בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב
אנשים נפלאים ומקסימים בוקר חמים ונעים שהשמש תחמם את ל
ואת נפשנו ו
את הבוקר המדהים הזה אני רוצה להקדיש הפעם מי אם לא GUY1974 קוקי חיבוקי שלי
הדבר הטוב ביותר שקרה לי על פני האדמה
וגם את השיר הבא אני מקדיש לו ולכל האוהבים שיהיה לכולנו בוקר מלא אהבה ושמחה
לכל אחד יש ת'אחד שלו שיסגור איתו מעגל לכל אחד יש את האחד שלו שיבוא ויפול בגורל כמו בגד לגוף כמו אוויר לנשימה ובתוך הטירוף הם מוצאים נחמה ואתה הנשמה המתוקה שלי היחיד שמדליק אותי ואיתך אני כל העולם ואיתך אני כל היקום בלעדיך אני חצי בנאדם בלעדיך אני בעצם כלום לכל אחד יש את החלום שלו שנדמה והנה הוא קרב לכל אחד יש ת'חלום שלו שיבוא ויסתיר את הלב כמו מים לצמא ולייאוש התקווה ובים של קרירות יש להם אהבה ואתה הנשמה המתוקה שלי היחיד שמדליק אותי ואיתך אני כל העולם אני על היקום בלעדיך אני חצי בנאדם בלעדיך אני בעצם כלום אז שיהיה לכולנו רק אהבה שמחה צחוק
, שיתוף
, ה-
החליטה לחמם אותנו ואני החלטתי לחמם לכם את הלב כן, כן, קמתי היום עם ים של אהבה
לעצמי, לקוקי , ולכם אמט היום עושה ביבי סיטר והמוסיקה של טיף וטף כבר ברקע "שלום גם לגננת ושיהיה לנו יום נפלא"

מה זה הפרוטקציות האלה???

סתם! בכיף! לאמט, לגיא, לכוווווווווווווולם! בוקר טוב
שיהיה יום נפלא... עוד רגע סופ"ש, וכולם מוזמנים לבקר בספארי בשבת, לארח לעוגי חברה בזמן שהוא עובד...
בוקר טוב ישראל

guy1974

New member
באמת? ../images/Emo9.gif

תודה מותק |מסמיקה בטירוף|
איזה כיף לקרוא את זה על הבוקר אז שיהיה לכולנו יום נפלא מלא בשמחה ואושר.

Liroy26

New member
קוקי חיבוקי?! ../images/Emo12.gif...../images/Emo6.gif

יפה לך ממוש!

white star

New member
רגע , מה איתנו??

אתה מקדיש שיר לאוהבים , מה עם ה"אוהבים לעתיד" לנו לא מגיע?? שוב מפלים אותי? בעסה...

amet

New member
רק רגע........./images/Emo18.gif

אמרתי שהשיר מוקדש לאוהבים והשיר מוקדש גם לאוהבים לעתיד...... ואיפה דניאל שיברך אותנו איפה עודד א אנאבל האחת והיחידה, קסאנדו, מאי, גילוש, המשוטט, ועוד ועוד ועוד ועוד..... מה עוד לא התעוררתם....
אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז בוקר טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב וקוקי חיבוקי זה בהשפעת הביבי סייטר מותק (תזהר ממני, אני רואה שאתה מתחיל איתי) אמט

.m

New member
עוד לא התעוררתי? הלוואי...

אתמול נכנסתי למיטה עם ארש מתפוצץ ועיניים שורפות, רק כדי להתהפך אנה ואנה... (שמופי, סליחה שלא עניתי
). ש' חברי היקר שלח אלי מאסות של אנגיה, וכשיצאתי מהמיטה כבר יכולתי לפחות להחזיק את הראש ישר. הגעתי למשרד - קיבלתי טיפול - והנה אני פה. כמו חדשה
mai

amet

New member
אז בוקר טוב לחדשה

ושהראש ימשיך להישאר על הכתפיים
)

.m

New member
../images/Emo51.gif

ומיד אחרי שאוריד את הראש מהעננים, אשקול לחבר אותו לכתפיים

amet

New member
רגע רגע רגע

אם את בענינים תעיש טובה תזזי אותם קצת כי אנחנו רוצים לבוא היום לתל-אביב ולא כלכך מתאים לנו גשם אזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תדברי איתם ותארגני משהו לחברי הפורום החיפאיים
ספירת מלאי???? עכשיו? בחודש הזה? הכל בסדר אצלכם מותק....... אמט

.m

New member
אין בעיה!

כבר עכשיו זורחת פה
חמימה (כל שתבקש לו יהי
) mai

Falcor27

New member
בוקר טוב ../images/Emo70.gif טוב נו צהריים טובים../images/Emo70.gif

טוב, נו, אחרי צהריים טובים
שוב הקצתי מאוחר, מה יהיה איתי
אז מה, יש סיכוי לראות היום בערב בתיאטרון
גם את הזוג החיפאי , או שלא הבנתי נכון

danield

New member
הלוואי...

שאני יכולתי להוריד את הראש מהעננים... דניאל

Liroy26

New member
ספירת מלאי../images/Emo70.gif

קסאנדו בלימודים. אודט ועוגי באוחצ'יאלי עושות קניות. אנאבל בעבודה. דניאל בבית אוכל צהריים. סומסום בבית קורא שירה. שכחתי מישהו...?!
רק לירוי יושב בעבודה ומחפש דרכים יצירתיות בכדי לשמור על השפיות של עצמו לפני שהוא מתחרפן סופית מהעבודה.

קושיליראבאק../images/Emo70.gif

או שמא כושיליראבאק
למה אתה יודע כל צעד וצעד של עוגי?
אם אתה כזה מעודכן למה אתה חושב שאנאבל בעבודה? היא ביום חופש! איך אתה יכול לשמור על משהו (שפיות) שמעולם לא היה לך?
תחזיק מעמד

Liroy26

New member
אתה לא יודע שאני מנהל אחריך מעקב?

יפה לכם! אתם באוחצ'יאלי עושים שופינג. אנאבל בבית נחה. סומסום בבית עובד עם החיה על התיזה שלו או שיותר הגיוני שוכב עם הדייר החדש. (הערה לעצמי - לבדוק את הסדינים כשאני חוזר הביתה!) דניאל בבית. אמט בבית. סליחה שניה!!! מה זאת ההפקרות הזאת???? ולמה אף אחד לא בא לבקר לקחת את לירוי לארוחת צהרים???? לא מקובל עלי

amet

New member
אמט ותותי (גיא) מגיעים היום

ואמט קנה חולצה להיום בערב אז מה אתם אומרים ח'ברה????? אמט

daniel365

New member
לא באת עם החולצה הזאת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עונש מר תיענש על הטעיית חברי הפורום

amet

New member
מה אתה רוצה ../images/Emo123.gif

אף אחד לא אמר כלום אזזזזזזזזזזזזזזזזזז חשבתי שלא אהבת......מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

../images/Emo46.gifאולי תרגיע (Take 2)

מה אתה מתבכיין? 1. עוגי היה בעזריאלי רק כדי לקחת מכנסיים שאחותו קנתה והייתה צריכה טובה שיאספו אותם. זה שעודד הזדמן לסביבה היה בונוס! 2. גם עוגי מתייבש בעבודה, עושה מיליון טלפונים לדירות וקובע שעות לראות אותן. 3. יש אנשים שמקבלים כסף על הפקרות. פייס איט! אם לא מוצא חן בעיינייך, תחליף עבודה! (אלה שמקבלים כסף על הפקרות - ע"ע עוגי) לא מרוצים מזה גם ככה ומחפשים משו אחר...
4. העם איתך!

למעלה