בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב ../images/Emo20.gif

בוקר טוב חברים יקרים הבוקר מעיר אותנו עם טיפות
הגשם היום בהחלט לא כדאי לשכוח בבית את ה-
ה-
וה-
בדרך אליכם (מאי עוגות שוקולד לחברים בבקשה). הבוקר אנו פותחים את עינינו לממשלה חדשה נקווה כי מהיום ה-
הפנימית תפרח ותזרח נקווה כי השלום יבוא עליו לטובה ועלינו כי השקט והשלווה והאהבה תשרור בין בני בתינו כי לא יהיו יותר ילדים רעבים ומשפחות בצוקה כי כולנו נחזור הביתה בשלום וכי השיויון והאחווה תשרור בין כולנו ב-
פאלקור כותב מכתב תודה ענקים לכל חברי הפורום על התמיכה והאהבה אני יחד איתו מצטרף להודיה ולשמחה כי גיליתי את הפורום הזה אני בהחלטמלמדתי ויישמתי הרבה מין הדברים ובזכות הרבה עצות ותמיכה התקדמתי בהתפתחות האישית שלי וגם קוקי שלי. אפרופו קוקי
, קוקי שלי רוב השבוע בת"א מסתובב לו שם בקרפדה והיום בשאדו, בקניון עזריאלי ומי אחראי לכל זה אם לא דניאל ..... תעשו חיים מחר אני מגיע לכבוש יחד איתכם עוד כמה אתרים מענינים
. פנינת הרוח
. "אני מאמין כי התכלית של חיינו היא חיא חיפוש האושר. זה ברור. אין זה משנה אם אדם דתי או לא, אם הוא מאמין בדת זו או אחרת, כולנו מחפשים משהו טוב יותר בחיים. לכן אני חושב שהמגמה של חיינו היא להתקדם לקראת האושר..." שיהיה לכולנו יום קסום שהיום יביא עימו ברכה ודרך חדשה שהיום יעלה בתוכנו את השמחה היופי והאושר שהיום הוא היום לפתוח את הלב ולהתחלק במתנה הגדולה מכולן ושמה אהבה. באהבה גדולה אמט

amet

New member
../images/Emo63.gifסיפור לבוקר טוב../images/Emo63.gif

אם החיים משולים לדרך שאנו פוסעים דרכה אז... יש אנשים שצועדים על הדרך באותו המסלול איתנו, יש אנשים שצועדים במסלול שלנו אבל צועדים לבדם, ויש אנשים שיש להם מסלול משל עצמם. אם החיים משולים לדרך שאנו פוסעים דרכה אז... יש שפוסעים איתנו כל הזמן ומתקדמים, יש שעומדים בצד הדרך ומחכים, ויש אנשים שעומדים על הדרך ומפריעים לתנועה. אם החיים משולים לדרך שאנו פוסעים דרכה אז... יש אנשים שתמיד מתקדמים ושומרים על קצב, יש אנשים שלפעמים צועדים ולפעמים נחים ואחר כך ממשיכים לצועד, ויש אנשים לצד הדרך שנחים על ספסל, מחכים לרגע שבו נחליט לנוח מהדרך, לשבת לצידם ולחלוק איתם רגע משותף. אם החיים משולים לדרך שאנו פוסעים דרכה אז... יש אנשים שיצעדו איתנו רק בחלק מהמסלול, יש אנשים שילכו איתנו לאורך כל הדרך ולא ישנו לנו את מסלולה, ויש אנשים שנפגוש לשבריר של שניה, והדרך שלנו תשתנה בגללם לעד. אם החיים משולים לדרך שאנו פוסעים דרכה אז... נפגוש על הדרך הזאת אנשים, חלקם יהיו חברים, חלקם יהיו רק ידידים, שבכוח אהבתם, חברותם וידידותם יתנו לנו את הדלק להמשיך לצעוד בדרך שלנו עד סופה, בזכותם לעולם לא נצעוד על דרך החיים לבד, הם ילוו אותנו לכל אורכה. מוקדש באהבה לכל אותם חברים אמט

Falcor25

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo70.gif אבל הערה חשובה

אין כמו הבוקר טוב של אמט אבל תיקון טעות הכרחי: עד כמה שאני מאושר שמצאתי את הפורום הנפלא הזה שללא ספק הוסיף לי חיוכים וקצת חום בלב מאז שהגעתי אליו, לפני שבוע, לא אני כתבתי את מכתב התודה המרגש, אלא דרור. אני רק הגבתי אליו והבעתי תקווה אישית שלי שיום יבוא(ASAP) וארגיש כמו דרור. (למרות שמלפני שבועיים וחצי הרגשתי לא פעם כציפור דרור ברור לי שדרך ארוכה עוד לפני). אגב, מי מגיע היום לשאדו
פאלקור

Liroy26

New member
בוקר נפלא עובר על כוחותינו!

בוקר מקסים זה פתחנו אצל "אילן זגגות רכב" לטיפול בחלון השבור. לשלם לא הצטרכתי כי לשם כך יש ביטוח מקיף. מייד לאחר מכן אצנו רצנו שמחים וטובי לב לסניף "דיסקונט" הקרוב בכדי לשלשל לכיס משרד הרישוי 840 ש"ח בגין חידוש רשיון רכב. חזרנו לקחת את רכבנו המתוקן ומשם נסענו לנו ל"מוסך רון" לכמה תיקונים קלים וטסט לאוטו. כיאה לאדם אופטימי אין לי ציפיות מוגזמות לגבי התשלום הסופי, אחרי הכל בפעם האחרונה השארתי שם 2006 ש"ח, כמה זה כבר עוד כמה מאות שקלים?? יהיה יום מצוין
יהיה יום מצוין
יהיה יום מצוין
יהיה יום מצוין
יהיה יום מצוין
יהיה יום מצוין
בא לי למות...

Liroy26

New member
עדכון מצב

חזרתי מהמוסך - על החלפת חוטי מצת וכיוון פלגים של המנוע (כן..אומר לי המון..) רק 578 ש"ח... המרתי על 250 ש"ח...כמעט אותו הדבר לא?!

למעלה