בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב
בוקר אור
. קדימה להתעורר
כולם אחרי כל החגיגות של אתמול בלילה
אולי נפצח בשיר ככה שנתעורר טוב טוב
"תפקחו את העיניים תסתכלו סביב, פה ושם .......". אוקיי עכשיו שכולם עירניים
אז מה העניינים?
אל ייאוש חברים סוף שבוע בפתח, והכל כבר מאחורינו. אז מי מכם רוצה לספר מה הוא עשה בחג אהבה\ זה הזמן זה היום זה הרגע
. ומי שלא רוצה לא צריך, הכל ייתקבל כאן באהבה. ו........בואו נקווה ליום טוב
, יום נעים
יום שכולו נשימה אחת גדולה מלאה באוויר ובאור של שפע ואהבה בריאות ואושר. ואני מבטיח לכם שעד הצהריים הכל ייראה אחרת. ולהיום נכתבה לי מנטרה אישית ע"י חבר קרוב לליבי, ואני רוצה לשתף אותכם בה. המנטרה היומית של אמט ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים לקחת נשימה עמוקה וממשיכים ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים, ארגזים תודה לגרין בירד על החשיבה היצירתית. המשך יום קסום לכולם.

amet

New member
שבוע הבא

ממש עוד 8 ימים כבר ניכנס למשכננו החדש אני וגיא ועד אז אנחנו לא מפסיקים לארוז. היום לאחר 24 שעות של טיהור במים הקריסטלים שלי יעברו ייבוש של עוד 24 שעות ורק אז ייכנסו לתוך הארגזים. גרייני אתה מוזמן להבוא להרים קצת

אני מוכן לבוא ולעזור בכיף

ואם אתה רוצה שדברים יתייבשו יותר מהר אולי כדאי שנביא את שלומקה ?

amet

New member
זה בסדר גריני...

בשביל זה יש את השמש ואת האיכויות שלה. תודה על הטיפ.

nadav1974

New member
שיהיה בשעה טובה!

גם אני עובר דירה עוד מעט, רק לבד
והמילה ארגזים עושה לי.... איך קוראים לזה.... חרארה.

amet

New member
חרארה ../images/Emo13.gif

זה עוד טוב, אתה צריך לראות איזה בלאגן זה עושה במיוד כל הדברים הקטנים שעדיין מחכים להיכנס לאיזה ארגז שעוד לא נמצא . בכל מקרה טיפים אם תרצה נשמח לתת

nadav1974

New member
אני לוקח חברת הובלה

כזאת שגם אורזת הכל, ולא אכפת לי כמה זה יעלה
הבעייה היותר רצינית היא, שלמרות שהמועד להתפנות מתקרב, עוד לא נמצאה דירה חלופית.

amet

New member
שלא תחשוב לרגע

שאני הולך להרים יותר מדיי ארגזים, חוץ מהקריסטלים שלי, ומהאבנים המיוחדות אני לא מרים כלום. יש את הובלות "זוארץ" הם ירמיו הככככככככככככככככל!!!. לגביי הדירה זה המקום לבקש עזרה מכל החברים, אולי הם שמעו על דירה שמתפנה בקרוב באזור שאתה מחפש. חברים מי מכיר? מי שמע? הודעות לנדב. בהצלחה

nadav1974

New member
אני גם לא מתכוון לארוז ../images/Emo13.gif

קריסטלים אין לי, אבל את האביזרים המיוחדים אני אארוז בעצמי. ואם מישהו אכן ירים את הכפפה - האיזור המבוקש הוא ר"ג, בכל מקום שהוא במרחק הליכה מהבורסה.

Liroy26

New member
חלילה שתרים משהו

עוד תשבור ציפורן בטעות ואז ילך לך הפרנץ'.

osxguy

New member
"בוקר טוב בכל הנוכחות"....

זהו, הדיהר מוכנה מסודרת וממתינה.... חיברו אותו לאינרטנט מחדש, בזק (להפתעתי) עשו עבודה מעולה ומהירה.... ועכשיו חזרתי... כולם מוזמנים לבקר!

Kingomri

New member
ארגזים?!

בהחלט בוקר טוב ובערב, הריני להזמינכם למועדון התיאטרון, שם תתקיים הערב מסיבת ליין ה"פופ רינג" הרגילה עם תוספת אחת נחמדה: הערב מופע מיוחד של צמד הדראגולות, עם הרקדנים הכי-הכי בארץ ואני גם! כן, אפשר להרים גבות עכשיו, אני עומד להופיע הערב עם הדראגולות בתיאטרון אשמח אם תבואו לראות שלכם תמיד, עמרי

amet

New member
ברוך השב עומרי

באמת הרבה זמן לא ראיתיך בפינת ה"בוקר טוב" שלי. אני מקווה שנראה אותך יותר. צר לי ידידי כי לא אוכל להגיע היום לתאטרון, אבל אשמח אם תספר לי קצת יותר מה בדיוק הולך להיות שם. ואתה אחד מהדראגולות, איך הגעת לזה בדיוק??? קראתי חלק מהבלוק, אהבתי את הכתיבה.

למעלה