בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב
חברים יקרים שבת שלום לכולם שיהיה לכם בוקר נפלא ומדהים
שתו את
או ה-
ותהנו לכם היום מחצי שעה של אי עשיה רק לשבת ולשתוק, בלי טלויזיה אולי מוסיקה נעימה ותהיו עם עצמכם קצת שקט......... הרבה שלווה אוהב את כולכם

Liroy26

New member
ברוך המתקמבק!

באמת חשתי פתאום בגל של אנרגיה חיובית מכיון הכניסה. טוב שבאת!

S h a m i

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם.
פה במרכז הארץ מתחיל להתגנב לו הסתיו הקריר. אתמול ב"קפקא" החל לטפטף עלינו היורה. מזל, מזל שהיו לנו עיתוני גאווה שנוכל להסתתר מתחת לדפיהם. אין כמו תמונה של איבר מין גברי מעל ראשך להגן עליך... יש כמה מטורפים שאוהבים לשבת ולחייך למגע הטיפות על ראשם (מי אמר מנהל פורום ה-
). חוץ מכך היום הוא סופו של שבוע ארוך ואחד המתישים שעברו עלי בתקופה האחרונה. לקחתי החלטה שהחל מיום ראשון אני מרגיע את קצב החיים ונותן לי לנשום קצת אוויר מדי פעם. בכל ההיסטוריה האנושית, אף אחד לא אמר על ערש דווי : "הייתי צריך להשקיע עוד שעתיים במשרד..." - (קארל מארקס) משפט למחשבה... היום יש רכבים לשטוף לפני השבוע החדש, ג'חנונים לאכול לצבירת קלוריות, ימי הולדת לחגוג (אבא בן 60!!!!) ובן זוג לאהוב. שתהיה לכולכם שבת מצויינת!!!! רק טוב! שמי

kid of love

New member
איזה כיף!

ממש נחמד פה בשבת בבוקר. אולי כדאי שאני אתחיל לבוא לפה יותר בשבתות... בעצם, אני בדרך כלל עובד. לא חשוב...

ELP

New member
לילה טוב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

חזרתי מסופ"ש של מוזיקה בצפון, אני תמיד נהנה מהביקורים אצל חברים שם. אבל הטיול הפעם היה שונה, אותו חבר סטרייט שלי נסע איתי לצפון וישנו באותו החדר מיטה ליד מיטה, אני שוכב לי במיטה שלי עם תחתוני הטייץ בוקסר שלי ואז התחלתי לדמיין איך אני מלטף אותו, מוציא לו את האיבר ומתחיל לעשות עבודת "ניפוח" (Blow Job), תוך כדי שאני מדמיין האיבר הפרטי שלי החליט שהוא רוצה לחגוג וקם לו, מאוחר יותר כשכבר התחלתי להיות מנומנם החזקתי את עצמי לא לצעוק בקול את המשפט שעבר לי ברא שוב ושוב, וכשאתה לא בהכרה מלאה זה מסוכן, המשפט היה "זיין אותי עכשיו" אני מניח איך הייתה נראית הבעת הפנים שלו אם הייתה נפלטת לי הצעקה. בכל אופן היה ממש סופ"ש טוב

למעלה