../images/Emo20.gif בוקר טוב ../images/Emo20.gif
בוקר טוב אנשים נשים וטף
מה שלומנו בבוקר יפה שכזה??? אז מה קורה איתנו היום, איך קמנו על הבוקר? איזה בגדים בחרנו ללבוש היום,ואני מתכוון איזה צבע של חולצה לבשנו, אתה הרי יודעים שלכל צבע יש משמעות על ההרגשה הפנימית שלנו. ומתוך כך אפשר לדעת איך האדם מרגיש באותו יום ולו בגלל בגדיו. אפשר לדעת עוד המון דברים. אך שימו לב לעצמכם אתם......שמחים
....אופטימים
......רגשניים
.....חרמנים
........ עצובים
........כעוסים
.......בעלי פתיל קצר
...........??? שטו? שוב אנחנו שומעים שמגפת הסארס פגעה קשות בחברינו!!!
וחלקינו לא יודעים איך ומאיפה להתחיל ועם מי......
אבל רגע לפני שאנחנו מתייאשים, בואו נביט קצת קדימה. הנה אנחנו ב
בוקר חדש
כך שתמיד יש את היום ו.....את המחר. אנחנו נמצאים פה בשבילכם ואתם נמצאים בשבילנו - אנחנו לא לבד!!!. ו.......... נראה לי שאני אשאיר לכם קצת מקום לאופטימיות שלכם בואו ונחלוק ביחד קצת אושר, שמחה, אור
, ואהבה
והרבה הרבה אופטימיות על הבוקר. פנינת ה-
להתרכז בדברים שאני אוהב הרבה פעמיים אנחנו מחכים למצב של שלמות כדי לאהוב את עצמנו. אנחנו אומרים לעצמנו שאם רק נשנה תכונה זו או אחרת, נהיה מושלמים וממש נאהב את עצמנו. זה דפוס ביקורתי שלילי, שיוצר מציאות שבה אנו מתרכזים בדברים שאנו רוצים לשנות, ולא בדברים שיש לנו ושבהם אנחנו ממש טובים. ההתרכזות בחסך מעצימה אותו וגורמת לו לייצר מציאות של חסך. התרכז היום בכל תכונותיך הנפלאות. מיום ליום העצם תכונות אלו על-ידי מתן משוב חיובי לעצמך עליהן. גופך ונפשך יגיבו מיד בהעצמת האנרגיה שלהם וחיוניותם. וכתגובה על קרינת האור הגדל אצלך, ייאפשר לך היקום כולו לקבל יותר ולמלא גם את מקומות החסך. המנטרה היומית: ככל שאני מתרכז ביכולתיי ובתכונותיי החיוביות כך אני מתמלא אנרגיה ועוצמה. אני רואה ואוהב את החלקים החיובים שבי היקום מתגמל אותי כשאני מתרכז בחיובי. נשמות מדהימות, מקסימות, נפלאות ואין סופיות שלי אני מאחל לכולכם המשך יום מקסים נפלא ומדהים. שהיום יהיה יום מיוחד במינו אמן. אור ואהבה.