בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

בוקר טוב לכוווווווווווווולם והיום בתוכנית "בוקר טוב עם אמט" אנחנו נחגוג לידידינו המהולל אך העצבני יום הולדת
גילו גילו גילו נא, יום הולדת הנה בא לירוי ידידי שיהיה לך יום הולדת נהדרת ונחמדת
שמהיום תפתח בפניך דלת האהבה, שתעניק לך את כל כל הטוב שבעולם "שתדע להיות צודק, ותדע להיות האור, שתמצא את האמת בתוך החושך הגדול, שתמיד תהיה חזק, אל תשחק את המשחק, שתשאר צעיר לנצח"...
לירוי אני בטוח שצוות הרקדניות המענטזות הכינו עבורך ריקוד אחד ומיוחד....
בכיכובו של ICU שיהיה במזל שיהיה לכולנו חגיגה אחת שלמה בלב בואו נרקוד עד אור הבוקר בואו נשיר חזק עד השמים המשך יום מדהים לכוווווווולם באהבה אמט

shirhayam

New member
וואלה.....אז מזל טוב

וקבל שוב איחולים לבביים וקבל את אותם איחולים שנתן לך אמט גם ממני פואמה

daniel365

New member
מזל טוב ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

המן המון מזל טוב.... העייפות הורגת אותי אז את חגיגות ב-26 נחגוג במלואן ביום שישי כמובטח...
ושוב המון המון מזל טוב
מי יתן ותהיה מאושר לנצח! אני

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב!!!

היום יומולדת, היום יומולדת היום יומולדת לאיתי
חג לו שמח וזר לו פורח
היום יומולדת לאיתיייייי
לו-לו-לו!!!! מזל טוב, יפיוף שלי!!!! חולה עליך! מאחלת לך את כל הטוב שבעולם!
רק אהבה, שמחה ואושר!
שיהיה לך יום מ-ד-ה-י-ם מלא אור וצחוקים! (תראה איזה יום יפה יש בחוץ לכבודך
) אלף נשיקות!
אוהבת,
אנאבל

xanadu

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב נושי!!!!!!! השארתי לך הודעה קולית, דיברתי איתך בטלפון, גם הודעה בפורום אתה רוצה? הנה קיבלת -
מ
ז
ל
ט
ו

עודד א

New member
כן, כן,ראינו ושמענו את כולם../images/Emo1.gif

אני לכבוד היומולדת של לירוי הכנתי את המתנה האולטימטיבית !!! פיזוז יומולדת הנה זה: מה? אי אפשר לראות? אוףףףף-אחרי כל ההכנות
נו, מילא אז חמוד- שיהיה הפי הפי, גוטה גוטה יומולדת. איך אמר לי איש חכם לפני שעה "שכל מה שאתה מאחל לעצמך יתגשם".
אוהבים אותך הרבה פה !

איתיש../images/Emo70.gif

הפי בירזדיי טו יו
Yom Huledet Sameaj
איתי/לירוי25 - הבחור שהכניס לעוגי ש´ לכינוי
, הבחור שעוזר כשצריך
, שמעודד בעת מצוקה
, שלא מתבייש להודיע קבל עם ועדה שהוא הולך לשירותים
, שמבשל אחלה אוכל
(למרות שמסתבר שלא אוכל את העוגות של עצמו...
). איתי, שהוא עוד כל כך הרבה מעבר... יום הולדת קסום
חמוד! שתדע רק אושר!
[כולם מוסיפים אמוטיקונים אז גם עוגי] מת עליך! העוג

Holy Devil

New member
איתי :)

למרות שאני גם ככה די מוחרם פה, אחרי שהברזתי לפני כמה שבועות (חודשים.?) מכאן ודי חיפפתי בכניסות, אבל לא יכולתי שלא לקבל את הד"ש המלבב שלך דרך הלירון :) ומי אני שלא אבוא ואברך אותך ליום הולדת 26 שמח.? שתהיה מאושר, תמיד. שתהיה עם גלעד, תמיד. שתעשה עם גלעד אקרובטיקה, על גבול הקרקס הרוסי- שנים על גבי שנים על גבי שנים. רציתי רק לומר לך שאני מת עלייך, ואני תמיד שם בשבילך למקרה הצורך.
ים,
ות,
אותך לעולמי עולמים ושתחייה עד... שימאס, בעיקר- ואין סיבה שזה יקרה בכמה עשורים הקרובים, אז תחיה ב
וב|אהבה|. שלך, Holy

הולי מולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה אתה! שבת מן הכפור! איך היה בהופעה? (יש לך מושג מתי היא תשודר?) תשאר, תשאר... משעמם בלעדייך! נ.ב. ראית כבר את 7X11? עוגי עוד לא ראה... ילך להוריד היום... Thank goodness for INTERNET MAHIR
ואיתיש / לירוי26
שוב

Liroy26

New member
../images/Emo9.gif |מסמיק בענווה|...

יאא, חברים, אתם בפירוש גדולים מהחיים! תודה על כל הברכות והמילים היפות! כיף לדעת שאם כל תדמית המפלצת שבניתי לעצמי בצורה כל כך מושקעת עדיין יש מי שיודע לקרוא בין השורות. היה לי כיף היום! עשיתי קעקוע, קניתי נעליים, ביום שישי נעשה עוד קצת שופינג (ככה בשביל הנשמה) ונחגוג כל הסופ"ש. המון המון המון תודה לכולכם! ריגשתם אותי!! אוהב אתכם הרבה

חומד שלי ...../images/Emo23.gif

רק עכשיו התפניתי לכתוב כמה מילים אחרי שאתמול,ביום ההולדת
,התשת אותי בשיטוטים בדיזנגוף סנטר ובארוחה משפחתית עם התימנים(המקסימים,אבל המעשנים בטרוף
)בקיצור ולסיכום - בן זוגי(בעלי,אם תרצו)הצעיר(תמיד תהיה צעיר ממני,אין מה לעשות) שמלמד אותי דבר או שניים על זוגיות-שיהיה לך טוב ושתהיה מאושר,שתמשיך להתיש אותי בדרכים שונות,שתמשיך להתלבט איפה תהיה החתונה ואיך נקרא לילדה(דיצה
רינה
גילה
חדוה
)שתמשיך ושתמשיך ושתמשיך. סומסום המקורי ואני מקדישים לך את השיר,הריקוד והעינטוז האהוב על סומסום "יא חביבי יא עייני" בביצוע אלבינה. כולם לקום ולהצטרף לריקוד הבטן של סומסום
חומד טהור - מ
ז
ל ט
ו
ב

amet

New member
סומסום המותש

אחרי שאני רואה את התמונה החדשה שלירוי "תלה" בכרטיס האישי שלו אני יכול להבין למה אתה מותש, אבל אני במקומך הייתי מבקש עוד ועוד ועוד כל אחד והפנטזיה שלו יש כאלו שאוהבים את זה ויש כאלו שאוהבים נקריסים תשאל את החברה כבר לא נעים לי לומר..... באהבה ובישבן אדמדם מאט

Liroy26

New member
נקריסים?! Mמט, מה ניהיה??

אז מסתבר שאתה לא כזה תמים כפי שחשבתי עד כה..

.m

New member
../images/Emo65.gif יומולדת שמח../images/Emo24.gif

מה נשאר לי לאחל לך אחרי שכולם כבר איחלו לך את הכל? רק שיתגשמו כל חלומותיך שתדע להעריך את כל הדברים הנפלאים שיש לך (מי אמר "הנסיך"?
) שתמיד תהיה מוקף באנשים שאתה אוהב, ושאוהבים אותך שתשכיל לבחור את הדרכים הקלות בחיים ובמשפט -
שיהיה לך רק טוב
ו-
mai (ואל תשכח להזמין אותי לחתונה
)

למעלה