../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif
בוקר טוב אנשים יקרים
בוקר אור, לכל המשכימים שיהיה לכולנו יום של אור, שמחה ואהבה
מתחו את הגוף, שחררו את השרירים התפוסים מהלילה. קומו והתחילו את היום עם שמחה בלב וחיוך על השפתיים
פנינת הרוח
חיבור לשפע היקום הוא מקום של שפע. אם אנו מסתכלים סביבנו, אנחנו רואים שפע של צמחים, חיות, מים, אוויר, משאבים, אור ואנשים. ההסתכלות ממקום של חוסר היא שיוצרת את תחושת חוסר השפע. ערוך היום רשימה של כל הדברים שיש בחייך כרגע. התחל בגופך, באיברים שלך, ביכולות של איברים אלו לשתף אותך בחוויות החיים. עבור ליכולותיך הרגשיות, המנטליות, הרוחניות,ערכיך, משפחתך, חבריך, עיסוקיך, הנאותיך, והשפע שלך. לפעמיים מפתיע לגלות שאנו משופעים בהרבה יותר שפע מכפי שאנו חושבים. ממקום זה, של הכרה בשפע שיש לנו, אנו יכולים לשמוח, להעריך ולמשוך עוד שפע אל חיינו. דומה מושך דומה.
מנטרה להיום
היום אני חי בעולם של שפע. יש לי את כל מה שאני רוצה בחיי. שפע נמצא בחיי כחלק מהקיום שלי. כאשר אנו מרשים לעצמנו להתבונן במה שיש לנו ולהוקיר תודה אנו נהיה מסוגלים להתחיל לראות גם את הדברים הקטנים, שנראו כלא משמעותיים כמשמעותיים בחיינו. דרך ההודיה, הנתינה והקבלה, האהבה, הכבוד, ההדדיות, אנו נמשוך אלינו עוד ועוד שפע אל חיינו בכל הרובדים של חיינו. הרשו לעצמכם חברים יקרים, להסתכל ולו לרגע קט על חייכים ולומר תודה פנימית ללא שיפוט, ללא ביקורת, ללא רצון לעוד. פשוט תודה על מה שיש. אני רוצה לומר תודה על היום הנפלא שמחכה לי אני רוצה לומר תודה על בן זוג נהדר, על משפחה נפלאה אני רוצה לומר תודה לכם חברים נפלאים ויקרים, על השיתוף, הכנות, האמון והצחוק שאנו חולקים יחד. אני רוצה לומר תודה. אני מאחל לכם יום מקסים מלא בשפע של אור ואהבה שיהיה לכם יום קסום באהבה ענקית אמט
בוקר טוב אנשים יקרים