בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכל בני הבית
בוקר אור לכל המשכימים זה עתה הכינו לכם
וחממו את עצמכם...
ושיהיה לכולנו יום חמים ונעים מלא באור שמחה ואהבה פנינת הרוח
היום אני רואה את המתנה שאני מקבל מכל אדם שאני פוגש. כל פגישה עם כל אחד מביאה לנו משהו חדש וייחודי. כל אדם שאנו פוגשים נותן לנו מתנה מיוחדת במינה על-פי המצב והנסיבות שבהם היא ניתנת. אנשים שאנו פוגשים לאורך זמן מעניקים לנו מתנות שונות בזמנים שונים על-פי צריכנו בזמן נתון. שימו לב היום למתנה שכל אדם מביא לכם. אולי זו הארה, מחשבה, זווית ראיה שונה, ניסיון חיים, מתנה חומרית, אהבה, שמחה, עונג. היכולת לשים לב למתנות האין-סופיות שאנו מקבלים היא היכולת להיות כאן ועכשיו בשפע של היקום האין-סופי וביכולת לקבל.. מרגע לרגע אני מודע יותר לתהליכים שאני מעורב בהם. אני אוהב לקבל. אני מודה על כל המתנות שאני מקבל. בברכת יום שמח מבפנים ומבחוץ בברכת יום שמח ומאושר ובאהבה גדולה אמט

בוקר אור ../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif

יום קסום לך אנט, ולכל באי הפורום
ואם תבוא היום, המתנה שתקבל מעוגי זה פרוסה מהבבקה (בתקווה שתצא)

daniel365

New member
יפה לכם...

ששלושתכם הגבתם לבוקר טוב... לקחים מאתמול! שיהיה בוקר מקסים לכולם, לאלו שבעבודה, לאלו שבבית ואופים עוגיות, לאלו שמעבירים ציוד לדירה החדשה, ולכל אלו שקוראים ועדיין לא איחלו לאף אחד בוקר טוב (למרות שכבר צהריים). שיהיה יום נפלא....
אני

daniel365

New member
תגיד עוגי....

יש לך את COOKBOOK 2000 ??? יש שם את כל המתכונים שתצטרך אי פעם... אם אין לך אז תגיד לי אני אשלח אותך להורדת התוכנה.

daniel365

New member
בבקשה לך....

אני רוצה לטעום בתמורה
!!!!
http://www.dnd.co.il/cookbook/
כנס, תוריד ותהנה.... ממש כמו שאתה רגיל

אתה אופה בבקה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

וואו, וסחתיין. וכפי שנאמר בפרסומת ההיא לפסטרמה: תביא ביס ! יש לי חולשה למאפי שמרים,בעיקר מעשה ידי,אך מוכן לטעום גם של אחרים|רמז|

Falcor25

New member
בוצריים טובים ../images/Emo42.gif ../images/Emo70.gif

קצת באיחור אבל אני הרי תמיד מקיץ מאוחר
עוד לא התחלתי להעביר ציוד לדירה החדשה, תפוס לי קצת הגב. הערב בשאדו
הוא בטח ישתחרר, מי מגיע

../images/Emo68.gif צהריים טובים!

אני יודעת שזה לא הזמן להגיב להודעת "בוקר טוב"... אני יודעת שהרבה זמן לא קפצתי להגיד שלום..... יודעת, נו. יודעת. היום שלי התחיל בצליעה קלה, אבל אחרי ארוחת צהריים
עם דניאל365 המקסים והחינני (עם או בלי ג'ל בשיער
), אני מוכנה סופסוף לחייך קצת אל העולם
ועכשיו לעניינים החשובים באמת: למה עוגי
עדיין לא הזמין אותי לטעום מהבבקה (או איך שלא קוראים לזה?) חשבתי שקבענו משהו כבר לפני שבוע....
כנראה שאצטרך לסגור איתו חשבונות אחד על אחד (ומי שראה את זה קורה בעבר בסלון בייתי, חווה עכשיו דז'ה-וו קטן... |מי אמר עודד א?!|)
יום חם ומקסים לכוווולם!
אוהבת הרבה!

guy1974

New member
ערב טוב?!

נו ככה זה שלא נמצאים בעבודה, קוראים את הפורום בשמונה בערב. אז שיהיה לכוללללל כולם ערב נפלא....

למעלה