בוקר טוב

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב../images/Emo20.gif

A Poem for Special Friends by Karen Did anyone ever tell you just how special you are The light that you emit might even light a star Did anyone ever tell you how important you make others feel Somebody out here is smiling about love that is so real Did anyone ever tell you many times, when they were sad your email made them smile a bit in fact it made them glad For the time you spend sending things and sharing whatever you find there are no words to thank you but I think you are fine Did anyone ever tell you all this or give one little clue Well today, my dearest "online" friend I send this note to say that I love you!
שיהיה לכם סופשבוע נפלא וקסום
. ואמט, אני מקווה שאתה לא כועס שהקדמתי אותך הבוקר
גדול mai

amet

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo63.gifשבת שלום../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif

שבת שלום לכל חברי הפורום ולעולם כולו..... שבת מנוחה, שקטה,נעימה ומפנקת....
מאי כמובן שאיני כועס כי את מברכת את כולנו בבוקר טוב ונעים הלוואי ומדיי בוקר כולם יכנסו ולו רק לומר בוקר טוב לעצמם ולנו אך בקשה קטנטנה את הפרחים שלי תשאירי לי...
ולכם חברים שראינו אתמול בתאטרון היה אחלה, אך הדרך חזרה הייתה קשה מאוד התחלפנו פעמיים בדרך בקושי ראינו בעיניים לא, אנחנו לא מתלוננים, היה שווה כל רגע כוכב הערב היה מי אם לא דניאל365 זה תחיל בשרשת סוכריות בעגיל ....
ומשם זה עבר לקרמבו שלירוי דאג לתת לו-לך באופן אישי
מי שהיה יודע על מה אני מדבר מי שהיה ולא ראה הפסידדדדדדדדדדדדדד!!!!!!! וכמובן מאוד שמחתי לראות את גרין בירד ואת ירון40 שמילא לא שומעים אבל לפחות ראינו ורקדנו... ולכל שאר החברים שאיחלו לי בשעה אחת וחצי בלילה בוקר טוב בוקר טוב אני שמח לדעת שזה באמת עושה לכם שמח על הלב תודה על כל המחמאות אני אמשיך ואשתדל להעלות לכם ולי חיוך כל בוקר באהבה ענקית ובברכת שבת שלום שבת של פינוק התפנקות ואהבה
אמט

.m

New member
שמחה שנהנתם ../images/Emo13.gif

עכשיו תתחילו לצבור כוחות למסיבת התחפושות ב- 18/3
mai

Yaron40

New member
בתאטרון, ותודה על ה../images/Emo24.gif

אמט וכולם המסיבה השנייה שלי
, והפעם נהניתי אפילו יותר מהראשונה
. בעיקר נהנתי לראות את חברי הפורום, אתם פשוט נהדרים
. וגם אם לא תמיד שומעים, אני עוקב אחר ההודעות ובמיוחד אחר ה"בוקר טוב". אמט, הרבה פעמים ההודעות האילו פשוט מחממות את הלב ועושות את היום. תודה. להתראות (בפורים) ירון

Liroy26

New member
זכרונות לירוי מהתאטרון

(וסליחה על האיחור פשוט הייתי נטול מחשב כל הסופ"ש..) המסיבה בהחלט היתה מעולה! דניאל ואנוכי אמנם הלכנו קצת לאיבוד בדרך הלוך (וגם קצת בחזור) אבל בזכות האינטואיציה המאוד מפותחת שלי הגענו בשלום. המוזיקה היתה מצוינת!
הדרגולות היו מזעזעות!
פגשתי מלא אנשים שהרבה זמן לא פגשתי.
התחת שלי מעולם לא קיבל כל כך הרבה תשומת לב ומוסר את תודתו הכנה והחמה לכל הבודקים הבטחוניים למיניהם. (מה חשבתם שאני מסתיר?! חגורת נפץ ברקטום??
) אחד המחזות היותר יפים בעיני היה לראות את גרינבירד וירון40 רוקדים ונהנים כמו שאף פעם לא ראיתי אותם!
תודה לילדון הבלונדיני שחרף משפט המחץ שלו "אתה חייב לעבוד על הכושר שלך" תוך ליטוף הכרס (מי לימד אותו להתחיל ככה עם גברים???) הביא אותה בפרגון אדיר לבטחון העצמי. דניאל והקרמבו...
צ'מעו! קסאנדו שהביא אותה בהופעה אבל התעקש להוריד לי ראסיה ישר לאף..
וכן כפרה, זה כאב!!! בקיצור חברים, הייתם גדולים כתמיד!

daniel365

New member
רק הסתייגות אחת... ../images/Emo123.gif

בעזרת האינטואיציה שלך הגענו
???? לי זכור דיאלוג: "איתי צריך פה ימינה לא?" "מה פתאום אני לא גר כאן" "איתי בטוח כי אני זוכר שנסענו פעם דרך כאן" "אבל אני לא גר כאן!" "טוב, נמשיך ישר". "אופס - זאת היתה הפניה הזאת..." אהה.... אינטואיציה שלך בדרום תל אביב... נכון

Liroy26

New member
אני מוחה! ../images/Emo2.gif

אשמתי שלא היו שם זונות באיזור?? לו הזונה היתה עומדת בצומת הייתי יודע שצריכים לפנות! מישהו אמר לה לזוז משם???

daniel365

New member
כנראה שהסרסור שלה...

לא היתה עבודה. ושאני לא אתפוס אותך מעוות את האמת ככה עוד פעם מובן
אחרת כבר תחטוף ממני...

Liroy26

New member
וווו בייבי....

I love it when you talk dirty! Spank my ass daddy! i have been a bad boy...

shirhayam

New member
אילו הייתי יודע

שהיה לי חלק בדחיפת הקרמבו לפרצוף שלך הייתה לך עוד סיבה מוצקה לא לאהוב אותי (או שכן לאהוב אותי כי ראיתי שנהנית מהארוע למדייי!!!!!) ומאוד מחמיא לי ולעמרי המלך - שלא הוזכרנו בדיווח שלך על המסיבה כי בהחלט השקענו בך ריקוד מיוחד מאוד (לפחות השקעתי כדי שלא תברח!!!) יאאאאאלה יאאאאאלה ואין לך מה לפחד ממני, האמן לי הוא נשאר וישאר חלק אינטגרלי ומשמעותי בקהילת ההומוסקסואלים.... - אז תרגעי גברת!!!

b e t h

New member
גם שלי

זאת היתה גם הפעם השניה שלי בתאטרון
והרבה זמן לא נהנתי ככה
אומנם את רובכם לא זיהיתי אבל בהחלט ראיתי אותכם
המוזיקה היתה מעולה טקס ה"אוסקר" היה קצת ארוך אבל חפיף... ואני מקווה לראות אותכם גם בפורים
שירהים יפה שלי איזה כייף לראות אותך!!!

shirhayam

New member
איזה יופי

אבל למהההההההההה? עד שתהרגלתי לכינוי שלך חחחח ובכלל זו תופעה בפורום בזמן האחרון - אנשים מחליפים כינויים על ימין ועל שמאל מה גם את השמות הפרטיים שלכם אתם מחליפים ככה בקצב מסחרר?

daniel365

New member
צהריים טובים לכולם...

מקווה שכולכם עוברים שבת שקטה ורגועה, ממלאים את המצברים והאנרגיות הפנימיות לעוד שבוע של עבודה ושגרה. מאחל לכולכם שלווה ורוגע פנימי. אמט היקר - שמח שנהניתם בתיאטרון... אם פעם הבאה אתם נוהגים עייפים אז להרים טלפון - אפשר לשעשע אתכם בבדיחות פולניות כל הדרך לקריות, או שגיא יקירי - מתי לאחרונה שיחקת עם אמט ג'וניור באמצע הנסיעה? בהחלט עוזר לזרימת הדם בגוף...
תודה ל"מפרגנות" אבל אני לא כוכב הערב לבד - אנאבל
ואני
ביחד בפסגה
התיאטרון היה הפעם בהחלט חוויה קולינרית משהו
... רק היו חסרים התותים והקצפת...
מתחילים
להתכונן
לפורים....
שיהיה לכולם רק טוב
אני

למעלה