../images/Emo20.gifבוקר טוב ../images/Emo20.gif
בוקר טוב חברים יקרים הבוקר מעיר אותנו עם טיפות
הגשם היום בהחלט לא כדאי לשכוח בבית את ה-
ה-
וה-
בדרך אליכם (מאי עוגות שוקולד לחברים בבקשה). הבוקר אנו פותחים את עינינו לממשלה חדשה נקווה כי מהיום ה-
הפנימית תפרח ותזרח נקווה כי השלום יבוא עליו לטובה ועלינו כי השקט והשלווה והאהבה תשרור בין בני בתינו כי לא יהיו יותר ילדים רעבים ומשפחות בצוקה כי כולנו נחזור הביתה בשלום וכי השיויון והאחווה תשרור בין כולנו ב-
פאלקור כותב מכתב תודה ענקים לכל חברי הפורום על התמיכה והאהבה אני יחד איתו מצטרף להודיה ולשמחה כי גיליתי את הפורום הזה אני בהחלטמלמדתי ויישמתי הרבה מין הדברים ובזכות הרבה עצות ותמיכה התקדמתי בהתפתחות האישית שלי וגם קוקי שלי. אפרופו קוקי
, קוקי שלי רוב השבוע בת"א מסתובב לו שם בקרפדה והיום בשאדו, בקניון עזריאלי ומי אחראי לכל זה אם לא דניאל ..... תעשו חיים מחר אני מגיע לכבוש יחד איתכם עוד כמה אתרים מענינים
. פנינת הרוח
. "אני מאמין כי התכלית של חיינו היא חיא חיפוש האושר. זה ברור. אין זה משנה אם אדם דתי או לא, אם הוא מאמין בדת זו או אחרת, כולנו מחפשים משהו טוב יותר בחיים. לכן אני חושב שהמגמה של חיינו היא להתקדם לקראת האושר..." שיהיה לכולנו יום קסום שהיום יביא עימו ברכה ודרך חדשה שהיום יעלה בתוכנו את השמחה היופי והאושר שהיום הוא היום לפתוח את הלב ולהתחלק במתנה הגדולה מכולן ושמה אהבה. באהבה גדולה אמט
בוקר טוב חברים יקרים הבוקר מעיר אותנו עם טיפות