../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif
בוקר טוב
בוקר טוב
בוקר טוב
בוקר טוב חברים יקרים הרבה זמן לא התראיינו בפינתי היקרה היום מבטיחים לנו ובמשך השבוע שרב
זה הזמן לסגור את ה-
ולהוציא את ה-
ולצאת החוצה. אני מאחל לכם בוקר נפלא ונהדר בוקר חמים ונעים רק אנא אל תתנו לחום להוציא אותכם משלוותכם שמרו על קור רוח, ולירוי26 לא להתחיל להרוג אנשים בדרך כי החום מפוצץ לך את הצורה ואת הסכין של העוגה שלך אני מקווה שהשארת בבית. וזה גם הזמן להודות לך על המפגש של ליל אמש עם רוב חברי הפורום, היה מעולה, גרין בירד שוב מזל טוב ליום הולדתך תמשיך בדרך הזאת, ותמשיך להקשיב לאמת הפנימית זה בהחלט לא קל, אך אני מאמין שבסופו של דבר זה שווה כל רגע. אני קורא עכשיו לכל החברים ומבחינתי אפשר וכדאי ורצוי להפוך את המפגשים האלו לפחות פעם בחודש שנתראה כל פעם בבית של משהו אחר כולל בחיפה לכל המפונקים ואני מדבר עליך עודד א', חיפה זה לא קריית שמונה
. אתמול גם הייתה לנו שיחה מדהימה עם ירון40 ובעקבות השיחה אני רוצה להקדיש לך ירון40 את פנינת הרוח שלי להיום וכמובן אני מקדיש זאת לכולנו. פנינת הרוח
להניח הנחות "רובנו מניחים הנחות מתוך הפחד לשאול. אנחנו פוחדים לשאול בכדי לא להתעמת עם האמת, ובכך אני מייצרים מנגנון של ערפול. הערפול מייצר חוסר בהירות מחשבתי, ועקב כך חוסר בהירות תקשורתי. אנחנו מגיעים למצב שבו אנו משקרים לעצמנו, משקרים לאחרים ומניחים המון הנחות כדי לייצר בטחון כלשהו של יידע. כשאנו שומעים רכילות, כשאנו מפרשים דברים בצורה מסויימת בלי לאמת זאת, כשאנו מפרשים התנהגויות ומסרים בלתי מילוליים אנחנו מניחים הנחות שאינן אמיתיות בהכרח. הנח לעצמך היום שלא להניח הנחות, אלא לשאול שאלות, ובדוק אם הדבר מאפשר לך יותר בהירות." כולנו נמצאים במעגל של שינוי ופחד רובנו חווים את הפחד ברובדים כאלו ואחרים אפשר לומר שהפחד הוא העוצר אך גם המניע אותנו ממקום למקום ההתסכלות פנימה היא לפעמיים לא קלה ללכת פנימה גם זה לא קל ומפחיד החדש, השונה, האי-וודאות גם כן היא מפחידה אך בלבך ישנה כבר תשובה שלא משתמעת לשניי פנים זה כנראה הזמן שהנשמה שלנו כבר הבשילה והיא מחכה שנטעם מהתוצר המובהר לכן חוסר בהירות, חוסר הקשבה, וחוסר אומץ הם סוג של חוסר בהירות. זה בטוח בשבילי לשאול שאלות ולבדוק את ההנחות שלי מרגע לרגע מחשבתי מתבהרת לכל אדם יש אמת פנימית שלו בברכת יום נפלא יום שמח ועליז |מי אמר הומואים| שיהיה לנו יום שמח מלא באור ובאהבה אמט