../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif
היי אנשים בוקר טוב ונפלא לכווווווולכם...
. כן גם היום הלכתי לישון מאוחר, רוב היום טיילתי לי קצת הייתי בים, אחר כך הלכתי לקניות הייתי בסופר מרקט ואז.... באמצע הקניות קוקי
שלח לי הודעה "מותק תתקשר אליי" אני הייתי כולי בשוק
מה?, עכשיו?, אני בסופר איך אני אדבר?...
לא חשבתי יותר מדיי ואז חייגתי אל אהוב לי איי שם במרחקים והנה הוא עונה בשיא ההתלהבות "קוקי שלי מה נשמע?", אני
חיוך ענק, ופתאום מוצא את עצמי רץ בסופר עם העגלה שלי
מחפש לי פינה שאין בה אנשים, שגם אני יוכל לדבר בהתלהבות, התחבאתי לי מאחורי בקבוקי ה-
, כלכך שמחתי, אפשר לומר שנרגעתי כמעה. אז הוא עושה חיים גולש לו בדקי, היה שלג, ממש מקצוען הילד הזה. עד כאן חוויותי להיום. אז מה בתוכנית חברים: שוב אני רואה את התוכנית YTV תוכנית הסקס הישראלית והנושא הוא האם אנחנו צריכים הרבה סקס?. אורמ הסקסולוג: סקס הוא לא צורך זה דחף, אם לא נעשה סקס נשאר בחיים, לעומת זאת אוכל זה צורך כי אם לא נאכל נמות......חס ושלום טפו טפו. והנה כמה שאלות בואו ונדון בהם: כמה פעמיים אנחנו עושים סקס, ביום, בשבוע???? איך יודעים שעושים יותר מדיי סקס? האם יש דבר כזה יותר מדיי? תשובות: 1- כל אחד כמובן את חוות דעתו חלק פעמיים בשבוע, "מתי שיוצא", "כל יום", "פעם בשבוע", וכו´....כמה אתם? 2- "נדע כאשר נדפוק את כל השכונה"..
. ועכשיו אני רוצה לשאול שאלות: מה עושים שהבן זוג שלנו גומר לפנינו? מה עושים שהבן זוג לא גומר?, איך עוזרים לו, והאם זה אפשרי? האם סקס טוב נמדד בזמן מוגבל? ולפני שצפיתי בתוכנית שוטטתי לי ברחבי האינטרנט ומצאתי כתבה "שיורדת" עליכם בעלי הגוף השרירי והחטוב, בעלי הבטן הקשיחה..... 1- מדוע יש לנו את הצורך ללכת לחדר כושר? 2- מה זה אומר עלינו, שאנחנו בעלי מוח קטן? 3- האם זה בגלל חוסר הבטחון שלנו? 4- או האם זה כי אנו רוצים לזיין וכמה שיותר? על זאת ועוד במאמר הבא, שווה לקרוא חברים ואחרי שאתם קוראים אותו מעניין אותי לדעת מה זה העלה בכם, קריאה מהנה. טוב אנשים יקרים נפלאים ומופלאים כנראה שכשאני משועמם יש לי הרבה מה לכתוב לכן אני אנצל עוד כמה שורות ובהם האחל לכם יום מדהים וחמים, שהלב ייפתח ויישמח שהיום הזה יביא עמו ברכה ושלום לנו ולאהובינו וכמובן שנחזור הביתה בשלום יום מדהים
אוהב אמט
היי אנשים בוקר טוב ונפלא לכווווווולכם...