בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים ה
כבר זורחת ה
כבר מצייצות ואתם עדיין במיטה |מכה בריצפה עם השוט| קומו נקבות שכמותכם, יום ארוך מצפה לכם איתי |עוד מכה בריצפה| מה זה פה בית-זונות
, אני אראה לכם מה זה בית זונות
שמי ועודד על ארבע ועכשיו |המממ יאמי יאמי| (נשמע פיצוץ) עודד מה זה הרעש הזה |אויי הייתי צריך לדעת אוףףףףףףףףףףף| טוב אותכם אני יזעוב על הבוקר לירוי מותק תראה מה עשית ממני, איפה היופי והאהבה איפההרוחניות עד כדי כך לשפחת הפורום אתה לא מתבייש, ואני עוד התלוננתי על שטיפת הכלים הייתי צריך לדעת איזה רודן אתה אבל בגלל זה מותק אני אתלה אותך מהביצים שלך, מהפיטמות שלך עם סיכות את כפות הרגליים בחבלים ואפתח אותם לכל דחפין ישתה ויאכל, את הידיים אני אקשור לאחור לאט לאט אני אנגוש לך בישבן |מותק אתה לא הולך לשבת היום| אני אלקק לך את החור שלך התחת עד שהוא ייפתח כמו שושנה את אשכייך אני אקפיץ על לשוני הרטוב |מצךיפה בלירוי על החזה| כן מותק זה כאב, מה חשבת שבאת לסקס וזוגיות גאה??? טעות מותק אתה אצל השפחה, את הראש שלך אני אמשוך לך לאחור בשערות שלך ואכניס לך חתיכץ ג'ונג' אתה קורא לזה, |מצליפה בו פעם אחר פעם| עד הסוף מותק זה לא משחק ילדים |עוד הצלפות| (אמט מתחילה להתלהב מהרעיון
). על כפות ידיי יש צמידים עם שפיצים או איך שקוראים לזה וזה לא משנה תאמין לי אני מעביר אותם על גופך ואתה ספק סובל ספק נהנה, אבל למי איכפת. אני מעביר את ידיי בין המפשעות, ואתה באטרף |מצליפה הכי חזק| מותק תרגע כבר אמרתי לך, כאן זה לא סקס וזוגיות גאה. ולפני שאני אמשיך, אני יאפשר לך לומר מה אתה אוהב, כדאי לך לבקש כי אם אני אצטרך להחליט זה לא ייגמר סטוב. |סומסום נפרדת מליורי כמו שצריך היום, נראה שהוא לא יגיע כלכך מהר| אז חברים יקרים זה היום עשה אלוקים נגליה ונשמחה בו. שיהיה לכם בוקר מדהים עם הצלפות, נשיכות ומכות חזקות בישבן השמש תכה בכם שוב ושוב אוהב אותכם המון אמט
שהיה פעם איש טוב ובר לבב השפחה של הפורום, אחרי פסח אני מוותר על התפקיד |אבל מי שרציני יש על מה לדבר|

S h a m i

New member
נשמה שלי....

ת-נ-ו-ח-י
בוקר טוב גם לך... כמה טוב לקרוא דברים מרנינים כל כך במעבדת מחשבים במכללה... במיוחד שהתמונה מבצבצת לה ברקע וככה כולם יראו אילו שמות אתה עושה בפורום... סוף סוף אני אומר פה בוקר טוב אחרי תקופה ארוכה של ימים עמוסים ועסוקים. מעבר הדירה הולך ונגמר, עוד כמה ידות ועניינים אחרונים, שבוע שבועיים והדירה מאורגנת... זאת לא דירה - זה הפקה של אירוע המקום הזה... אז אמט יקירי אני באמת מקווה שגיא מרגיש טב אחרי אגרסיות פנימיות שכאלו, שהוא מסוגל לנהוג לעבודה ולשבת יום שלם מול המחשב בלי לנוע בחוסר נחת. את קבלת הפנים לאוהד אהבתי ביותר. אם הוא אהב - זה כבר נושא לדיון אחר... שיהיה לך ולכל באי הפורום ליום זה, יום מאושר, תחילת סופ"ש מהנה והעיקר... רק טוב

Yaron40

New member
מתאים לך ../images/Emo70.gif

בוקר טוב ויום טוב אמט וכולם אמט נראה שמצאת את הנישה שלך. אולי תלך על זה גם באופן מקצועי ? חוץ מזה, יש לך תשובה בשבילי ? ביי ירון

בוקר טוב, אם כי הזוי במקצת,לא ?

אמט, מאמי- נגמר הביסלי ? תרגיע, תרגיע !!! מטנטרה הגעת לזה ? אם זה לא ורסטיליות אז מה כן ? אני לא נבהל בקלות(דווקא כן) אבל הצלחת להפחיד אותי על הבוקר.

amet

New member
מותק אל תהיי מודאגת

כי כשאת תגיעי לקליניקה שלי אני אדאג לצרף עוד כמה שפחות לך אני בטוח יעשה משהו יחודי עם תחת כמו שלך מבטיח לך שוט מיוחד משערות של סוס ארוכות ארוכות.... ועד שתגיעי תתחילי להתחמם קצת בבקשה זה נקרא ספאנקינג |הצלפות הצלפות הצלפות הצלפות ורק לך מותק| אמט
חולה נפש של הפורום

את החימום שלי אני עושה

בריצה קלה לכיוון סוריה, להתחבא שם ביחד עם סדאם
אמא'להההההההההה
[אם אתם רואים סדאם עם חזה גדול מקפץ וקצוות שיער מחומצנות - זאת כנראה אני] [אל תגלו לאמט - שלא יתפוס אותי
] [שלחו לי טלגרמה כשתחזירו לפה את האמט הטנטרי, פליייייז]

Liroy26

New member
חולת נפפשששש!!!

צא דיבוק, צא
אבל יאמר לזכותך שהלוק של מכנסי עור, מגפיים שחורים ופוש אפ בהחלט הולם אותך! מאממת!

guy1974

New member
אתם מודאגים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה אני יגיד../images/Emo35.gif

לירוייייייייייייייייי מה עשית לו? שיחה אחת שלך איתו במסנג'ר וזהו??? במקום להתעורר בשלבת הבוקר עם ברכה ליום טוב תראה מה ניהיה ממנו, מכות, שוט, אזיקים....
אתם סופגים זאת רק מילולית... לעומת זאת, אני זכיתי היום להתעורר עם מורד שמצליף וקופץ לי במיטה כמו מטורף |הצילוווווווו| היום אני מפרק את המסגרת של המיטה שאני לא אמצא את עצמי קשור מחר בבוקר.... יוחזר אמט הטנטרי ומיד

עפ"י התמונה שהוא צרף.....

איי,איי,איי....לא הייתי דואג מהמסגרת של המיטה-אני חושב שזה הזמן להשתמש בחדר האטום לאכלוס השפחה אחוזת הדיבוק, לפחות עד שתתחיל לשמוע נשימות טנטאריות בוקעות משם ! ליבי איתך ומצטרף לקריאתך להשבת אמט הטנטארי !

עודד א

New member
סליחה? מה קרה פה? רגע רגע רגע

כאיש רך נפש שכמותי, פילוסוף ואיש רוח, אני נרתם להרגעת המדרוב. אז בכדי להחזיר אלינו את אמט הישן והטוב, נא למלא אחר ההוראות הבאות: 1. נא לפתוח שירונים וכווווווווולם ביחד- כשאאאאאאאאאאאמא באה הנה יפה וצעירה אז אבא על גבעה בנה לה בית. לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה לה חורשתתתתתתת האקליפטוס, הגשר הסירה וריח המלוח על המים. 2. להמשיך לשיר הבא - דוגית שטה מפרשיה שניים ומלחיה נרדמו כולםםםםםםםם אם לא יעורו כל מלחיה איכה תגיע הדוגית לחוף 3. ואחרי שמופאע הנפש מראה סימני בלבול - אנא צעקו אחריי בקו גדול: צאאאאאאאאאאאאאא דיבוק צאאאאאאאאאאאאאאאאא
נו עזר? |

Yaron40

New member
אולי מכל הנקיונות האלה לפסח ../images/Emo35.gif

מרוב נקיון התגלה אמט האמיתי. ברוך הבא ! אמט - קבלת פנים לאט בבקשה. ירון

amet

New member
אתם ביקשתם....

להלן תמונה של החדר האטום אמט ואל תתעסקו איתי הבנתם בנות גיא מהר הביתה

ZEUS27

New member
וואו אמט..

אפילו אני מתחיל קצת לפחד ממך..אבל זה מדליק כל הקטע החדש הזה שלך.

לא אמרו לך שבזמן שמשתמשים ....

באקונומיקה יש לאוורר היטב את הבית ? נראה לי שהאדים שיבשו שם משהו למעלה. גיא, אתה בטוח שאתה רוצה לחזור מ ה ר הביתה ?

amet

New member
גרין בירד אתה בטוח רוצה לדעת

מה אקונומיקה עושה לי במוח אז ככה: כשאני מנקה וחושב עליך ושואף קצת אדים אני רואה את עצמי בבגדי עור עם תחתון חוטני, ואיזה כמה חתיכות עור באלכסון על גופי. קצת מרגיז אותי לקורא שאתה מערער לבעלי את הרצון לחזור הביתה ועל זה אתה הולך לשלם. אני רואה את עצמי משכיב אותך על הקופסא הקטנה שלי בחדר קושר לך את הידיים ואת הרגליים, ומשאיר רק את התחת שלך חשוף |צליפה עצבנית| וכן, אתה נבהל משהו משהו, אך זה לא מעניין אותי אמרתי לך על הבוקר פה זה לא בית זונות!!! ואז ההפתעה האמיתית מגיעה, אחרי שאני נותן לך כמו שצריך, ואתה מזליל ריר על הלבוש שלי, אבל גם על זה אתה משלם, בעיה שלך מותק. אני חושב לרגע, לתת לך את התחושה שאני הולך לרחם עליך....אך ידיד כנראה שזה לא יום המזל שלך, והנה אני לוקח את ה...... לא מאמין............. אמט
השפחה המצליפה של הפורום.

amet

New member
בבקשה הוכחה

|זה מה שקורה למי שאומר לקוקי שלי לא לבוא הביתה|

ורק עפ"י החתימה שלך ניתן להבין:

ששאפת היום קצת יותר מדי (חומרים מסוכנים) !

למעלה