בוקר טוב

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר חברים יקריםש
שבוע חדש עומד לפניינו
ואני רוצה לאחל לכולכם יום נעים אפילו שקצת קריר לעונה
ואם כבר מדברים על החורף הבא לעינו לטובה לפחות פה בצפון מרגישים את הקרירות וזה מתחיל להזכיר ימים של חורף וגשם שמתכרבלים ביחד מתחת לשמיכה עד שהמיטה מתחממת אז לפני שיהיה לכם קר, תתחילו להוציא החוצה את הכל תמיד טוב להיות מוכן
. איך אתם מתכוננים לחורף? יש משהו מיוחד שהייתם ממליצים??? שיהיה בוקר נפלא

Yaniv-DC

New member
סתיו...

בשלוש שנים האחרונות התרגלתי לעובדה שגשם, לא בהכרח אומר חורף, והוא יכול לבוא גם כש-40 מעלות בחוץ, כך שהגשם לא ממש מרגש. בניגוד לארץ הקודש, כאן באמת יש 4 עונות, והסתיו נותן את אותותיו. מה זה סתיו? זו עונת מעבר שמאופיינת בחוסר יציבות, אבל לוקחת אותנו לכיוונים קרירים יותר. מה זה אומר חוסר יציבות? זה אומר ששבוע שעבר כבר הגענו לאפס מעלות, והשבוע היה 25. זה אומר שהטי שירט והסוודר צריכים להיות באותו מדף. החורף עצמו יגיע ב-21 בדצמבר, אבל תזכרו שמאותו היום, הימים יתחילו רק להתארך. השנה, בגלל שכל החגים נופלים על סופ"ש, אני מאוד מקווה שיהיה לנו הרבה שלג בימי שלישי ורביעי, שאני לא אצטרך ללמד, אבל עדיין נקבל את הכסף
ומשהו מיוחד שאני ממליץ? כוס שוקו חם על בסיס חלב ושוקולד פרה (מים זה פיכסה), DVD של פרנץ' וסונדרס, כל סרט שאודרי טאטו משתתפת בו (במיוחד he loves me, he loves me not), ואם יש טעים, גם הוא יכול לבוא.

James Hammerton

New member
הכן את עצמך לחורף ../images/Emo72.gif

חידוש מאגר שקיות התה (לפי טעמכם האישי, אני מעדיף את הפשוטים)
פרנץ' וסונדרס זה נחמד, אני ממליץ גם על משהו יותר מסתורי ואפל סטייל ג'ק המרטש
צ'ולנט של אמא, אין יותר טוב מזה
(רק תזהרו אח"כ מתופעות לוואי...)
תקראו לממתק שיבוא לחמם בימים הקפואים

S h a m i

New member
חורף ../images/Emo5.gif...

שונא שונא חורף
מי שלא נסע על אופנוע בלילה לא ידע חורף מימיו. מי שלא היה בסופת שלגים באמצע שמירה בחרמון לא ידע חורף מימיו. מי שלא בילה חורף באירופה לא ידע חורף מימיו. אז מה עושים?
פוף פלומת אווזים של פריד. מס' 1 בשטח
מפזר חום, תנור ספירלה, מזגן מחמם. לא בנפרד - ביחד
גוף ערום חם מחבק ומתכבל כל הלילה בתוך הגוף שלך. ניתן להוסיף גוף שלישי כדי שלא יהיה קר גם בצד השני.
נרות. מדהים כמה שזה מחמם.
משקאות חמים מכל סוג - משוקו עם שוקולד מומס וחלב עד לתה - הכי פשוט שיש
אבטח מים חמים עד שכולך מקומט. חורף חם ובטוח לכולם!!!

חורף../images/Emo3.gif...

אוהב אוהב חורף
טוב, לא אוהב להיות בחוץ בגשם שוטף כשהמטרייה לא עוזרת, אבל אין כמו מזג האוויר הסגרירי, האוויר הנקי,או הריח הטהור אחרי היורה! אין כמו להתכרבל מתחת לפוך, כשהחימום דולק אבל עדיין רואים בחוץ את הסערה.. אין כמו לקחת יום חופש ביום סוער במיוחד, ולראות יום שלם טלויזיה מתחת לשמיכה. לא יודע, אבל תמיד אהבתי את החורף. (והכי מחכה לחורף הראשון שבאמת יהיה איתי מישהו אהוב מתחת לשמיכה. אולי זה יהיה החורף הזה? ) לילה טוב, רן.

Liroy26

New member
אויש מפונקת...

ביליתי חורף בפולין עם המשלחת למחנות ההשמדה. שמרתי חצי שנה בשטח אש 105 ליד קיבוץ גלעד. ונסעתי בשיא הקור עם חלון שבור כי פרצו לי לאוטו. קוטר...

שיר לבוקר טוב

שיהיה לכולנו בוקר נפלא, שיביא לכולנו תקווה חדשה
ואין כמו להתחיל את הבוקר עם שיר טוב... אז בוקר של
לכולם. (לשמיעת השיר לחץ כאן)

ז י ק ו

New member
ורק אני מחפש שטיח לסלון ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ראיתם איזה בעיות יש לי? כבר חודש אני רץ בכל חנות שטיחים אפשרית לחפש שטיח נורמלי וגדול לסלון שנחמם את הבית ולא נהלך בו יחפים פן נתקרר.. היה לנו שטיח אבל תרמנו אותו למקלט בימי המלחמה, והוא נשאר שם. ניקוי יבש עולה לשטיח כזה 400 שקל, אז כבר עדיף לקנות חדש. - בקיצור זה מה שמטריד אותי כרגע - שאני לא מוצא שטיח... - חוצמזה כבר קיפלנו את המאוררים למחסן - שמיכות הפוך עברו ריענון - הוצאתי כבר את המצעים מפלנל - את שמיכת הצמר כיבסתי לכלבה - החלפתי את סרוויס הספלים, (את הישן תרמתי לעבודה) זהו, נראה לי שאחרי שאקנה שטיח ניהיה מוכנים הרמטית לחורף.

amet

New member
זיקו בסוף ניפגש באחד החנויות

ני וגיא גם כן מחפשים שטיח לסלון אצלנו, אז מסתובבים ורואים כל מיני דברים אך עדיין לא מצאנו משהו שיתפוס את עיננו. ראינו אחד במגה, לקחנו מידות, בדקנו חזרנו בחזרה .......וכבר לא היה. עכשיו התחלנו שוב את החיפושים. אם יהיו לך המלצות אל תשכח אותי

למעלה