../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif
בוקר טוב ונהדר לכולםםםםםםםםםםםםםםםם
איזזזזזזזזזזזזה
. ח'ברה להתלבש חם וחם מאוד לא לשכוח לקחת
שלא יירד עלינו
אמט גם היום הולך לחתום אבטלה
. ולאמט וקוקי הייתה אתמול הפתעה נהדרת חמי (שייחיה לנצח)...... התקשר אתמול לקוקי ושאל אותו מה אתם עושות בנות
, שאל אם יש לנו אורחים, ומאחר ולא היו, שאל הוא "האם אתם מקבלים אורחים?? |מתעלפת| קוקי אמר כן, וקרא לי
" מותק, אבא שלי בדרך אלינו"
אמט נכנס ללחץ הבית קצת מבולגאן, וכמו עקרת בית נהדרת, התחלתי לחלק תפקידים... ואחרי חצי שעה דפיקות בדלת, שלא נדבר על דפיקות ב-
והנה הוא הגבר הגדול, בפתח הדלת נכנס עם חיוך ועם סחלב לבן-ורדרד
אמט יישר חושב "אחלה צבע, טוב לזוגיות מבחינת הפאנג-שוואי וביד השניה, שקית ובה שני קופסאות עם עוגיות (לא שלך עוגי
). אז אנחנו יושבים מדברים, היה אחלה שוב פחות מפחיד ממה שציפיתי אולי זה רק מהתרגשות אבל זה בהחלט צעד נוסף, ואני וקוקי היינו בשמים. הוא הסתכל על הבית ואמר "איזה יופי הבית נראה מטופח ומוסדר יפה מאוד"
. אךךךךךךךךךךךךךךך מה אני אגיד לכם אבא של קוקי יושב ומדבר ואני לא מאמין למראה עיניי הוא מתנהג בדיוק כמו אבא שלי מדבר כמו אבא שלי ואפילו נותן דוגמאות בסגנון אבא שלי. אךךךךךךך, הלוואי ויכולתי לומר להורים שלי כי אני גר עם אדם מקסים ושמו קוקי
. אבל כמו שנאמר כל דבר בשעתו. זהו חברים זה בהחלט משהו שווה לפתוח איתו את הבוקר מאחל לכם בוקר חמים עד כמה שאפשר עם הקור הזה. שהיום יעבור עלינו בשמחה ובאהבה. והעיקר שיש לי עוגיות טעימות לקפה שלי על הבוקר. יום נפלא ומקסים תמשיכו לצחוק ולהצחיק באהבה ענקית אמט
בוקר טוב ונהדר לכולםםםםםםםםםםםםםםםם