../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif
בוקר טוב חברים יקרים ה
כבר זורחת ה
כבר מצייצות ואתם עדיין במיטה |מכה בריצפה עם השוט| קומו נקבות שכמותכם, יום ארוך מצפה לכם איתי |עוד מכה בריצפה| מה זה פה בית-זונות
, אני אראה לכם מה זה בית זונות
שמי ועודד על ארבע ועכשיו |המממ יאמי יאמי| (נשמע פיצוץ) עודד מה זה הרעש הזה |אויי הייתי צריך לדעת אוףףףףףףףףףףף| טוב אותכם אני יזעוב על הבוקר לירוי מותק תראה מה עשית ממני, איפה היופי והאהבה איפההרוחניות עד כדי כך לשפחת הפורום אתה לא מתבייש, ואני עוד התלוננתי על שטיפת הכלים הייתי צריך לדעת איזה רודן אתה אבל בגלל זה מותק אני אתלה אותך מהביצים שלך, מהפיטמות שלך עם סיכות את כפות הרגליים בחבלים ואפתח אותם לכל דחפין ישתה ויאכל, את הידיים אני אקשור לאחור לאט לאט אני אנגוש לך בישבן |מותק אתה לא הולך לשבת היום| אני אלקק לך את החור שלך התחת עד שהוא ייפתח כמו שושנה את אשכייך אני אקפיץ על לשוני הרטוב |מצךיפה בלירוי על החזה| כן מותק זה כאב, מה חשבת שבאת לסקס וזוגיות גאה??? טעות מותק אתה אצל השפחה, את הראש שלך אני אמשוך לך לאחור בשערות שלך ואכניס לך חתיכץ ג'ונג' אתה קורא לזה, |מצליפה בו פעם אחר פעם| עד הסוף מותק זה לא משחק ילדים |עוד הצלפות| (אמט מתחילה להתלהב מהרעיון
). על כפות ידיי יש צמידים עם שפיצים או איך שקוראים לזה וזה לא משנה תאמין לי אני מעביר אותם על גופך ואתה ספק סובל ספק נהנה, אבל למי איכפת. אני מעביר את ידיי בין המפשעות, ואתה באטרף |מצליפה הכי חזק| מותק תרגע כבר אמרתי לך, כאן זה לא סקס וזוגיות גאה. ולפני שאני אמשיך, אני יאפשר לך לומר מה אתה אוהב, כדאי לך לבקש כי אם אני אצטרך להחליט זה לא ייגמר סטוב. |סומסום נפרדת מליורי כמו שצריך היום, נראה שהוא לא יגיע כלכך מהר| אז חברים יקרים זה היום עשה אלוקים נגליה ונשמחה בו. שיהיה לכם בוקר מדהים עם הצלפות, נשיכות ומכות חזקות בישבן השמש תכה בכם שוב ושוב אוהב אותכם המון אמט
שהיה פעם איש טוב ובר לבב השפחה של הפורום, אחרי פסח אני מוותר על התפקיד |אבל מי שרציני יש על מה לדבר|
בוקר טוב חברים יקרים ה