בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב ושבוע טוב לכווווווווווווווווווווווולם בוקר טוב חברים יקרים אני רואה שחלקכם השכמתם קום היום |מי אמר דניאל
| שיהיה לכולנו יום טוב יום נעים וחמים שיהיה שבוע של שקט עם הרבה התחלות חדשות
שיהיה לנו רק טוב המשך יום נעים ומקסים באהבה אמט

Liroy26

New member
כל הסופ"ש חיכיתי רק לזה!

מצ"ב סיכום שבועי קצרצר: כמה ימים שלירוי "חולה" ושוכב בבית המסכן. חולה במה? לא ממש חשבתי על זה..אבל חולה והכי חשוב הוא לא הולך לעבודה אלא יושב בבית ומפזר את הקו"ח שלו ברחבי רשת האינטרנט. ביום שישי בשעה 23:30 טלפון משכני לעתיד דניאל "יאללה בוא לתכלת!", אני שלא אפספס שום הזדמנות להנות מזיו פניו של הידיד הכוסון של מובי (חייב למוצא לו כינוי קצר יותר) פיזרתי על עצמי קורטוב של נצנצים, החלפתי את המכנס למשהו צמוד מעט יותר (ככה בשביל שיהיה לו יותר קל להתפקס על החבילה) ויוצאים לדרך. הפעם אני חייב להודות בעובדה שאני בהחלט מבין את אנאבל! כל כך הרבה סטרייטים מכוערים בחיים שלי לא פגשתי!! כפרות על הכיעור לפחות שלא ירקדו לי כמו עדר בבונים שיודעים לשרוק! הידיד הכוסון של מובי דפק נפקדות (חזר עייף מהצבא האפרוח) אבל הגיע ידיד אחר לא פחות כוסון...
דניאל היה גדול מהחיים ולמרות שהיינו רק שנינו הרבה זמן לא נהניתי ככה

daniel365

New member
אכן היה משובח...

לירוי לא חולה ב-
. הוא מזייף... ובגדול!!! לירוי פרנואיד - הוא חושב שדניאל שונא אותו. לירוי עיוור - דניאל חולה לו על הצורה. לירוי הולך להיות מאושר - דניאל הולך להיות ממש מתחתיו. הגשמת פנטזיות. לירוי מוצא תחליפים זולים - הידיד החדש של מובי ממש לא להיט. לירוי הוזה??? - גם את הידיד החייל אני לא זוכר כמשהו מיוחד... לירוי צודק - סטרייטים לא יודעים לרקוד. לירוי צודק - רק רציתי לחזק את הנקודה שלמעלה. סטרייטים לא יודעים לרקוד. לירוי צודק שוב - הייתי גדול. לירוי צודק - פעם אחרונה - היה ממש FUN אמיתי. לירוי נשמה, בקרוב אתה תרד למטה, תמרח עלי נצנצים בכל הגוף ותיקח אותי לתכלת באופן קבוע. תתרגל!!! שבוע טוב לכולם!!! אני.

Liroy26

New member
אם לירוי צודק זה כבר טוב!

אבל הידיד הכוסון של מובי שווה ביותר!

daniel365

New member
וכרגיל...

אני מגיב לבוקר טוב של אמט בשעות של לילה טוב.... מה לעשות - הבוקר שלי לא מתחיל ב-11 בבוקר!!!! ואיפה אתה כבר??? תחזור מהלימודים!!! מקווה שעבר עליך יום קל ומהנה.... מתגעגע אליך!!! בקרוב אצלי בחנוכת בית!!! אני.

Liroy26

New member
"ברוך שבראני סטרייט!"

מוצ"ש האחרון. המיקום - "הג'ירף" בתל אביב. הנוכחים - לירוי והנסיך רעבים מתמיד. שולחן לידנו ישבו 4 זוגות סטרייטים + ילדה של אחד מהם. נושאי השיחה - (לא שהקשבנו אבל הם היו כל כך "שקטים" שהיה קשה לפספס) עסקו במי התחתן עם מי, מתי, כמה ילדים, מתי הכירו ולמה הבחור שיושב בפינה עדיין לא נשוי. ("כי הוא פשוט לא מצא את האישה הנכונה") מה אגיד ומה אומר? באמת שאני מאוד פרנדלי לסגנון החיים הסטרייטי שעל פי הכרותי האישית עימו (חברים מהתיכון) מורכב מלהתחתן בגיל 21 עם הבחורה שהתחלתי לצאת איתה בתיכון ולהביא ילדים בגיל 23. משפט המחץ שכמעט הפיל אותי מהכסא היה "אני כבר לא צעירה אתה יודע, אני בת 28..." כאיללללוווו...בזה מתסכמים החיים שלך??? ועוד לחשוב שהפרש הגילאים בינינו הוא סה"כ שנתיים
אני לא אומר שכל הסטרייטים בוחרים באורח החיים הדי מזורז הזה, אלא שאני מכיר כן. וכל כך חבל...

גם אני

לא צעירה יותר, אתה יודע..... ובעוונותיי, אני גם סטרייטית. וגם אני עדיין לא מצאתי את "האיש הנכון" (אלק... זה הוא שלא מצא אותי) אני מקווה שאתה עדיין אוהב אותי, למרות כל אלו. ולירוי, בבקשה בבקשה בבקשה, אם אני אי פעם אתחיל לדבר כמו כל החננות האלו, תבוא ותגיד לי משהו כדי שאפסיק באופן מיידי
טוב

Liroy26

New member
אני דבר ראשון מוריד עליך כאפה!

ככה בשביל האיפוס והתחושה הטובה. אחר כך שולח אליך את בעלך למשגל עצבני בכדי שיוציא לך את כל השטויות מהראש.

Liroy26

New member
שקיוז מי, אני חלילה לא רוצה להתלונן

אבל הבלעדיות שייכת למישהו אחר שהעלה את הנושא שאני כמובן לא רוצה לציין שמות |שיעול|עוגי|שיעול|.

../images/Emo46.gif קושיליראבאק ../images/Emo70.gif

עוגי ראה את המילה חוקן בפורום שלך (
) מיסטר, ובסך הכל רצה להבין במה מדובר
מכאן ועד בלעדיות... [ושלא נציין מי הסביר די באופן גראפי |שיעול|לירוי|שיעול|] [
שיהיה יום נפלא
]

Liroy26

New member
מה זה הפה הזה תגיד לי???

אם לדייק עוגי שאל מה זה "חוקן" באחד משיחות הועידה שנעשו במסנג'ר באחד הימים. לירוי במקרה היה שם והתנדב לשתף במידע המועט שהיה לו.

לא לא לא לא לא...

עוגי אכן שאל במסנג'ר, אבל לא היו מתנדבים לענות. אפילו לירוי שבאמת נראה כאילו הוא מתחיל לענות, התחמק בסופו של דבר. רק מאוחר יותר באותו שבוע, בסלון של לירוי, עוגי התעקש על לקבל תשובה, ואז לירוי הסביר על החוקן, מהותו, והדרכים לביצועו [לא מניסיון אישי כמובן]

xanadu

New member
ובואו נודה על האמת...

לא התחרטת מיד על זה ששאלת?

למעלה