בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכווווווווווווווווולם. בוקר נפלא חברים יקרים הכנתם כבר קפה, אכלתם קצת עוגיות מהיום הולדת של עוגי ייצאתם מהשמיכה.....דניאל אני רואה אותך תצא כבר כן, כן חברים זהו חברינו דניאל שביקר לו בצפון אי שם בחיפה וכך הוא היה נראה שישי שבת ולא בגלל שום פטרוזיליה חיפאית
אני מקווה כי כולכם כבר קמתם ומאחל לכם בוקר נפלא וחמים למרות הרוחות הסוערות בחוץ שיהיה לכולנו שבוע טוב שבוע שקט ונעים שבוע קסום ומלא בקסמים עם הרבה אור ואהבה פנינת הרוח
אני מרגיש את הקסם של היקום עובר דרכי " בכל שבריר שניה מתרחש קסם. איננו מפנים את המיקוד שלנו לקסמים אלו, היות שהם נראים לנו מובנים מאילהם. התגובות החשמליות והכימיות של גופנו, האפשרות לעשות, לחוש, לחשוב, להרגיש. ההתנסות היומיומית במיליוני חוויות. כל אלו הם קסמים. התזמון המדוייק של דברים, שנראים כצירוף מקרים ולאחר מעשה מתגלים כדברים שקורים בזמן הנכון ובמקום הנכון. ההשפעה שיש לנו על גדילת אחרים ועל שינויים, וההשפעה שיש לאחרים על גדילתנו ועל שינוינו. כל אלו הם קסמים. אם אנו באים אל היום בידיעה שהוא יהיה רצוף קסמים, יתחדד המיקוד שלנו בנושא הקסמים, ונוכל להתחיל להבחין בהם בייתר חידוד. כל שבריר שנייה יחודי, כל שבריר שניה מכיל קסמים רבים. חיו בעולם של קסם היום, ואם רק תרצו זה יהיה עולם קסום.. באהבה, בקסם, ובאור יום טוב ושבוע נפלא לכולנו אמט

עודד א

New member
בוקר משובח לכולם

עוד לא יצאתי החוצה, אבל השמועות מדברות על יום חם מהרגיל
. אז אני מקווה שהחורף יחזור כמה שיותר מהר (מאוד אוהב...
). יהיה קר בחוץ וחם ב-
. יום מומטז

amet

New member
המלצה רפואית

פתחו וקראו את הלינק המצורף

hatul

New member
אהבתי את סגנון ההמלצה

יש לי גם משהו לומר בנידון

daniel365

New member
כרגיל באיחור אופנתי... ../images/Emo9.gif

אבל מותר לי
!!!! קודם כל בוקר טוב
, צהריים טובים
וערב מצוין
לכולם! סוף השבוע היה ממש
מצוין
, אזור חיפה
הוא פשוט עולם חדש
! מי שחושב שתל אביב היא להיט
- לא היה בחיפה!!! כי אז תדעו שחיפה ממש מחרידה...
אבל האנשים סבבה
! (פחות או יותר...) אז במסגרת פרוייקט "שנה טובה" (פרוייקט חדש שהחלטתי לייסד - אני עושה לי שנה שתהיה רק טובה
) נסעתי גם הסופ"ש הזה (שבוע שלישי ברציפות
) - והפעם לאזור הקריות המהמם...
המארחים הנפלאים הלא הם
גיא1974 ואמט
יקיריי פינקו אותי באוכל נפלא
, שתיה משובחת
הישר ממרתפי ביתם,
99FM
כל הזמן (מה צריך יותר...
) ושאר מיני צמחים וירקות
... היה פשוט מצוין
. וגיליתי משהו חדש שאולי לא כל התל אביבים יודעים
: אין לגייז
מה לעשות באזור
שאינו בקידומת 03
!!!! אחרי נסיון אנתרופולוגי
עם עודד
במועדון
ה"אנשו"
בצפון הארץ הרחוק, והפעם במועדון
הלונה
בחיפה, הגעתי למסקנה חד משמעית - רק תל אביב
הבוקר שלי נפתח מצוין - תצוגת אופנה של קאסטרו מן
שם דודי |מתעלפת...| ושאר מיני גברברים |ממשיכה להתעלף...| הלכו ממצב של לבושים מלא ועד עירום מלא... |מתה כבר...| היה פשוט מצוין
מי יכול היה אחר כך להתרכז ב-6 שעות לימודים
...??? קיצר - כמו שאתם רואים - אני משתדל לקיים את פרוייקט שנה טובה במלואו - מי שרוצה להצטרף - מוזמן
שיהיה לכולכם שבוע מרתק, מהנה, והכי שוב - שיהיה לכולכם רק טוב!!! ושוב תודה לאמט וגיא...
אני.

guy1974

New member
בוקר, צהרים, ערב טוב

מה לא נהנת בלונה? (ממש מפתיע
) אין ספק שאיזור חיוג 04 לא יכול להתחרות ב-03 בעיקר המוסיקה המזעזעת שהיתה אז תלונות על הדי.גי בתאטרון לא יתקבלו יותר! (you got me dance and crying?!) ואני דווקא חשבתי לראות על דפי הפורום את התמונות היותר נועזות שלא יהיה משעמם בעבודה... נו מילא. הקיצור, שיהיה לכולנו שבוע מקסים.

למעלה