"זה רק שבוע"
זה מה שאני שומע מכל הסובבים אותי, כשאני אומר שאני מתגעגע לגיא. מתחילת השבוע אני מנסה לומר לחברים שלי כמה גיא חסר לי, והם צוחקים עליי, שאני בכיין, ניסתי שוב לומר שזה לא קל, אבל שוב קיבלתי תגובות כמו "אמט אני בשוק ממך","יאללה זה רק שבוע". אז באותו רגע גם הפסקתי לומר כמה אני מתגעגע, מדיי פעם היו לי יציאות אך דיי מחושבות. ואני רוצה לומר שזה נכון זה רק שבוע, אבל שבוע לא עובר לו כך סתם, במיוחד אחרי שאני רגיל לקום בבוקר עם משהו שאני מאוד אוהב (ומי יודע מה קורה שם), ואז שותים קפה, נפרדים באהבה וממשיכים ליום מקסים ומדהים. משהו לשבת איתו בערב בשעה מסויימת שהוא מגיע, להכין איתו את ארוחת הערב, לשבת ולצפות בTV , ללכת לישון ולהתחבק ולא קר בלילה, ועוד אלפי דברים קטנים אך משמעותיים, ובכלל להתנהג גמו שרק הוא יכול להבין אותי ולקבל אותי ללא שום שיפוט או קושי. והנה זה נקטע לי אומנם רק לשבוע, כבר נמאס לי לשמוע את זה, אני רוצה את אהובי פה ליידי, וכן קשה, אבל מאחר והרגשתי שלא כלכך מקבלים את הרגישות שלי שתקתי. ומה ייצא מזה ביום שלישי בערב לפני שיצאתי מהבית, עמדתי מול המראה ופתאום דמעות זולגות מעיניי, הייתי בשוק לא חשבתי על כלום באותו רגע, אבל הם פשוט ייצאו והתחילו לזלוג להם, מבלי לשאול אותי אם זה בסדר או לא, הם החליטו שהם יוצאות וזהו, נמאס להם להיות מודחקות בפנים, אם אני מחליט לא להקשיב לגוף שלי, הגוף שלי יגרום לי להקשיב לו. ואז בכיתי לי קצת נרגעתי ונסעתי לחברים. מאוד נהנתי אך תמיד חשבתי אם גיא היה איתי כמה זה נפלא יהיה, חזרתי בערב הביתה דיברתי עם קוקי בטלפון, מה אני יגיד לכם אני מת עליו, הוא מקסים ומדהים.....
. ואז כשעליתי לישון והייתי לי עצוב וקצת שמח, פתאום הם שוב יצאו החוצה הדמעות, והפעם כמו ילד קטן בתוך המיטה, מתחת לפוך הרשיתי לעצמי לבכות מבלי שאף אחד ייראה, זה קשה, לי לפחות... אני נהנה מ"החופש", מהלבד, אני מעריך ויש לי הזדמנות להסתכל על הכל מזווית אחרת, ואני כלכך שמח על מה שאני רואה, שכרגע אני מאוד מאושר ומאוהב, אבל יחד זאת אני קצת עצוב, ואז מה אם זה רק שבוע, אז מה לא חושבים? לא מתגעגעים? לא רוצים את החום?...... אז אתמול היו אצלי שתיי ידידות שאמרתי שוב אוף איפה קוקי היא אמרה לי "אמט אני בשוק ממך" מה קורה לך זה רק שבוע וזה עוד מעט נגמר, אולי קצת תקפתי אבל אחרכך התנצלתי ואמרתי זה לא רק שבוע זה בוקר זה ערב, זה באוכל,זה בהכל, ודיי להגיד לי שזה לא בסדר להרגיש ככה אני מרגיש ככה אני רוצה, אז בבקשה, תנו לי להגיב איך שאני רוצה. מה אני אגיד
לא טוב היות האדם לבדו באהבה ורק אהבה ועוד אהבה אמט