בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב
בוקר טוב
בוקר טוב
בוקר טוב חברים יקרים הרבה זמן לא התראיינו בפינתי היקרה היום מבטיחים לנו ובמשך השבוע שרב
זה הזמן לסגור את ה-
ולהוציא את ה-
ולצאת החוצה. אני מאחל לכם בוקר נפלא ונהדר בוקר חמים ונעים רק אנא אל תתנו לחום להוציא אותכם משלוותכם שמרו על קור רוח, ולירוי26 לא להתחיל להרוג אנשים בדרך כי החום מפוצץ לך את הצורה ואת הסכין של העוגה שלך אני מקווה שהשארת בבית. וזה גם הזמן להודות לך על המפגש של ליל אמש עם רוב חברי הפורום, היה מעולה, גרין בירד שוב מזל טוב ליום הולדתך תמשיך בדרך הזאת, ותמשיך להקשיב לאמת הפנימית זה בהחלט לא קל, אך אני מאמין שבסופו של דבר זה שווה כל רגע. אני קורא עכשיו לכל החברים ומבחינתי אפשר וכדאי ורצוי להפוך את המפגשים האלו לפחות פעם בחודש שנתראה כל פעם בבית של משהו אחר כולל בחיפה לכל המפונקים ואני מדבר עליך עודד א', חיפה זה לא קריית שמונה
. אתמול גם הייתה לנו שיחה מדהימה עם ירון40 ובעקבות השיחה אני רוצה להקדיש לך ירון40 את פנינת הרוח שלי להיום וכמובן אני מקדיש זאת לכולנו. פנינת הרוח
להניח הנחות "רובנו מניחים הנחות מתוך הפחד לשאול. אנחנו פוחדים לשאול בכדי לא להתעמת עם האמת, ובכך אני מייצרים מנגנון של ערפול. הערפול מייצר חוסר בהירות מחשבתי, ועקב כך חוסר בהירות תקשורתי. אנחנו מגיעים למצב שבו אנו משקרים לעצמנו, משקרים לאחרים ומניחים המון הנחות כדי לייצר בטחון כלשהו של יידע. כשאנו שומעים רכילות, כשאנו מפרשים דברים בצורה מסויימת בלי לאמת זאת, כשאנו מפרשים התנהגויות ומסרים בלתי מילוליים אנחנו מניחים הנחות שאינן אמיתיות בהכרח. הנח לעצמך היום שלא להניח הנחות, אלא לשאול שאלות, ובדוק אם הדבר מאפשר לך יותר בהירות." כולנו נמצאים במעגל של שינוי ופחד רובנו חווים את הפחד ברובדים כאלו ואחרים אפשר לומר שהפחד הוא העוצר אך גם המניע אותנו ממקום למקום ההתסכלות פנימה היא לפעמיים לא קלה ללכת פנימה גם זה לא קל ומפחיד החדש, השונה, האי-וודאות גם כן היא מפחידה אך בלבך ישנה כבר תשובה שלא משתמעת לשניי פנים זה כנראה הזמן שהנשמה שלנו כבר הבשילה והיא מחכה שנטעם מהתוצר המובהר לכן חוסר בהירות, חוסר הקשבה, וחוסר אומץ הם סוג של חוסר בהירות. זה בטוח בשבילי לשאול שאלות ולבדוק את ההנחות שלי מרגע לרגע מחשבתי מתבהרת לכל אדם יש אמת פנימית שלו בברכת יום נפלא יום שמח ועליז |מי אמר הומואים| שיהיה לנו יום שמח מלא באור ובאהבה אמט

Liroy26

New member
כמה התגעגעתי לזה! ../images/Emo13.gif

בוקר שנוי במחלוקת - מצד אחד אני מתענג על זכרונות ליל אמש מצד שני נאחס לי קצת לאור הודעתו של דניאל365 בפורום "גאוה". כפרות על החום בחוץ (המזגן נמצא מעלי) דוחות האקסל ומדפסות הלקסמרק יורידו אותי ביגון שאולה. אבל יהיה פ'סדר.

Yaron40

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אמט תודה על אתמול ועל הפנינה. גיא ואתה נהדרים.
ירון

amet

New member
אמט בדרך החדשה

רובנו חווים את החיים בדרך כזו או אחרת בפינת הבוקר טוב שלי דיברתי על הפחד הפחד שעוצר אותנו, והפחד משניע אותנו. אני רוצה לשתף אותכם בפחד שעצר אותי דיי הרבה זמן. מאז שהגדרתי את עצמי כמובטל משהו השתנה בחיי. רוב המטופלים שלי עזבו, הגיעו חדשים אך לא המשיכו לבוא בהתחלה קירתי את זה למקום שיש מתח במדינה שהמצב לא מאפשר לאנישם להוציא את הכסף על מותרות כאלו ואחרות ומצד שניי הייתי במין תסכול כלכך גדול שלא הבנתי מה נשתנה, סידרתי את הבית לפי הפאנג-שוואי הלכתי וקניתי אבן ב-800 שקל (אמטיסט) זאת פה בצד (במקום 1500) (הסגולות של האבן מבחינת הפאנג-שוואי הם מגבירה עושר, מבחינת ההילינג זאת אבן הריפוי, ועוד הרבה תכונות - זאת נשמור לפעם הבאה). מה אני אומר לכם ישבתי עם קוקי ואמרתי לו "מותק לא יכול להיות שדווקא בזמן שאני מרגיש הכי בשבל ואני מרגיש הכי טוב מבחינת יכולת הריפוי\טיפול שלי לא יהיו לי מטופלים" זה ממש תסכל אותי, וכל הזמן אמרתי שאני מובטל. ביום חמישי האחרון, פתחתי את העיתון בכדי לחפש עבודה בתחום השיווק מה שעשיתי במשך שש שנים. וכאשר התחלתי לחפש, קיבלתי טלפון ממקום מסויים שבו עשיתי בעבר הרצאה על שחזור גלגלוים קודמים, והם הזמינו אותי לעשות עוד שני הרצאות, והציעו לי להשכיר לי את החדר הרצאות ולעשות במכון שלהם קורס חדיטציה והתפתחות אישית. לא האמנתי קפצתי מאושר והבנתי כי היקום לא רוצה שאני אחזור אחורה בשבילי זה היה עוד סימן חזק מהיקום להמשיך ולהאמין בי ובמה שאני עושה. ואז הגיע רגע השינוי ורגע האמת. הרבה זמן חשבתי לפתוח תיק במס הכנסה ולהיות "עוסק זעיר" אתמול קמתי הלכתי והוצאתי חותמת אישית שלי, קניתי פנקס קבלות, ואמרתי לעצמי אני בדרת חדשה. נפגשתי עם אנג'ל69 מתחת למשרד שבו עבדנו יחד וכאשר פגשתי מספר אנשים שעבדו יחד איתי והם שאלו אותי מה אני עושה היום אמרתי להם שפתחתי קליניקה בקריות להילנג ומלסאג' וכו' ואז אנג'ל אומר לי, אתה יודע כמה זה כייף לשמוע אותך אומר שיש לך קלינקה ולא לשמוע אותך אומר שאתה מובטל" חייכתי לעצמי ואמרתי וואלה אני יוצר את חיי, ואני אחראי על מה שאני אומר" בזה הסתכם כל הבלבול שלי וכמו שנאמר "סוף מעשה במחשבה תחילה" "המוות והחיים ביד הלשון" בערב הגעתי הנחתי את הפנקס יחד עפ החותמת בפינת השפע בביתי ובערב קיבלתי טלפון מלקוחה חדשה שרוצה פאנג-שוואי הביתה אמא שלי התקרשה ואמרה שהיא מסדרת פרוקטציה להכנס לעירית חיפה דברים מתחילים לזוז אמט כבר לא מובטל, אמט עצמאי מצליח" זוהי המנטרה החדשה שלי שחכתי לזמן קצר, שאני אחראי על מה שאני עושה ועל מה שאני אומר ושאני הוא זה היוצר את חייו. אני מקווה שזה לא היה ארוך מדיי בשבילכם בכדי לומר שאני עצמאי וכבר לא מובטל אך כל אחד יכול לקחת את זה למקום אישי שלו ולראות איך הוא יוצר את חייו ולמדתי שגם לי מותר לפעמיים לא להיות מודע.... באהבה ותודה על כל רגע באהבה גדולה אמט
נ.ב לירוי העוגה שלך הייתה פגז

Liroy26

New member
כל כך שמח לשמוע!

מקווה שמעט מהאופטימיות וקורט מהמזל שלך יעברו אלי. יהיה פ'סדר... (לירוי שתכף שורף לרדיוס 100FM את התחנה עם השירים הדכאוניים שלהם על הבוקר..תכף חוטף סוכרת!!!)

guy1974

New member
בוקר נפלא

קיץ
קיץ
קיץ
קיץ
קיץ
קיץ
קיץ
קיץ
קיץ
איזה כיף, ממש בקרוב לא נקפא מקור לקום בבוקר מהמיטה כל השכבות יתחילו להתקלף |סוף סוף נראה גופות| ים, שיזוף ולכל החברים, היה ממש אחלה אתמול ובהחלט יהיה נחמד לאמץ את הרעיון לא רק בימי הולדת. השותף החדש של דניאל התחיל איתי ברגל שמאל שככל הנראה המובילים דאגו לדפוק לי את המכסה מנוע + אנטנה של הדיבורית שמישהו שם עליה עין וגריןבריד - שוב המון מזל טוב.... יאללה אנשים, שיהיה יום נפלא.

אני עוד זקוק לתקופת התאוששות מרצף

האירועים ולכן אתמצת (גם כאן) ואומר תודה לכולכם על היום היפה בחיי. אני מאחל לעצמי שאני ואתם נהיה שותפים מלאים ביצירתם והגשמתם של המון המון ימים יפים כאלה לכל אחד ואחד מאיתנו.

Liroy26

New member
קח את כל הזמן שבעולם!

שמח לשמוע שהיה לך כיף! הערה קטנה לגביכם המוזמנים, ככה בשביל חומר למחשבה - כשמזמינים אתכם למסיבת הפתעה נהוג בד"כ להגיע בזמן ולא להתקשר אלי רבע שעה לפני שבעל האירוע אמור להגיע בכדי להגיד "תכף מגיעים אל תדאג! אנחנו כאן בצומת גלילות..." שמח לשמוע ש"עוגת הבנות" (בחיי שככה קוראים לה!) ערבה לכם! ודבר אחרון - ראיתם שכן אפשר להעביר ערב שלם בלי שיחות על חוקנים וחדירות אנאליות??

guy1974

New member
רבע שעה מגלילות לדרום ת"א

זה המוןןןןןןןןןןןןןןןן זמן |מי אמר חמור קופץ בראש| חוץ מזה, מה אין פרוטקציה למי שגר צפונה מגשר הירקון???

amet

New member
תקשיבי לי מותק ת"א!!!

כל עוד הגעתי בזמן אני לא רוצה לשמוע אותך פותח את הפה אולי רק להרגיש................ אבל על זה נדבר ב-SMS ו....את הריגרסיות שלך תוציא בפורום השכן ולא בפינתי המופלאה והנפלאה המדהימה והמקסימה והכל בכל לכל...... מותק תרגעי כי אני לא אזמין אותך לארוחת ערב שאתה כלכך מחכה לה הבנת מותק !!! אמט

Liroy26

New member
גיברתתתתת!! ../images/Emo46.gif

אני בסטרס היום!! ואין לי "רסקיו" בשלף!!! מיסטר דניאל365 חושב שככה זה יעבור לו בשתיקה??? Over my dead body
חומד, דוגמית מהלזניה של הנסיך שלי ומחר אנחנו אצלכם! חוץ מזה החומר למחשבה היה מיועד לגיברת אודט "נדמה לי שהוא ראה אותי כי כמעט הגענו יחד" מהפורום השכן. אבל היה כיף!!

amet

New member
הגיברת מתנצלת ../images/Emo94.gif../images/Emo95.gif

איתך הסליחה מתוקה אבל לא מזיק לדעת להבא.....

אולי תתגבר על זה כבר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אתה היחיד שכל הזמן מחזיר לנושאים האלה, כשכבר כל השאר שכחו בכלל שדיברו עליהם

../images/Emo3.gif

מה זה ב 5.6? (חוץ מהאירוע הגדול?) (וחוץ מערב יום העצמאות?)
ולמה זה כתוב בהודעה של עוגי?

איזה כייף לשמוע../images/Emo70.gif

ממש כייף לשמוע (שוב) שנהנית אתמול ושריגשנו אותך. אם ככה, המטרה הושגה בהצלחה
מקווה שאתם תהנו מהיום היפה הזה, כי אני הולכת להיות תקועה בעבודה עד מאוחר...!

למעלה