בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב ונהדר לכולםםםםםםםםםםםםםםםם
איזזזזזזזזזזזזה
. ח'ברה להתלבש חם וחם מאוד לא לשכוח לקחת
שלא יירד עלינו
אמט גם היום הולך לחתום אבטלה
. ולאמט וקוקי הייתה אתמול הפתעה נהדרת חמי (שייחיה לנצח)...... התקשר אתמול לקוקי ושאל אותו מה אתם עושות בנות
, שאל אם יש לנו אורחים, ומאחר ולא היו, שאל הוא "האם אתם מקבלים אורחים?? |מתעלפת| קוקי אמר כן, וקרא לי
" מותק, אבא שלי בדרך אלינו"
אמט נכנס ללחץ הבית קצת מבולגאן, וכמו עקרת בית נהדרת, התחלתי לחלק תפקידים... ואחרי חצי שעה דפיקות בדלת, שלא נדבר על דפיקות ב-
והנה הוא הגבר הגדול, בפתח הדלת נכנס עם חיוך ועם סחלב לבן-ורדרד
אמט יישר חושב "אחלה צבע, טוב לזוגיות מבחינת הפאנג-שוואי וביד השניה, שקית ובה שני קופסאות עם עוגיות (לא שלך עוגי
). אז אנחנו יושבים מדברים, היה אחלה שוב פחות מפחיד ממה שציפיתי אולי זה רק מהתרגשות אבל זה בהחלט צעד נוסף, ואני וקוקי היינו בשמים. הוא הסתכל על הבית ואמר "איזה יופי הבית נראה מטופח ומוסדר יפה מאוד"
. אךךךךךךךךךךךךךךך מה אני אגיד לכם אבא של קוקי יושב ומדבר ואני לא מאמין למראה עיניי הוא מתנהג בדיוק כמו אבא שלי מדבר כמו אבא שלי ואפילו נותן דוגמאות בסגנון אבא שלי. אךךךךךךך, הלוואי ויכולתי לומר להורים שלי כי אני גר עם אדם מקסים ושמו קוקי
. אבל כמו שנאמר כל דבר בשעתו. זהו חברים זה בהחלט משהו שווה לפתוח איתו את הבוקר מאחל לכם בוקר חמים עד כמה שאפשר עם הקור הזה. שהיום יעבור עלינו בשמחה ובאהבה. והעיקר שיש לי עוגיות טעימות לקפה שלי על הבוקר. יום נפלא ומקסים תמשיכו לצחוק ולהצחיק באהבה ענקית אמט

בוקר אור ../images/Emo62.gif ו../images/Emo49.gif

איזה כיף שאתם ככה מתקדמים! זה מחמם
את הלב
ותשמור לעוגי עוגיות
שיהיה יום נפלא לכולם - ובבקשה להיות סבלניים - עוגי עובד היום 12 שעות... נא לתמוך

daniel365

New member
נשמה שלי...

אני כ"כ שמח בשבילך
שהלך טוב אתמול בערב. בדק' האחרונות שלפני הגעתו נשמעת עם צחוק היסטרי
שכזה בקולך וממש דאגתי להתקף לב הקרב ובא
... אבל אני שמח שעבר טוב
, ונהניתם
, והאבא התרשם ונהנה איתכם יחד. שיהיה יום מקסים לך
, לקוקי
, ולכולם
אני

Falcor27

New member
איזה יופי ../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

בוקר טוב לכולם ובמיוחד לאמט וקוקי. איזה כיף לשמוע סיפורים כאלו. את מנת החום
של הבוקר כבר סיפקת לי, אמט
. גם לי היה ערב נחמד אתמול אחרי שהדייט שלי חזר משבדיה (נראה לי הוא הביא לכאן ב
את הקור
הזה) וקפץ לבקר אותי ב
החדש. אבל משהו מוזר, הוא עושה לי סרגל מאמצים גופני(הקצינים האלו
, יסלח לי משנה תורן). התקדמות איטית ומתוכננת (הנהלת תפוז - העם דורש אמוטיקון של צב
). תגידו זה נורמלי הדבר הזה
פאלקור

daniel365

New member
מותק...

לא כולם כמוך מתמרנים 5 בחורים על אצבע אחת... יש כאלו שהם צבים.... אם בא לך עליו (למרות שהוא ג'ינג'י) קח את הזמן...

Liroy26

New member
בנה לך סרגל מאמצים?

ועוד בלי שום קונוטציה מינית???

guy1974

New member
בוקר נפלא (וקר)

בוקר טוב (או צהרים) חבר'ה, לא היה לי אינטרנט במשרד עד עכשיו
ברק פגע בקו של בזק
אז אכן אתמול היה עוד צעד קטן/גדול אבאל'ה לקח יוזמה, הרים טלפון וקפץ לכוס קפה אחרי שתקופה מאוד ארוכה הוא לא בא לביקור, אמאל'ה בת"א (בייבסיטר) אז נחכה לביקור נוסף
(מותק תיהיה בהיכון
) זהו, שיהיה לכולנו יום מקסים וחמים...

Liroy26

New member
שכחת להוסיף שגם הביא פרח ../images/Emo20.gif

אני חושב (בהיזכר בשיחתנו הקודמת) שזה נפלא עבור שניכם! כל הכבוד להורים על היוזמה המבורכת!!

איזה יופייייייי!!!!!

חמים ונעים אצלכם שם בצפון! ממש כייף לשמוע על הביקור. אבא של קוקי נשמע איש טוב. אני רואה שאצלך כל חפץ (ואפילו פרחים תמימים)מנותח לפי הפאנג-שוואי... מחכה לביקורך בדירתי הצנועה

amet

New member
היי חברים חזרתי

אומנם קצת מאוחר, אך היו לי הםתעות במשך היום אמט עבר תאונת דרכים היום
, אחרי שעשיתי כמעט את כל הסידורים שלי להיום וזמן שהייתי בדרך לבית אבי, הופיע לו איסוזו טרופר מפלצתית, שמשום מה במקום לעשות סיבוב כמו שצריך הוא עשה חצי סיבוב על הנתיב שלו וחצי על הנתיב שלי, למזלי הייתי מספיק עירני וסובבתי את ההגה אך ללא הצלחה
, הוא התנגש בי חזיתי הרס לי את הרכב, וכשהוא ייצא מהאוטו הוא בא אליי ואומר לי "מה לא ראית אותי, איך אתה נוהג" אני לא הגבתי שאלתי לשלומו והוא אמר בסדר אך לא שאל לשלומי. אמרתי לו שאני מזמין משטרה והוא אמר שלא איכפת לו ושהוא נוסע. החלפנו פרטים והוא נסע המשטרה הגיעה, ויחד איתה אמבולנס, לקחו אותי לבית חולים, הרגליים שלי קצת השתתקו לי אבל עכשיו אני קצת יותר טוב מחכה לקוקי שיבוא ויחבק אותי...... למזלי גם חגרתי חגורת בטיחות חב'רה לא לזלזל בחגורה היא הצילה אותי היום וגם אם חלילה ואתם תהיו מעורבים בתאונה אז אנא מכם אל תתנפלו על אותו אדם שאלו לשלומו ורק אח"כ דאגו לחתיכת פח שאתם נוהגים עליה ושוב בבקשה חיגרו חגורת בטחון. בתקווה שנעבור את החורף הזה בשלום סעו לאט, תהנו מהנוף, ו......הכי חשוב שמרו מרחק!!! באהבה אמט

אוייייי!!!! אמט אתה בסדר???

אתה בטוח שאתה בסדר? אני יכולה לשלוח לך אח פרטי
, חסון, חלק ישבן ושרירי שיטפל בך, אם תרצה..... ממש מפחיד מה שאתה מספר פה, למרות שאתה עוטף את הכל באייקונים מקושקשים וחיוכים ואהבה כמו שכל כך מתאים לך.
קוקיייי!!!!!!!!!!!!! איפה אתה?!?!? לך מייד הבייתה וטפל בבנזוג המתוק שלך! |הולכת להציק לקוקי במסנג'ר כדי שיעזוב את העבודה במיידית|

amet

New member
אני בסדר

תודה על הדאגה, אך הרופא הצמוד שלי כבר בדרך, ויש לו גוף מדהים וחלק
, ישבן קטן ועסיסי ואת החיוך הכי מתוק ומדהים שאני מכיר. את התרופה המיוחדת שלו הוא ייתן לי ואני בטח יירגע קוקיייייייייייייייייייייי בוא כבר
. אמט

.m

New member
יותר מדי תאונות קורות בזמן האחרון..

בדיוק היום ש' - חבר טוב ומורה לחיים הלך ללוויה של בת דודתו בת ה-25 שנהרגה אתמול בתאונת דרכים. וביום שישי עוד מישהו קרוב לליבי עבר תאונה
לא מוצאת חן בעיני, המגמה הזאת... אמט, אני מקווה שהכל בסדר איתך ושאתה מרגיש טוב. בינתיים, עד שקוקי יחזור, קבל
וירטואלי...
mai

neshamma

New member
אני שולח לך ../images/Emo24.gif

וגם קרן שמש פרטית
שתחמם אותך כשקר. אני שמח שאתה מרגיש טוב יותר, ושכל הגוף שלך נשאר בשלמותו יחד עם זה חשבת אולי על האפשרות שאולי.... במיקרה.... בטעות, אתה יודע הבחור התנגש איתך רק כדי לנסות להתחיל איתך?
ובהזדמנות זאת: איחולים לבביים על הסיטואציה עם הסחלב והעוגיות שמורו על עצמכם ''נשמה''

Liroy26

New member
טוב כרגיל אני באיחור...../images/Emo9.gif

מקווה שהכל תקין איתך אמצ'וק! יפה לך להכנס באיסוזו טרופר, לפחות זה אומר שיש לך טעם טוב ואקסלוסיבי!

amet

New member
איייי, אייי, אייייה ../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

בוקר טוב לכולם כן, כן כואבות לי הרגליים חבל על הזמן יותר מאתמול, ואני עוד צריך לנסוע למשטרה להתחיל לעבור כל מיני תחקורים י למה איך וכמה? אני יודע שאני נשמע מבתכיין, אבל מותר לי להתפנק קצת עליכם לא.... לגביי הטעם שלי לירוי מתוקי פשושי.... אני שמח שאתה רואה ומבחין כי הטעם הוא לא רק בעוגות (מי אמר מיס גורמה) הרכב באמת היה יפה...
נשמה חשבתי על האפשרות שהוא רצה להתחיל איתי איך לא...
..אבל להיכנס בי מקדימה...
, יישר הבנתי כי איתו זה הולך להיות ארוך מאוד. אז ויתרתי..
. טוב אנשים, הספיק לי להתבכיין
ועכשיו נעלה חיוך על השפתיים
נשתה קפה טוב של
בוקר-טוב
נתבונן בחוץ, וכשיהיה לכם זמן, צאו החוצה ותנו ל-
לחמם את גופכם ולבכם
. בברכת יום שמייח ומאושר אמט

למעלה