בוקר-טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר-טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב, בוקר אור
עורו, קומו, וראו מה יפים הם החיים...
שתו
, שתו מים,הכי מומלץ זה כוס
. אני רוצה להקדיש לכם שיר לבוקר ולהמשכו ובכלל לכל היום "תפקחו את העיניים תסתכלו על העולם העולם מלא ביופי והיופי לכולם
מותר לנו להסתכל, איזה יופי בעיניים
אם נדע להסתכל החיים, יפים כפליים. מי שלא מביט מי שלא מביט מי שלא מביט מפסיד את כל היופי"
. חברים יקרים שיהיה לכולנו יום מדהים וקסום יום של שמחה רינה ודיצה שהיום יביא עימו ברכה
ואהבה
שכל שנבקש לו יהי והיום בפנינת הרוח
מנטרה ליום חדש (מומלץ לחזור עליה מספר פעמיים לאורך היום) בכל יום אני יוצר את חיי מחדש דמיוני הוא כלי יצירה עוצמתי אני מרחיב את דמיוני באהבה ובברכת יום נפלא אמט

amet

New member
אין אונות ../images/Emo12.gif

רובנו אני מאמין חווינו את חוויה הלא כלכך נעימה אין אונות קוראים לה. איך מתמודדים עם זה באותו הרגע? מה ההרגשה שעולה בכם, כשזה קורה? מה הכי מומלץ לעשות, בכדי להעיר את פשושי מחדש? מה עושים כשזה קורה לבן הזוג שלנו? האם אחרי פעם, פעמיים, שזה קורה אנחנו נמשיך לפגוש את אותו אדם? מה ההמלצות שלכם בכדי שלא נצטרך להתמודד עם אותו מצב..... ולפני שאתם ממליצים על וויאגרה האם יש משהו אחר שאתם חושבים שהם הסיבה לכך? יום נעים ויציב "אמט".

Liroy26

New member
קרה לי שנרדמתי תוך כדי

אבל שאלביס שלי יודיע על יום חופש? אין מצב! הבחור פשוט וורקוהוליק! עומד על המשמר זקוף ואיתן כמעט 24 שעות ביממה. לפעמים אני חושב שיש לו אישיות משל עצמו...

guy1974

New member
קורה במשפחות הכי טובות... ../images/Emo31.gif

נשמע לי קצת בנאלי להגיד "לא להלחץ", אבל כן, אני חושב שאין כ"כ מה לעשות כאשר שזה קורה, ניסיונות נואשים יכולים רק להחמיר את המצב ואם וכאשר זה קורה מתחילים להלחץ סביר להניח שפשושי ימשיך בשלו. כמובן שזה תלוי עם מי זה קורה, הרבה יותר מביך שזה קורה בסטוצ´ ולא עם בן-זוג שמכיר אותך (וכמובן את היכולת הטמונה בפשושי
) כי אי-אונות זמנית יכולה לנבוע מכל מיני סיבות שהבן-זוג יכול להבין. אני חושב שאם זה קורה מס´ פעמים עם אדם שאתה מכיר ואתה יודע מה עובר עליו ביום-יום ולא נראית סיבה כמו לחץ, עצבים או מתח זה צריך להדליק מנורה אדומה
. כאשר זה קורה עם הבן-זוג אפשר לחזור למשחקים המקדימים, להתנשק, להתחבק "לגרום לו להתחרמן" מחדש ועם גם זה לא עובד אז אפשר לשכב ולמצוא משהו אחר לדבר עליו או משהו כזה, לא לנבור יותר מידי ולהגדיל את הבעיה, כי זה רק יצור יותר לחץ ומחשבות מיותרות. וויאגריה, דווקא נשמע לי משהו נחמד שלא הייתי מתנגד לנסות, לא בשביל מצב של אי-אונות אלא בשביל להגביר את ההנאה
ולנסות דברים חדשים - שמעתי שזה שוס לא קטן. (המלצות מישהו
) וכמו שהאמא הפולניה (לא שלי) אומרת: שלא נדע מצרות

guy1974

New member
סליחה? ../images/Emo12.gif

96 שעות? מאיפה הנתונים הלא מדויקים האלו? משוטטי, אני מבקש לדייק, זה 104 שעות, חזרתי ביום ראשון בערב
ואין מה לדאוג בקשר ל-
, הרעיון לנושא אי-אונות לא בא מתוך ה-104 שעות.

amet

New member
זה היה הנושא הבא שלי

איך אפשר להרגיע את הבן זוג שכל היום רץ אחריך עם
בטענה כי "צריך להשלים את החסר". מה עושים על מנת שהוא יחוש סיפוק ולא עד שהתחת שלי יהיה אדום ו..
אני מקווה שהמסר הזה יגיע ליעדו כי כבר הלכו לי הרגליים

Liroy26

New member
הנה כמה תירוצים לבחור העייף

"יש לי גזים"
"ממי, אתה בטוח שאחרי ששותים תה טיבטי מותר לקיים יחסי מין?"
"אין לי מצב רוח, אני לא מרגיש שאוהבים אותי כאן"
"למה כל הזמן סקס?? בוא נדבר קצת על הזוגיות שלנו!" (מוריד זיקפה מיידי
)
"אתה חושב ששהורים שלך עדיין עושים את זה?"
"מעניין איך אמא שלך נשמעת כשהיא גומרת..."
"רק אם הפעם תרשה לי לגמור לך על הפנים"

xanadu

New member
מסמך אנושי מזעזע...

קסנדו במיטה, קסנאדו בדרך לעשות סקס, לקסנאדו נתקע בראש "רק שרון יביא שלום", קסנאדו כבר לא מרגיש סקסי...

daniel365

New member
קסאנאדו צריך להיענש בחומרה!!!

אבל ההברזה מאתמול - מגיע לו לילה בלי סקס!!!!!

.m

New member
איזו אכזריות!

בלי נצנצים. בלי סקס. אנחנו מתעסקים פה בנפש עדינה, דניאל, תתחשב.
mai

daniel365

New member
אחרי ערב אירוויזיון....

הייתי שומר על הנצנצים כבני ערובה עד למחיקה מוחלטת של כל הקלטות...

ליעדון

New member
בוקר טוב אמט. אין אונות...

מעולם לא חוויתי מצב כזה בעצמי (
), אכן נתקלתי בסיטואציה המביכה עם בן זוג לשעבר. למרות שאין לי ידע מקצועי בעניין אני סבור כי המדובר בבעיה פסיכולוגית רגעית (ולפעמים אף יותר) שגורמת לבולבול להתבייש. מה הכי מומלץ לעשות בכדי להעיר את פשושי? כלום. להתחבק ולהתנשק ולאהוב וללטף. לתת לבנאדם שמולך הרגשה נוחה ולא לתת תשומת לב רבה מידי לעניין.

למעלה