בוקר טוב

• פותח הנושא amet
  • פורסם בתאריך

amet

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

היי אנשים בוקר טוב ונפלא לכווווווולכם...
. כן גם היום הלכתי לישון מאוחר, רוב היום טיילתי לי קצת הייתי בים, אחר כך הלכתי לקניות הייתי בסופר מרקט ואז.... באמצע הקניות קוקי
שלח לי הודעה "מותק תתקשר אליי" אני הייתי כולי בשוק
מה?, עכשיו?, אני בסופר איך אני אדבר?...
לא חשבתי יותר מדיי ואז חייגתי אל אהוב לי איי שם במרחקים והנה הוא עונה בשיא ההתלהבות "קוקי שלי מה נשמע?", אני
חיוך ענק, ופתאום מוצא את עצמי רץ בסופר עם העגלה שלי
מחפש לי פינה שאין בה אנשים, שגם אני יוכל לדבר בהתלהבות, התחבאתי לי מאחורי בקבוקי ה-
, כלכך שמחתי, אפשר לומר שנרגעתי כמעה. אז הוא עושה חיים גולש לו בדקי, היה שלג, ממש מקצוען הילד הזה. עד כאן חוויותי להיום. אז מה בתוכנית חברים: שוב אני רואה את התוכנית YTV תוכנית הסקס הישראלית והנושא הוא האם אנחנו צריכים הרבה סקס?. אורמ הסקסולוג: סקס הוא לא צורך זה דחף, אם לא נעשה סקס נשאר בחיים, לעומת זאת אוכל זה צורך כי אם לא נאכל נמות......חס ושלום טפו טפו. והנה כמה שאלות בואו ונדון בהם: כמה פעמיים אנחנו עושים סקס, ביום, בשבוע???? איך יודעים שעושים יותר מדיי סקס? האם יש דבר כזה יותר מדיי? תשובות: 1- כל אחד כמובן את חוות דעתו חלק פעמיים בשבוע, "מתי שיוצא", "כל יום", "פעם בשבוע", וכו´....כמה אתם? 2- "נדע כאשר נדפוק את כל השכונה"..
. ועכשיו אני רוצה לשאול שאלות: מה עושים שהבן זוג שלנו גומר לפנינו? מה עושים שהבן זוג לא גומר?, איך עוזרים לו, והאם זה אפשרי? האם סקס טוב נמדד בזמן מוגבל? ולפני שצפיתי בתוכנית שוטטתי לי ברחבי האינטרנט ומצאתי כתבה "שיורדת" עליכם בעלי הגוף השרירי והחטוב, בעלי הבטן הקשיחה..... 1- מדוע יש לנו את הצורך ללכת לחדר כושר? 2- מה זה אומר עלינו, שאנחנו בעלי מוח קטן? 3- האם זה בגלל חוסר הבטחון שלנו? 4- או האם זה כי אנו רוצים לזיין וכמה שיותר? על זאת ועוד במאמר הבא, שווה לקרוא חברים ואחרי שאתם קוראים אותו מעניין אותי לדעת מה זה העלה בכם, קריאה מהנה. טוב אנשים יקרים נפלאים ומופלאים כנראה שכשאני משועמם יש לי הרבה מה לכתוב לכן אני אנצל עוד כמה שורות ובהם האחל לכם יום מדהים וחמים, שהלב ייפתח ויישמח שהיום הזה יביא עמו ברכה ושלום לנו ולאהובינו וכמובן שנחזור הביתה בשלום יום מדהים
אוהב אמט

campari

New member
אמט, בקשר לשאלון הסקס...

תוסיף בבקשה גם "כמה פעמים בחודש" ו"כמה פעמים ברבעון", כדי שגם אני אוכל לענות על זה

Liroy25

New member
האם קמפארי רומז כי הוא סובל ממחסור?

כי אם כן אני בטוח שיהיו מספיק אנשים שישמחו להרתם לעזור בנדון!

campari

New member
אכן, תמונות קשות...

יש בנות שזיינו יותר ממני. אולי אפילו בפורום הזה.

Liroy25

New member
הכתבה מעולה!!

סוף כל סופ מישהו קלע בדיוק לסלידה העמוקה שיש לי ממכוני כושר! למראות שמקיפות אותך מכל עבר שמתעקשות להבליט את כל מה שלא צריך, את כל השרירנים למינהם שלא משנה מה תעשה כמוהם לא תראה בחיים, את עודף הטסטוסטרון שמופרח לחלל האויר, לשיחות האינטלקטואליות על ענייני דיומא, בקיצור סיוט! מה שכן הליכה לחדר כושר, מבחינתי לפחות היתה מתוך רצון לשמור על כושר נטו, ובגלל זה הקפדתי ללכת לספינינג בלבד. זה לא קשור לחוסר בטחון או מוח מזערי לדעתי, אבל אם נשליך את זה רגע על הקהילה יש כאן איזו מידה של "אני חייב להתאים את עצמי לכולם". סה"כ כמעט כל הומו שמכבד את עצמו יקפיד ללכת ל-GIM על בסיס קבוע, ובל נשכח את מריטת השיער המיותר, והשיזוף האחיד. ברגע שהנוכחות שם עוברת את שלב ההנאה/בריאות לשלב הפוזה זה כבר מתחיל לאבד את הטעם הטוב. לגבי הסקס - אין נוסחה קבועה לפחות לגבי, עושים כשיוצא וכשרוצים. למרימי הגבה למשמע המילה "כשיוצא", תרשו לי להבהיר משהו - זה שנמצאים בזוגיות נכון שהסקס זמין, אבל זה לא אומר שעושים את זה כל יום. אני מאמין שאיפוק של יומיים-שלושה מניב תוצאות טובות יותר מאשר סקס על בסיס יומי. לא שהייתי מתנגד באופן עקרוני לסקס פעמים ביום (ביחד עם הויטמינים) אבל עדיין. אין דבר כזה "יותר מידי סקס", כל אחד ומה שמתאים לו, מה שכן חשוב שיהיה תיאום ציפיות בין השניים, כי האחד נמפומן והשני קובית קרח זה קצת בעייתי... מה קורה שבן הזוג לא גומר? לא קרה לי מעולם!
מה שכן קרה זה שלפעמים תוך כדי פמפום נמרץ נתקע לי בראש קטע משיר ואז במקום להתמקד בבן הזוג אני מוצא את עצמי מנסה לשחזר את השיר במלואו... קורה! אם לא נעשה סקס לא נמות?? אני רוצה לראות אותו מתנזר מסקס מלא במשך שנה -8 וממשיך לתפקד אחר כך!

amet

New member
אונננות וסקס

האם אוננות היא כמו סקס? קריאה מהנה? (זה לא מקורי שלי
) נושא האוננות עולה פה הרבה בדיונים שונים ובהשקות לנושאים שונים. אני נמצא פה בפורום כבר די הרבה זמן ומעולם לא ראיתי דיון פתוח ומעמיק המוקדש ספציפית לנושא הזה. לאחר עיון בשירשור של rdanit ובחלק מהתגובות שהיא קיבלה אני רואה לנכון להעלות את הנושא לדיון. אוננות כמו סקס הם מבין הפעולות היחידות ברפרטואר הפעולות שלנו אשר משלבות את כל מרכיבים האישיות: מח גוף ונפש. על פעולות אלו אפשר למנות גם עיסוק בפעילות גופנית עבור חלק מהאנשים אשר להם זו גם חוויה רוחנית או נפשית משחררת, ריקוד עבור אחרים ויש כאלו העוסקים במדיטציה אשר גם שם יש שילוב מדהים של מח גוף ונפש. אבל, אני חושב שהעיסוק המיני הוא המכנה המשותף לכולנו. יחד עם זאת אני גורס כי אוננות ומין (משגל, יחסי מין) הם שתי פעולות שונות לחלוטין והם אינן סותרות או מפריעות זו לזו. שתיהן פעולות אשר משלבות אמנם את כל מרכיבי האישיות אך אלו הם פעולות שונות, העונות על צרכים שונים ואפילו האורגזמות הן שונות (לכן אני מסתייג מההקשר (המוטעה לדעתי) שאנשים רבים עושים בין סקס לאוננות: "אם תעשו יותר סקס לא תצטרכו לאונן" או " אני לא צריכה לאונן כי יש לי מספיק סקס"). לפני שאמשיך אני רוצה לומר שאוננות זה דבר טבעי. עוד לפני שאנחנו בכלל יודעים מה זה מין אנחנו מאוננים. תינוקות מאוננים, יש אפילו תמונות אולטרסאונד של עוברים בבטן מאוננים. מבחינה התפתחותית יש בילדות תקופת חביון אשר חולפת בגיל ההתבגרות ואז מתחיל עיסוק מחודש במקביל להתפתחות המינית כמובן. מעבר לאינסטינקט הבסיסי העיסוק עצמו כמובן הוא תלוי סביבה, תרבות, משפחה, חינוך וכו´... כפי שאמרתי קודם סקס ואוננות הם פעולות שונות, העונות על צרכים שונים. בעוד שסקס בעיני זו פעולה מאד אינטימית של חשיפה, פתיחות, והכרות מעמיקה עם אדם אחר (בעל, חבר, בן-זוג, מאהב או סתם סטוץ), אוננות היא פעולה מאד אינטימית וחושפנית של האדם עם עצמו, מעשה של אהבה עצמית. לדעתי באמצעות האוננות האדם מתחבר לאני האמיתי שלו מתמודד בתוך עולמו הפנימי עם התשוקות, המאוויים, הפנטזיות, השאיפות ואפילו הפחדים (כל הרגשות הללו לא פעם נשארים כמוסים או ספונים בגלל אילוצים חברתיים ולכן הם מוסתרים על ידינו). אסביר במספר דוגמאות, החברה שלנו לא תקבל בסלחונות חבר המפנטז על נשים אחרות פרט לחברתו, החברה (ובודאי הבעל) לא מוכנים לקבל שאשה נשואה תרצה לצרף גבר נוסף למיטתה בנוסף לבעלה, אני חושב שלכולם פה יש מושג על עד כמה הפנטזיות הללו הן נפוצות ומושרשות רק מוחרשות ומושתקות. בסקר שנערך זה מכבר בארה"ב בנושא מיניות ופנטזיות הסתבר שאחת הפנטזיות הנפוצות ביותר בקרב נשים היא פנטזית אונס. אני אומר זאת חד משמעית בשום אופן אין פירוש הדבר שנשים רוצות, או חולמות להיאנס אבל עובדה היא שזוהי פנטזיה מקובלת ונפוצה. כמובן שיש לה שורשים בעניינים של שליטה או איבוד שליטה התעסקות בנושאים של מצפון או חרטה על מיניות ורגשות מיניים אך יש פה ללא ספק גם התמודדות בצורה של פורקן מיני עם פחדים (אחד הפחדים הגדולים ביותר אם לא הגדול ביותר של כל אישה - אונס). אנשים הם יצורים מיניים. מיניות היא תכונה כמו תכונות אופי שקיימת אצל כולנו מלידה אך מתעצבת ומתפתחת במהלך החיים. אפשר וחשוב גם ללמוד להיות מיניים (הרי מזה מתפרנסים רונית, רותה ושאר המטפלים היקרים). לכל אחד יש את העולם המיני הפרטי שלו אליו הוא מחובר מי יותר מי פחות ויש את העולם המיני הזוגי בו הוא שותף עם בן/בת זוגו. אני יודע שהכתב מתארך ואני מודה לסבלנים שהתמידו ונשארו לקרוא עד כאן. לסיום אסכם את מסקנותי: א. אוננות וסקס הם פעולות שונות, העונות על צרכים שונים ואפילו האורגזמות הן שוות. ב. לא רק שאוננות היא פעולה טבעית ולגיטימית (גם בזוגיות) היא אפילו חשובה. ג. יש בכוחה של האוננות לחבר אדם אל עצמו באופן שלעולם לא יכול לקרות במערכת זוגית. אז מה אתם אומרים? איך אתם רואים את האוננות? אמט

amet

New member
ממש לא

זה קטע שקראתי בפורום אחר בכלל אבל מחשבה מענינת כך אני חושב....

spainbar

New member
החוש הומור שלי לא נקלט טוב

בזמן האחרון (דניאל365 מתבקש לא להגיב !!!!).... בכל מקרה נתתי לך 94 על הסמינר :) יש לי מצב רוח נדיב היום :} ס´

../images/Emo68.gif ../images/Emo45.gif אני דווקא

מאוד
אוהבת
את חוש ההומור שלך בזמן האחרון
[לטובתך, הדחקתי את היציאה על ה"כריות"]
את השוחד שאתה משלם לי כדי להגן עליך ולתמוך בך, תוכל להעביר לידיי באמצעות שליח עירום שיישב בתוך
יגואר חדשה ומפוארת (בצבע שמפנייה!!)
אנאבל

.m

New member
סליחה???

להעלב כבר עכשיו, או להמתין עוד קצת?
mai

EyeSeeYou

New member
אויש די תפסיק

מתוק, הבעיה היא לא אם מבינים או לא מבינים את חוש ההומור שלך - מי שלא מבין הוא אידיוט ותו לא
הבעיה היא אחרת, שטרם נתקלנו בחוש ההומור שלך - אבל אל דאגה, בי נשבעתי
-לא נחדול מלחפש ולתור אחריו עד שנמצא קצה חוט או ניצוץ ממנו

daniel365

New member
נראה לך שדניאל365 לא יגיב????

טוב נו, רק בגלל הזיפים הסקסיים שלך
שמרגשים אותי
מחדש כל פעם - אני אמנע... אני

spainbar

New member
לי נראה שבשעות כאלו, דניאל365

צריך לישון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :} ס´ (אני)

EyeSeeYou

New member
למה צריך סקס?

בצירוף מקרים מטריף פורסמה היום הכתבה הבאה באתר מעריב. אז למרות שמה שאמ הדוקטור המלומד (והצרפתי) בתוכנית הדגל של אמט.. אנחנו צריכים סקס כדי לגדל תאי מוח, כן כן.. וזה הרי ברור לא? מי מאתנו לא מרגיש טיפש כשהוא מביא ביד מול סרט פורנו במקום להזדיין? הכתבה- מחקר: סקס מצמיח תאים חדשים במוח הגילוי יכול להסביר תופעות מסתוריות שחוות נשים בהריון **הילה אלראי דה-בר** מחקר חדש מגלה: הורמון שמופרש כאשר מקיימים יחסי-מין מוליד תאים חדשים במוח. החוקרים גילו, כי בזמן קיום יחסי מין ובזמן הריון נוצר הורמון בשם פרולקטין. ההורמון גורם לתאי הגזע במוח לייצר תאי עצב ונוירונים חדשים - כך מסר ד"ר סם וייס, מהפקולטה לרפואה באוניברסיטת קלגרי בקנדה. ד"ר וויס עומד בראש קבוצה שחוקרת תאי גזע, הריון ותאי מוח; לדבריו, הגילוי החדש יכול להסביר תופעות מסתוריות שחוות נשים בהריון, כמו חוש ריח מפותח במיוחד. המחקר המלא יפורסם היום בכתב העת SCIENCE. כעת מנסה קבוצת המדענים לבדוק, האם ניתן להזריק את ההורמון לאנשים שעברו שבץ מוחי. במחקר שנערך על מכרסמים, התגלו תוצאות מבטיחות: לאחר הזרקת ההורמון, תאי הגזע ייצרו תאי עצב חדשים, שהגיעו לאותם איזורים במוח שנפגעו בשבץ.

Liroy26

New member
למה להרגיש טיפש?!

אני ממש לא מסכים עם הקביעה הזאת! אין ספק שסקס עם בן הזוג זה דבר נהדר מאין כמוהו, אבל יודע? לא תמיד בא לי להתחיל להשקיע ולפנק! אגואיסט או לא, לפעמים בא לי לבד! להתמכר לפנטזיות ולענג את עצמי, ככה בלי אף אחד לידי. ויודע מה? רק ככה למדתי לגבש לעצמי פנטזיות לגבי מה ואיך אני אוהב במיטה. כך שאוננות, (במידה והיא באה במינון הנכון) אין בא כל רע, להיפך.

EyeSeeYou

New member
לא ידעתי שמאבדים את חוש ההומור

בגיל 26. חבל שלא קראת את זה לפני יומיים

למעלה