בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכווווולכם
בוקר טוב ונפלא ה-
זורחת ה-
מצייצות ה-
ים פורחים "צאי אל החלון...." מוקדש ללירוי26 אז חברים יקירים שבוע חדש בפתח נברך את כולנו באור ושמחה השבוע יביא עימו שמחה אהבה ונקווה מדינה חדשה ולא משנה מה העיקר שיהיה שלום בטחון שיוויון והרבה הרבה אהבה
פנינת הרוח
להאיר את הדרך "הפלנטה שלנו היא מקום טוב ויפה מאוד במהותו. החושך היחיד שקיים בעולם שבו אנח חיים הוא הבורות שלנו, הנובעת מחוסר הבנה. חושך אי אפשר לגרש על-ידי התעלמות או התנגדות. הדרך היחידה היא להאיר את החושך באורנו הפנימי. להאיר את החלקים החשוכים בתוכנו ולגרום להבנה שנובעת מידיעה מנטרה להיום..... "אני מקושר לעוצמה של האור הפנימי שלי אני מאיר את הדפוסים שלי אני יודע מה טוב בשבילי. שיהיה לכולנו שבוע טוב ומדהים שהחיוך
לא יירד מעל פנינו לעולם באהבה ענקית אמט מצורפת לכם תמונה של ראש הנקרה עם מרחב אין סופי

Yaron40

New member
ושבוע טוב (לאחר המסיבה הראשונה שלי)

בוקר טוב לכולם
בכוונה השתהיתי קצת בתגובה על המסיבה בתיאטרון ביום שישי בבוקר חזרתי הביתה מפוצץ מאנרגיה, ישנתי שעתיים ואחר כך היה לי יום של כיף
לא, לא לקחתי כלום לפני או אחרי המסיבה
אילו הכל אנרגיות פנימיות שפרצו החוצה אחרי הרבה שנים
בקיצור, מבחינתי הייתה חויה נהדרת וחזקה. כמעט כמו הסקס הראשון עם גבר. כן, ראיתי קצת בסרטים ובטלויזיה, אבל הדבר האמיתי נהדר וממכר (היי, אני מדבר על המסיבה
). האנשים, המוזיקה, האוירה והכי חשוב - החופש.
אז בפעם הבאה אשתדל להגיע עם דייט שגם רוקד, ואולי אז גם אחייך יותר.
ועוד פעם אחת - אתם נהדרים.
ביי ולהתראות במסיבה הבאה ירון

בוקר אור../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

קר אומר בוקר אור! אתמול היה אחלה, יום מטרף - התחיל בבוקר בספארי (עוגי והילדים
), ונגמר אצל לירוי, ומה שהיה באמצע יישאר חסוי
היום יהיה נפלא לא פחות (למרות שהספארי בדרך גם היום
) עוגי מקושר לעוצמה של האור הפנימי שלו עוגי מאיר את הדפוסים שלו עוגי יודע מה טוב בשבילו (הרבה דבש...
) יום מקסים לכוווווווווולם!

Liroy26

New member
בוקר נפלא ידידיי!

סופ"ש מהנה ולא קל כאחד עבר על כוחותינו, אבל הוא בהחלט היה במקום! אמט - אתה גדול מהחיים! תודה רבה!!

Liroy26

New member
פינת הפרגון של לירוי! ../images/Emo98.gif

הפעם פינתי הצנועה מוקדשת לאדם יקר ונפלא! כזה שגורם לי לחייך כל בוקר (סומסום תרגע, אתה כבר קיבלת את שלך להיום..) עם אופטימיות מהולה במתמימות טהורה. כן אמט הפינה הפעם מוקדשת לך
תודה על ההשקעה היומית שנעשית מתוך כוונה טובה והמון נכונות נטו בלי שום דרישות בחזרה! תודה על סופ"ש שהיה לא קל בחלקו עבורי והעלה כמה נקודות למחשבה אבל בהחלט שווה את זה!! תודה בשמי ובשם כל חברי הפורום! אוהב המון,

amet

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

נשמה תודה רבה

daniel365

New member
../images/Emo41.gif בוקר מצויין ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

אמט יקירי... מי אם לא לך צריכה להיות מוקדשת פינת הפרגון של לירוי...

daniel365

New member
המשך... ../images/Emo9.gif

שיהיה לך בוקר מקסים
, יום מהנה
ותנצל את ה"חופשה"
הקצרה שקיבלת מבעלך... תצא
, תהנה
, תשתולל
(לא יותר מדי...) תתחבר לצ´אקרות
, תעביר מדיטציות
, תנשום אויר הרים מהכרמל
(בלי אדים ממפעלי הזיקוק
) ותמשיך להקסים אותנו פה...
תודה על בוקר נפלא שבזכותך
(ותודה על התמונות... בוא נמשיך ביחסי החילופין האלו...
אני.

spainbar

New member
בוקר טוב, ופעם הבאה שאני

עושה לילה, אני אדע לחפש אותך לשיחה :) :} Thank God its Morning ס´

למעלה