../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif
בוקר טוב אנשים נפלאים בוקר שטוף שמש, היום מבטיחים לנו חמסין יותר מאתמול אללה ייאסטר איך אני יעבור את זה בשלום
. אני מקווה חברי היקרים שכולכם קמתם עם תחושות טובות וחדשות. אתמול עבר על כוחותינו יום מלא בבלבול, ברגשות עזים (חלקם פחות), בכל מיני הבנות, לגביי עד כמה אנחנו אוהבים אחד את השני, עד כמה חשוב לנו הפורום הזה, זה בהחלט נקודה שראוייה לציין לשבח. SHAMI ועודד א'הצליחו במאת האחוזים, להוליך אותנו שולל ב-1 באפריל- אני מודה שזה לא היה קל עבורי כלל וכלל, אך לאור ההודעה השמחה שבאה לקראת סוף היום, מה אני אומר לכם, היה שווה כל רגע. אני יודע שזה מעלה באיזשהו מקום של כעס לא עושים דבר כזה וכו', מצד אחד מקובל עליי ומצד שני, תודו, הם שיחקו אותה ובגדול. אין טעם לזרוע כעס, עצבים, לעשות ברוגז או כל דבר אחר, אחרי שכולנו הבנו כמה הבחור הסקסי הז חשוב לנו, אז אנחנו הולכים אחורה......לא לעניין. הבחור יוצא אל האור ואל החופש והדרור שכולנו שואפים אליו אולי הדרך שלו לא מקובלת על אחדים מאיתנו, אך חבר'ה בואו לא נשכח כי זה רגע גדול עבורו, וכאשר חבר ייקר שלנו מתחיל משהו חדש, אנחנו שמחים בשבילו. לפני שאתם מגיבים, לפני שמה שרוצה לצאת החוצה, נשמו עמוק, ספרו עד עשר, ובואו נרשום מזל טוב יש משהו חדש באוויר את מה שהיה לא ניתן להחזיר ואת מה שיהיה רק יהיה ניתן לשפר ולענג. שמי חבר ייקר אני מאחל לך הצלחה ברדכך החדשה אני יודע שהמסע הוא לא תמיד קל יש עליות ויש ירידות יש רגעים שבהם אנחנו נשברים (אל תשכח אותנו) יש רגעים שבהם אנחנו גדלים אבל תמיד, תמיד הכל פועל לטובתנו אני מאחל לך יום מקסים ונעים ואם גרמנו לך קצת באסה לא נורא, גם אתה גרמת לנו....אבל מי סופר הלוואי ונוכל לכעוס אחד על השני ובסופו של דבר נוכל גם להתחבק להתנשק להתפשט לגעת להראות....אוקי קמתי חרמן אז מה....
שיהיה לכולנו יום טוב אם משהו רוצה לומר לי משהו אין טעם, חבל לכם על הזמן אני עוזב לאן..... ללימודים עד הערב אוהב אותכם גם אתם לא אוהבים אותי מה קורה איתי היום, אני בסדר, קוקי היה משהו בלילה ואני לא יודע על זה טוב אני מאחר יום מקסים אלף נשיקות אמט
בוקר טוב אנשים נפלאים בוקר שטוף שמש, היום מבטיחים לנו חמסין יותר מאתמול אללה ייאסטר איך אני יעבור את זה בשלום