בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב אנשים נשים וטף
מה שלומנו בבוקר יפה שכזה??? אז מה קורה איתנו היום, איך קמנו על הבוקר? איזה בגדים בחרנו ללבוש היום,ואני מתכוון איזה צבע של חולצה לבשנו, אתה הרי יודעים שלכל צבע יש משמעות על ההרגשה הפנימית שלנו. ומתוך כך אפשר לדעת איך האדם מרגיש באותו יום ולו בגלל בגדיו. אפשר לדעת עוד המון דברים. אך שימו לב לעצמכם אתם......שמחים
....אופטימים
......רגשניים
.....חרמנים
........ עצובים
........כעוסים
.......בעלי פתיל קצר
...........??? שטו? שוב אנחנו שומעים שמגפת הסארס פגעה קשות בחברינו!!!
וחלקינו לא יודעים איך ומאיפה להתחיל ועם מי......
אבל רגע לפני שאנחנו מתייאשים, בואו נביט קצת קדימה. הנה אנחנו ב
בוקר חדש
כך שתמיד יש את היום ו.....את המחר. אנחנו נמצאים פה בשבילכם ואתם נמצאים בשבילנו - אנחנו לא לבד!!!. ו.......... נראה לי שאני אשאיר לכם קצת מקום לאופטימיות שלכם בואו ונחלוק ביחד קצת אושר, שמחה, אור
, ואהבה
והרבה הרבה אופטימיות על הבוקר. פנינת ה-
להתרכז בדברים שאני אוהב הרבה פעמיים אנחנו מחכים למצב של שלמות כדי לאהוב את עצמנו. אנחנו אומרים לעצמנו שאם רק נשנה תכונה זו או אחרת, נהיה מושלמים וממש נאהב את עצמנו. זה דפוס ביקורתי שלילי, שיוצר מציאות שבה אנו מתרכזים בדברים שאנו רוצים לשנות, ולא בדברים שיש לנו ושבהם אנחנו ממש טובים. ההתרכזות בחסך מעצימה אותו וגורמת לו לייצר מציאות של חסך. התרכז היום בכל תכונותיך הנפלאות. מיום ליום העצם תכונות אלו על-ידי מתן משוב חיובי לעצמך עליהן. גופך ונפשך יגיבו מיד בהעצמת האנרגיה שלהם וחיוניותם. וכתגובה על קרינת האור הגדל אצלך, ייאפשר לך היקום כולו לקבל יותר ולמלא גם את מקומות החסך. המנטרה היומית: ככל שאני מתרכז ביכולתיי ובתכונותיי החיוביות כך אני מתמלא אנרגיה ועוצמה. אני רואה ואוהב את החלקים החיובים שבי היקום מתגמל אותי כשאני מתרכז בחיובי. נשמות מדהימות, מקסימות, נפלאות ואין סופיות שלי אני מאחל לכולכם המשך יום מקסים נפלא ומדהים. שהיום יהיה יום מיוחד במינו אמן. אור ואהבה.

guy1974

New member
../images/Emo132.gif בוקר נפלא ../images/Emo132.gif

בוקר טוב ויפה לכולם, אחחחחחח איך שאני אוהב את יום חמישי - כמעט כמעט סופשבוע תגיד ואם לבשתי גינס כחול וחולצה שחורה? שחור דווקא לא נראה לי מסמל את הרגשתי להיום
|כן, כן, עכשיו בטח תתחיל להגיד לי על המודע והתת- מודע וכל החבר'ה האלה
) בכל מקרה שיהיה יום מקסים היום וסופשבוע נפלאאאאאאא......

amet

New member
קוקי אתה מתחיל איתי

לא הספיק לך בבוקר?!!!

Liroy26

New member
בוקר נפלא וצבעוני!

לירוי אתמול הלך וקנה צבע מיוחד לצבוע את קירות האמבטיה. הפרט הקטן קטן קטן ששכחו לציין בפניו בחנות הוא שהפאקינג צבע הזה לא יורד במים. שזה אחלה לקירות אבל לא לידיים שלי!!! אחרי שעות של שפשוץ עם סקוץ' הרבה סבון ואציטון ועדיין יש לי שאריות של דרעק על הציפורניים. מרגיש כמו שרמוטה מדרום תל אביב.

amet

New member
העיקר שהאבטיה צבועה

אבל את הדבר הכי מעניין לא רשמת כמובן ששרמוטה מדרום תל-אביב זה בהחלט סקופ חדש בפורום. אז בוא ביחד וניתן לזה את הכבוד, לירוי מצהיר מרגיש כמו שרמוטה מדרום תל אביב מרגיש כמו שרמוטה מדרום תל אביב מרגיש כמו שרמוטה מדרום תל אביב ועכשיו אולי תאמר לי איזה צבע צבעת, כאילו אנחנו מדברים על צבעים בבוקר זה. |או שלא התעוררו או שאף אחד לא לובש בגדים היום????????|

Liroy26

New member
בצבע לבן

הרבה אפשרויות לא היו לי אתה יודע. זה צבע מיוחדג' לקירות אמבט ואמבטיות.

amet

New member
ואתה בטוח שמדובר בצבע או ש.....

אני יודע, אתה יודע, לא יודע!

Liroy26

New member
תנוחי, צבע אמיתי!

השפריצים החדשים שיש על התקרה בחדר השינה...זה כבר משהו אחר.

amet

New member
על פי הפאנג שוואי לירוי מותק

לא מומלץ לעשות שפריצים בקירות כי זה יוצר סוג מין "קוצים" למיניהם ולכן לא מומלץ כי אז זה מפזר את האנרגיה בצורה חדה עמוקה וישירה בסינית זה נקרא "שא-צ'י". אז תזהר עם מה שאתה משפריץ שם. נ.ב (וזה הסקופ השלישי להיום) שמעתי שיש לך מישהו חדש
רוצה לספר לי עליו???!!! |הסקרנות לא הרגה את אמט!!!|

Falcor28

New member
../images/Emo79.gif בקיץ הזה תלבשי לבן

ותתפללי לטוב... גינס כחול וחולצה לבנה זוהי בחירתי לבוקר הנפלא והאופטימי הזה (טוב, נו כבר צהריים). אתמול אגב לבשתי חולצה שחורה. אני רוצה להודות לכם חברים על ההתיחסות והעזרה שקיבלתי מכם אתמול. ובמיוחד גיא, שנופי ואמט. התגובות והשיחות איתכם סייעו לי לפתור את העניין עם עצמי ועם בן זוגי תוך שעות ספורות. ואני אומר לכם שאני מרגיש שזה כבר לגמרי מאחורי. שום טינה, שום קנאה והכי חשוב שום עצב. שיהיה לכולנו יום נפלא
ורק טוב

S h a m i

New member
היי מותק - צהריים טובים...

לא הגבתי אתמול או שלשום להודעה כי באמת הייתי מבולבל. אולי מהסיבה שעודד ציין שאני מכיר את הנפשות הפועלות ולכן קשה יותר להגיד. מה שכן - אני: 1. שמח מאוד שפתרתם את הבעיות ואתה מרגיש טוב יותר וחזרתם למסלול. זו היתה בחירה שלך ועשית אותה יפה. 2. במידנ ואני הייתי נתקל בדבר דומה - לא יודע עד כמה הייתי מתגמש ומלבן את העבר. לא מסוגל לחשוב על זה. ברגע שהתחייבנו אחד לשני - השער סגור. הוא יצא לטיול לילי מהשער - שישאר בחוץ. 3. כל בחירה שאתה עושה צריכה להיות בחירה שנכונה עבודה ותגרום לך אושר וסיפוק. לכן שום בחירה שלי או של חבר פורום אחר אינה נכונה בשבילך, אלא רק הבחירה שלך. אני מניח שאתה זוכר את זה... רק טוב מותק! שמי

למעלה