../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif
בוקר טוב לכווווווווווווווווולם. בוקר נפלא חברים יקרים הכנתם כבר קפה, אכלתם קצת עוגיות מהיום הולדת של עוגי ייצאתם מהשמיכה.....דניאל אני רואה אותך תצא כבר כן, כן חברים זהו חברינו דניאל שביקר לו בצפון אי שם בחיפה וכך הוא היה נראה שישי שבת ולא בגלל שום פטרוזיליה חיפאית
אני מקווה כי כולכם כבר קמתם ומאחל לכם בוקר נפלא וחמים למרות הרוחות הסוערות בחוץ שיהיה לכולנו שבוע טוב שבוע שקט ונעים שבוע קסום ומלא בקסמים עם הרבה אור ואהבה פנינת הרוח
אני מרגיש את הקסם של היקום עובר דרכי " בכל שבריר שניה מתרחש קסם. איננו מפנים את המיקוד שלנו לקסמים אלו, היות שהם נראים לנו מובנים מאילהם. התגובות החשמליות והכימיות של גופנו, האפשרות לעשות, לחוש, לחשוב, להרגיש. ההתנסות היומיומית במיליוני חוויות. כל אלו הם קסמים. התזמון המדוייק של דברים, שנראים כצירוף מקרים ולאחר מעשה מתגלים כדברים שקורים בזמן הנכון ובמקום הנכון. ההשפעה שיש לנו על גדילת אחרים ועל שינויים, וההשפעה שיש לאחרים על גדילתנו ועל שינוינו. כל אלו הם קסמים. אם אנו באים אל היום בידיעה שהוא יהיה רצוף קסמים, יתחדד המיקוד שלנו בנושא הקסמים, ונוכל להתחיל להבחין בהם בייתר חידוד. כל שבריר שנייה יחודי, כל שבריר שניה מכיל קסמים רבים. חיו בעולם של קסם היום, ואם רק תרצו זה יהיה עולם קסום.. באהבה, בקסם, ובאור יום טוב ושבוע נפלא לכולנו אמט
בוקר טוב לכווווווווווווווווולם. בוקר נפלא חברים יקרים הכנתם כבר קפה, אכלתם קצת עוגיות מהיום הולדת של עוגי ייצאתם מהשמיכה.....דניאל אני רואה אותך תצא כבר כן, כן חברים זהו חברינו דניאל שביקר לו בצפון אי שם בחיפה וכך הוא היה נראה שישי שבת ולא בגלל שום פטרוזיליה חיפאית