בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב חבריה,
כן אני יודע שעכשיו קצת מאוחר בלילה, מאחר ואני הולך לישון בטח עוד שעה. אז אני לא יתעורר מוקדם
בבוקר
לאחל לכם יום מקסים נפלא ומדהים ושהיום הזה יהיה כולו מלא בשמחה אושר וים של אהבה
. אוהב המון

בוקר. טוב../images/Emo35.gif

אנאבל הלכה לישון בשלוש וחצי, אחרי ערב מתיש, מעצבן ומהנה. נשמע מוזר? נו שויין... הערב התחיל בשבע ורבע, כשיצאתי מהעבודה... בעשרה לשמונה התייצבו אצלי שלוש חברות לצפייה מרגשת וחגיגית בפרק האחרון של משחק החיים
גורו, החתולה
החדשה, לא הצטרפה למשפחתי בליל אמש. אחרי המתנה ארוכה מאוד
אצל הוטרינר, הגיע תורי. הוטרינר (החתיך, אם עדיין לא צויין מעל דפים אלו) הסביר לי איך לטפל בנקב (אל תשאלו מה זה) פעמיים ביום, איך להאכיל אותה פעמיים ביום ואיך לתת לה אנטיביוטיקה... ניחשתם נכון: פעמיים ביום. החלק שזיעזע אותי קשות היה ניקוי הנקב: מדובר בצינורית גומי שמוחדרת לתוך בשרה של החתולה על מנת לנקז החוצה את הנוזלים ולהביא להחלמה מלאה של הפצע. הטיפול כרוך בהזזה של הצינורית הזאת תוך כדי שפיכה של פולידין...
בעעעע. לאחר לבטים קשים והתבוננות כנה פנימה,הגעתי למסקנה שאני לא מסוגלת לבצע את הפעולה הזאת, וביקשתי מהוטרינר להשאיר את גורו אצלו עד יום חמישי, ואז, ללא נקב, אקח אותה הבייתה. חזרתי הבייתה
מבועסת בגלל שהחתולה לא איתי (כבר ממש ציפיתי לרגע בו אביא אותה הביתה),
עצבנית בגלל הזמן הרב ששרפתי (אם הוטרינר רק היה אומר משהו לפני כן..) ועייפה רצח. ואז פצחתי בזמן איכות עם חברה טובה שלי שנמצאת בביקור קצר בארץ. היתה שם קערית עם חומר חום ודביק, היה שוקולטה במכשיר המופלא שקיבלתי ליומולדת והיו הרבה צחוקים, זכרונות והשלמת פערים. כאמור, למיטה הגעתי בשלוש וחצי, וקמתי ממנה בצער רב וביגון הבוקר בשמונה ועשרים (טלפון מיפן העיר אותנו...) ככה מתחיל יומי. בחיוך עייף ועיניים חצי עצומות.
שיהיה לכווווולם יומקסים
יום מלא אור ואהבה
(לא, לא מסתלבטת על אמט. פשוט יום האהבה היום..)

s h l o m k e

New member
קדושה ../images/Emo70.gif

אין מה לומר את פשוט קדושה אנאבל היקרה. אני רק לא מבין איך הוטרינר החתיך לא שם לב שעומדת מולו קדושה. איזה טמבל .........

xanadu

New member
ימים משונים ../images/Emo12.gif

שאנאבל תגיד שהיא לא מסוגלת לטפל בנקבים? הכצעקתה?

והנה אחד שנסחף...

ובטוח מסתלבט עליי קשות! ק' כפרה, היא נ-ק-ב-ה!!!! מילא, אילו דובר בזכר. אז א ו ל י יכלת לומר שאני יכולה לעשות הכל...
[נו ומה ייסגר עם הוטרינר?!]

amet

New member
../images/Emo39.gif צהריים טובים ../images/Emo39.gif

צהריים טובים חברים אני רואה שחלק נכבד מחברי הפורום עדיין לא התעורר. יופי לכם, אני בין ארגז לארגז הולך לאיבוד. אוף כמה דברים איפה מתחילים ואיך מסיימים. אנאבל'וש אל תדאגי בסופו של דבר תיהיה לך חתולה מהממת
. רק שהיא לא תהיה צווחנית כמו ה...... המשך צהריים נעימים

Yaniv-DC

New member
בוקר נהדר.

נפלא ומהמם. עוד בוקר של להתעורר עם ג'ו, שלחלוטין גרם לי לשכוח מכל האחרים. הוא כבר פינה לי מדף בארון באמבטיה לדברים שלי. וביום שישי כנראה ניסע לניו יורק. וביום שני אני נוסע עם חברים ל kings dominion. וביום שלישי מסיבת שלוש שנים של יניב ב-DC. תבואו.

amet

New member
אנחנו כבר עולים על ה-../images/Emo160.gif

וכוווווווווווווווווווווווווולם באים לחגוג איתך 3 שנים ב-DC. נ.ב
בהצלחה.

למעלה