגבוהים (בגלל זה לא התחלתי עם בעלך
)* זה עדיין לא הזמן למחוק את הפורום מהמועדפים אני חושב שאת עוד יכולה לתרום כמנהלת פורום בתפוז, לתת עוד דעה על השינוי ואולי להעלות עוד חיוך קטן על פניינו מה את אומרת? ~כשאת צריכה טיפול יש בזק מותק~ בוקר נפלא וקסום

למעלה