בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים בוקר טוב חברים מופלאים זה היום עשה ה' נגילה ונשמחה בו
אתמול בערב אמט ראה טלויזיה בזמן שקוקי עבד על המחשב ומערוץ לערוץ פתאום מתקלתי בערוץ "בריזה" ונחשו מה היה...... היה קדם אירוויזיון משנת 1981 זה היה מצחיק היה מדליק
אני צפיתי בכל מקרה היו שם הכל עובר חביבי, יגאל בשן בצעירותו, שלמה גרוניך ועוד ועוד ועוד ובחרתי מתוך האירוויזיון להקדיש לכולכם שיר מקסים מה שהיה מה שהיה, תשכח מזה מה שיהיה לא משנה מה שאבקש בעולם כזה תו לי את היום הזה תן לי שמש
על הבוקר
ויונה מעל הגג
תן לי תכלת ברקיע תן לי יום אחד של חג.
תן לי אהבה חולפת
תן לי אהבה גדולה
לן לי שמלטפת
רק אותי מבין כולם
חברים שיהיה לכולנו יום של חג יום של אהבה יום של שמחה והרבה הרבה גשם אמט היה בבית מלון יומים "באסיאנדה" שבגליל, הייתי עם אבי ועם כל הפנסיונרים של שכונת ילדותי וגם עם ה"סבתות שלי|" היה מעולה זה היה נראה כמו גן ילדים בגים 60+ מה שאני יכול לומר חב'רה עלו על המכוניות וצאו לטייל בגליל התחתון הכל ירוק צומח ומדהים שפע של הרים וגבעות כלכך ירוק בעיניים שווה כל רגע שיהיה לכם
בוקר טוב
באהבה אמט

amet

New member
פינת הפרגון של אמט.....

והיום מאחר ואני מושפע מקדם האירוויזיון אני מקדיש את
הבוקר
לעודד א' ואני גם מקדיש לך חמוד שיר שכמובן ואיך לא זכה בקדם בשנת 1981 קבלו בבקשה את להקת ה-כ-ל ע-ו-ב-ר- ח-ב-י-ב-י- |כפים סוערות| לפני שניפרד בטרם יום יירד דברים רבי יאמרו בינינו אלף מילים, אלף צלילים עד הלילה מפני שכבר קרה נדמה שכבר היה נדמה שכבר נאמרו בינינו כל המילים כל הצלילים מה שהיה מה שהיה שהיה בינינו מה שהיה מה שהיה שאמרנו שנינו כל המילים כל הצלילים לילה לילה הלילה הלילה יהיה זה הלילה נאמר דברים שלא אמרנו מעולם הלילה הלילה יהיה זה הלילה שבו נאמר ללא מילים ללא צלילים נאמר דברים של אהבה. מותק שיהיה לך יום מדהים שתהנה מכל רגע שאתה רואה את הקאצ'קה הזה אבל נראה לי שיש לך חבר נוסף לכל ה"זעזוע " הזה באהבה ענקית אמט

guy1974

New member
גם אתה??? לא!!!! |פורץ בבכי|

ידעתי שאסור לי להשאיר אותך לבד ליד הטלוויזיה עכשיו זה בטח רק עניין של זמן עד שתשאל אותי מתי יוצאים לאווט
בכל מקרה שיהיה לכם יום נפלא....

daniel365

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo70.gif

סוף סוף אני לא מגיע לשרשר ברכות בשעות יום מאוחרות
... אז רציתי רק לאחל לכולם שיהיה יום מצוין
, קצת יותר עניין בעבודה
, קצת יותר חיוכים מאנשים
, קצת שמש
שאולי תציץ ויגמר הגשם
הזה כבר (וגם הצינון
...), והרבה
, אבל הרבה
, אהבה
וקצת ספנקינג למנהל הפורום.... כדי שלא ימות לנו מהמתיקות.... אני אני.

Liroy26

New member
ספנקינג למנהל הפורום?! ../images/Emo12.gif

סומסוםםםםםםםם
דניאל רוצה להרביץ לי

עודד א

New member
נשמה יפה שלי../images/Emo24.gif

איזה כיף לי לקרוא את זה בסוף יומיים מטורפים ומלאי עבודה !!! תודה פטמות זכות שלי. וכהבעת תודה ענקית, הרשה לי לצטט לך מתוך שיר הלאום האולטימטיבי של הצמד המנצח מוטי צוריאל ושרי גלעדי (או להיפך) יבוא יום, יבוא אלינו... יבוא יום, כל ילדינו. בבוא יום, ישירו שיר לעולללללללללם, שיבוא.... שוב תודה על הפירגון והפרחים לצה"ל

Falcor27

New member
בוקר מצויין ../images/Emo42.gif

במיוחד שאני מגלה כאן עוד
אירוויזיוניסט גאה
. אני את היציאה שלי מארון האירוויזיון (זה אפילו חרוז
) עשיתי בפורום גאווה
ביום שני (כאן). אז קדימה אמט, תגיע לאאוט, אנחנו מחכים... שיהיה לכולם יום צבעוני
, עליז
ושמח
כמו שיר של תורכיה באירוויזיון. (הנהלת תפוז מתבקשת להוסיף אמוטיקן של אירוויזיון, זה סיוט לכתוב את המילה הזאת
)

shirhayam

New member
שבוע שעבר

ראיתי בבריזה את שנת 86 ואפילו ריטה עם כמו ציפיר בשבי הייתה צחקתי בלי הפסק חחחחחחחח

למעלה