בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים מה שלומכם בבוקר זה????...... קצת קשה לי לחזור אל כולם בטלפון ולספר מה שלום קוקי שלי (GUY1974ׂ אז אני יעשה זאת דרך הפורום המשפחתי
) מצבו אפשר לומר סביר, אם כי הוא ממש סובל מכאבים הרופאים אומרים שהריאה חוזרת לגודל הרגיל וזה כבר טוב אני מקווה שהיום ישחררו אותו מבית חולים, הלוואי הם חושבים להוציא לו את הצינורית שהחדירו לו לבית החזה..... אני כאן אפסיק מרגיש לי יותר מדיי פרטים לא נעימים על הבוקר אז רק ככה בכללי. תודה בשמו לכל המברכים והמבכרות, ולכל מי שהתקשר ושאל זה בהחלט עוזר להבריא מהר יותר כשיודעים ש..... אוהבים אותך
). זהו עכשיו אין יותר סיגריות וכל מיני ירקות.....
אמרו לו שאסור לו לצלול, לא לטוס, ולא להתאמץ.....
איך שואלים את הרופא לגביי סקס
.??? אז לפני ששאלתי קצת בדקתי..... מה קורה שם....
מה גם אני למדתי רפואה, וכל אחד ושיטותיו לא!!! העיקר שהכול עובד וזה חשוב. יאללה שיהיה לכולנו יופם נעים נפלא ועם הרבה הרבה הרבה הרבה חדשות טובות. שוב תודה לכולכככככככככככככם רק אהבה והרבה אהבה

neshamma

New member
מתוק שלי

אתה לא צריך לחשוש מלשאול את הרופא אם תוכלו לקיים יחסי מין אין לך מה לחשוש לגבי זה סקס עם אהבה זה רק מרפא חוץ מיזה אני לא חושב שהוא יתנגד לאיזה מציצה טובה אופססס ברח לי משפט גס
סליחה המון בריאות !! ואחלה שבוע לכולם ''נשמה''

neshamma

New member
../images/Emo12.gif אני לא מאמין שכתבתי את זה

איזה חצוף אני אני לא מאמין שהמילים האלו יצאו מהמיקלדת שלי אני בטח מפתח פיצול אישיות מתקדם מאחל המון בריאות !!

בוקר טוב, יקירי../images/Emo70.gif

טוב לשמוע שמצבו של גיאגיא משתפר. אני חושבת עליכם לא מעט ומחזיקה לו אצבעות. מקווה לראות את שניכם בקרוב. מסור לגיא'וש אלף
נשיקות
ממני, ושמור לעצמך אחת או שתיים על הדרך....

amet

New member
ישששששששששש

קוקי שלי חוזר הביתה קוקי שלי חוזר הביתה קוקי שלי חוזר הביתה |בקול ילדותי ושמחה ענקית| אז הוציאו לו את הצינור, ועכשיו יטרטרו אותו בכל מיני בדיקות. נשמה אל תדאג סמוך על אמט שהוא כבר מ....
, למרות שהיינו קצת לחוצים אבל קוקי בדק שאף אחד לא מגיע, ואני מדדתי חום בדרך שלי
)
. אז שהו אני מחכה שאנא שלו תביא אותו הביתה אוףףףףףףףף אני מתרגשששששש. אנאבלושששששש תודה נשמה, שולח לך אור ואהבה |מתי את באה לראות את הקריסטלים שלי?| המשך יום פגז לכונו

ב-ק-רוב!!!!!!!! (אמן אמן אמן)

אחרי שתסיים לבדוק לקוקי חום ולהכין לו מרק בריא ומחזק ולחבק אותו (בעדינות על הצלעות) ולנשק... תתחיל לצחצח את הקריסטלים, כי כשאנאבל תגיע היא תביא גם את החצי הפולני שלה ותבדוק אבק...

נועם@בת

New member
רפואה שלימה לגיא שלך

זה הזמן להפגין את כל כישורי המרפא שלך ולהעמיד את האיש על הרגליים (לא בין הרגלים, דחילק תן לו להתאושש
). אז תנקה את המקום שבין הסולר פלקסוס ללב, שלא יקרוס שוב. שים את הקריסטלים הנכונים ואת כל האהבה שיש בך.
נועם

amet

New member
שלום נשמה אהובה

כמו שאת כבר מכירה אותי התליתי לו קריסטלים על החלון קריסטלים ליד מהיטה ואפילו עציץ פטרוזיליה - יש לו כוחות אנרגטיים לספוח את המחלה מהאדם הוא עציץ חזק מאוד. דחילק או לא יש הורמונים גם אותם צריך לאזן לא.......... רק אהבה

hatul

New member
אתה יכול לשים גם אבקת חלודה

וספירלות, ועוד דברים שיוצרים שדות אנרגטיים

נועם@בת

New member
אההה, נפל נאסימון

לזה הכוונה בלהעצים את התנועה של למעלה-למטה... רק שיהיה בריא, זה מה שחשוב.
נועם

hatul

New member
ברוך מרפא חולים ../images/Emo140.gif

אני מודה שלא קראתי על כך שגיא חלה, עד שרשמת שהוא מבריא... אני מאחל להם בריאות אהבה ואושר וכל מה שתרצו
לפעמים טלטלות עוזרות לראות את הדברים בפרספקטיבה נרחבת יותר... שיהיה לכם יום נפלא ומלא אהבה
יובל

amet

New member
את מה אנחנו אמורים לראות ../images/Emo13.gif

אמט חושש שהוא פיספס משהו בין "בדיקה לבדיקה"........ אנאבל אל תדאגי, אני לצד הפולני אתן לנקות, כך שבפעם הבאה שתבואי עלינו לטובה לא יהיה אבק

למעלה